''ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ όσες γυναίκες θέλουν να μασκαρευτούν, ΝΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΤΟΥΝ!!!''

Facebook Twitter
60

Δεν κρατιέμαι.

Παρ' ό,τι η αντικειμενοποίηση των γυναικών και ο υπόγειος σεξισμός των αποκριάτικων στολών για ενήλικες -και όχι βέβαια για παιδιά, αναρωτιέμαι πού το είδαν αυτό!- είναι ένα υπαρκτό ζήτημα,

θα αναδημοσιεύσω το παρακάτω άρθρο του (παραδόξως εξαιρετικά δημοφιλούς) μπλογκ ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, για να ευθυμήσουμε:

ΕΡΕΥΝΑ - ΣΟΚ: ΠΩΣ ΤΑ JUMBO ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ «ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ»!!!

 

«Είναι κακό να ντυθούμε στις Απόκριες;»
 
«Ενήλικες είμαστε, ό,τι γουστάρουμε θα κάνουμε».
Αυτές και άλλες πολλές είναι οι φράσεις που ακούγονται, όταν κάποιος τολμήσει να επισημάνει την ηθική κατάπτωση, την ακολασία και τελικά ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, με το «ντύσιμό» του και τη συμμετοχή του στα διάφορα Καρναβάλια.
Πώς όμως ξεκινά το κακό; Ποιοι είναι αυτοί που ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ μέσω των «αποκριάτικων στολών»;
Η έρευνά μας εστιάζει στις «στολές» που πουλούν τα Jumbo. Παρόλα αυτά, παρόμοιες συναντούνται πλέον παντού, απόπολυκαταστήματα μέχρι συνοικιακά μικρομάγαζα. Επίσης, αναφερόμαστε στις «γυναικείες στολές», μιας και οι «αντρικές» παραμένουν ίδιες με παλιότερα, με τις γνωστές αισχρότητες και βλασφημίες («στολή αρχιμανδρίτη» κλπ).
Τι προτείνουν λοιπόν οι «φωστήρες» του Jumbo στις γυναίκες να ντυθούν;
 
Αναλυτικά, μετρήσαμε 28 «στολές» εκ των οποίων οι 26 (!!!) αποκαλούνται «sexy»!!!
Δηλαδή: Αστυνομικίνα, Νοσοκόμα, Καμπαρετζού, Χορεύτρια, Μάγισσα, Άγγελος / Διαβολίνα, Πειρατίνα, ακόμα και Κοκκινοσκουφίτσα και Χιονάτη ΠΑΡΟΥΣΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΥΔΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!!!
Παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες, για του λόγου το αληθές
 
 
 
 
 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι «υπεύθυνοι» του Jumbo ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ όσες γυναίκες θέλουν να μασκαρευτούν, ΝΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΤΟΥΝ!!!
Ακούγεται υπερβολικό αυτό σε ορισμένους; Αν ναι, μπορούν να μας εξηγήσουν αυτή την απόλυτη χυδαιότητα στο 99% των «στολών» που απευθύνονται στο συγκεκριμένο φύλο;
Αλήθεια, οι «φεμινίστριες» και γενικώς οι λαλίστατες (και λαλίστατοι) για τα δικαιώματα της γυναίκας, την ισότητα κλπ, δεν προσβάλονται από αυτά τα αίσχη;
Εκτός αν θεωρούν ΤΟ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ της γυναίκας ως...πρόοδο!!!
Όχι όμως: Πρόκειται για ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ!!!
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ - ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ - ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ!!!
Συνεχίζουν λοιπόν να αναρωτιούνται κάποιοι γιατί είμαστε κάθετα εναντίον των Καρναβαλιών και των μασκαρεμάτων;;;
Διότι αυτά εξυψώνουν ΤΗΝ ΑΚΟΛΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟ - ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ως τρόπο ζωής και διασκέδασης!
Ποιοι είναι λοιπόν οι σκοταδιστές; Εκείνοι που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις αισχρότητες ή όσοι τις αποδέχονται ευχαρίστως, πληρώνοντας μάλιστα (!!!) για να τις απολαύσουν;
Θα ακουστούμε κοινότυποι, αλλά το επαναλαμβάνουμε: Η περίφημη κρίση ΔΕΝ είναι οικονομική, αλλά πρωτίστως ΑΞΙΑΚΗ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ!
Γι' αυτό και υπάρχουν έμποροι πορνο - στολών που βρίσκουν ανταπόκριση, σε μια πορνοποιημένη κοινωνία...!  

