Ντροπή τους

Ντροπή τους Facebook Twitter
22

"Αθώος λόγω αμφιβολιών ο Κασιδιάρης - πάνω απο 200 χρυσαυγίτες πλημμύρισαν τα δικαστήρια, ασκώντας ένα είδος λευκής τρομοκρατίας"

Μα και να ήθελαν οι δικαστές να τον καταδικάσουν θα τολμούσαν; Δεν είναι μόνο οι 200 μαυροφορεμένοι που ήταν εκείνη τη στιγμή στο δικαστήριο, θα ήταν οι χιλιάδες μαυροφορεμένοι που θα τους την είχαν στημένοι από αύριο. Πώς θα κυκλοφορούσαν οι δικαστές; Με το φόβο συνεχούς επίθεσης; Πώς περιμένει κάποιος να βγει σωστή απόφαση με τέτοιους ψυχολογικούς εκβιασμούς. (Πόσω μάλλον όταν οι περισσότεροι μεγαλοδικαστές είναι υπερσυντηρητικών καταβολών.)

Οι ίδιοι οι δικαστές δεν έβγαλαν εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή όταν μπορούσαν. Από αυτούς ξεκίνησε το κακό -μια περιθωριακή μικρή ομάδα ήταν και τώρα είναι τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, και ανεβαίνει!- και τώρα φυσικά θα αθωώνουν, σχεδόν ψυχαναγκαστικά, όποιον θα τους κλείνει έτσι το μάτι, ψιλοαπειλητικά.

Ντροπή στον Άρειο Πάγο που πριν απ' τις εκλογές του Μαϊου απαγόρευσε τη συμμετοχή ενός κόμματος που λεγόταν Τυραννοκτόνοι (αποτελούνταν από ένα και μοναδικό όνομα) γιατί είχε όνομα που μπορεί να ωθούσε στη βία - και ΔΕΝ απαγόρευσαν τη Χρυσή Αυγή που κάθε κύτταρό της ωθούσε στη βία και που είχε φασιστικές, νεοναζιστικές και αντιδημοκρατικές πολιτικές.

Η Δικαιοσύνη νομιμοποίησε την Χ.Α. τότε, και καθώς σήμερα ο Κασιδιάρης έβγαινε δικαιωμένος από το δικαστήριο δήλωσε:

"Τρίβω στα μούτρα σας την απόφαση... Είμαστε πανίσχυροι και σε πολύ λίγο καιρό θα είμαστε κυρίαρχοι!"

Να μην ξεχάσουμε, φυσικά, να ευχαριστήσουμε γι' αυτό τους δικαστικούς - και να τους συμπαρασταθούμε όταν ξαναρχίσουν λευκές ή μη απεργίες για τη μείωση των μισθών τους ή όταν ξαναβγάλουν αποφάσεις που οι δικές τους μειώσεις κρίνονται αντισυνταγματικές...

22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