 
 
====
 
 
 
 
 
60

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

20 σχόλια
Εμένα πάντως η Κορεάτισσα συγκάτοικός μου με είχε πάει σε sex shop για να βρούμε στολή στο πρώτο μου Halloween..Τότε γέλαγα βέβαια, γιατί δεν ήξερα πού πηγαίναμε. Αν το καλοσκεφτείς όλα τα sexy something στα JUMBO τις συναγωνίζονται αυτές τις στολές. Απλώς πας στα JUMBO, όχι σε sex shop. Ήμουν τόσο κοντά να αγοράσω τη στολή "σέξυ βοσκοπούλα των Άλπεων", αλλά τελευταία στιγμή συγκρατήθηκα!
Ίσως πρέπει να μπει μαζί με τα δίαφορα που γράουν κάποια βαρεμένα μπλογκ και αναπαράγεται στο φέισμπουκ. Ότι το καρναβάλι είναι εβραϊκή γιορτή (pirem ή κα΄πως έτσι) και το έφεραν στην Πάτρα οι Μασώνοι. Για απόδειξη βάζουν και βιντεάκια με εβραική καρναβάλια για να δειξουν την ομοιότητα. Προφανώς πέφτει και η ανάλογη σάλτσα που πάει με όλα για τους "εβραιομασώνους που καταστρέφουν την χώρα" κ.λπ.Προφανώς κανένας από τα μπλογκ ή αυτούς που το βάζουν στο φέισμπουκ δεν κάνει τον κόπο να ψάξει λίγο (έστω στη βικιπέντια) για να δει ότι η εβραϊκή γιρτή επηρεάστηκε από τους εβρέους της Ιταλίας που ενσωμάτωσαν τα έθιμα του Βενετσιάνικου καρναβαλιού.Όσο για το πως ήλθε το καρναβάλι στην Ελλάδα κανένας δεν κάενι το συνειρμό με την Ενετοκρατία στην Ελλάδα
Αντικειμενικά, έχει ένα κάποιο δίκιο. Οκ τα περί εκπόρνευσης είναι βλακείες, αλλά αν έχεις λίγα κιλά παραπάνω δεν ντυνεσαι με τις 28 σέξυ στολές του Τζάμπο. Δε σου χωράνε. Οι στολές ενηλίκων σύμφωνα με τη λογική του Τζάμπο πρέπει απαραίτητα να είναι σέξυ και να φοριούνται απο μοντελοειδείς γκόμενες. Αλλιώς να πάτε αλλού κυρία μου. Το λες και ρατσιστικό δηλαδή.
χααχααααχαενταξει απλα να πω οτι οι στολες του jumbo επειδη ποιοτικα ειναι αθλιες, υποχρεουσαι εαν δε θες να γεμισεις σπυρια να φορεσεις και κατι απο μεσα...οποτε παει το ΣΕΞΥ το πήρε η μαρμάγκα!
είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα... τρισάθλια η αισθητική του jumbo (και του ελληνικού καρναβαλιού εν γένει), ίδια κι ακόμα χειρότερη η αισθητική των ελληνοχριστιανικών μπλογκ. ξεράσογλου.
Mια φορά η 14,99 σέξυ καλόγρια δείχνει βράχος ηθικής απέναντι στον κάθε Αμβρόσιο, υμνητή Ντερτιλή, αυθαίρετου πεντάστερου ΣΗΜΑΝΤΡΟΝ και τέως φιλανθρωπικού γηροκομείου "Αγ.Χαράλαμπος" (νυν ταρίφας 1500 το γέρικο κεφάλι).
κάθε χρόνο πέφτει στα χέρια μου διαφημιστικό αποκριάτικων στολών με φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών ντυμένες σέξυ αστυνομικίνες,νοσοκόμες κλπ κλπ και μάλιστα οι στολές συνδυάζονται και με τακούνια στις φωτογραφίες. κάθε χρόνο ξερνάω και εύχομαι να μην υπάρχουν μανάδες που θα πάνε να ντύσουν τις 10χρονες κόρες του έτσι.
Χαχαχαα! Λατρεμένα trash-blogs με τις κλασικές υστερίες!!Με την ευκαιρία, πάντως, και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ρίχναμε μια ματιά με το έταιρον ήμισυ, μήπως ταιριάζαμε θεματικά τις στολές μας, αλλά φύγαμε χωρίς να ψωνίσουμε. Κύριος λόγος της αποχώρησης οι γυναικείες στολές που είναι όλες -και καλά- "σέξι". Δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στο να επιλέξει μια κοπέλα να επιδείξει τα κάλη της με όση υπερβολή θέλει, να ντυθεί πικάντικα κ.ο.κ., αλλά το κριτήριο είναι αυτό: ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙ! Στα Jumbo για τις γυναίκες ΔΕΝ υπάρχει άλλη επιλογή. Σέξι νοσοκόμα, σέξι ινδιάνα, σέξι αστυνομικός και πάει λέγοντας. Κιτς στο φουλ!Αλλά από αυτό μέχρι την ώθηση στην πορνεία λόγω αποκριάτικης στολής, χιλιόμετρα αστειότητας η απόσταση! :-D
Καλά το άρθρο είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά, όπως όλα άλλωστε στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα. 500 χρόνια πίσω είναι οι άνθρωποι... Υπάρχει όμως μια μικρή δόση αλήθειας και ας μη μου αρέσει που το παραδέχομαι. Πέρυσι πήγα μια φορά και εγώ να αγοράσω στολή και το πιο κοντινό που βρήκα σε ρούχο ήταν ένα φορεματάκι που με το ζόρι κάλυπτε επίμαχες περιοχές. Και εγώ και οι φίλες μου με αυτά που αγοράσαμε αναγκαστήκαμε να φορέσουμε κολάν γιατί ντρεπόμασταν να βγούμε έτσι έξω...
Πήγα πέρισυ με την κόρη μου να αγοράσουμε στολή για τον αποκριάτικο χορό του σχολείου. Όχι στο jumbo αλλά σε άλλα καταστήματα. Το πιο δημοφιλές κοστούμι ήταν της σέξι καμαριέρας - βλ. Στρος Καν. Βρήκαμε αλλού ένα κοστούμι με κιμονό μισοτιμής αλλά στο χορό συναντήσαμε έξι κορίτσια της τάξης της ντυμένες ως σέξι πειρατίνες και δύο σέξι αστυνομικίνες... Παιδιά της πέμπτης δημοτικού. Τα δε αγόρια ήταν συνεννοημένα και είχαν ντυθεί με μανδύα και φορούσαν τη μάσκα του Scream... Θλιβερό...Βέβαια οι απόκριες έχουν ένα χαρακτήρα που κατά την παράδοση των Καθολικών επιτρέπει την "ακολασία" γιατί επέρχεται η περίοδος της Σαρακοστής και εγκράτειας. Τι να πω?Πάντως η τοπική boulevard του Βερολίνου είχε εχθές πρωτοσέλιδο ότι το Ταμείο Ανεργείας στέλνει τις γυναίκες να δουλέψουν σε πορνεία!
Παρ'ότι δεν έχω καμία απολύτως σχέση με κοινότητες τύπου ''πατρίς-θρησκεία-οικογένεια'', δε θα δώσω στο συντάκτη του κειμένου και 100% άδικο. Το γεγονός ότι το αναφέρει ως ευθύνη του jumbo είναι αστείο, αλλά γενικότερα προσπαθείται τα τελευταία χρόνια να γεννηθεί στις γυναίκες του δυτικού κόσμου μία ανάγκη να είναι sexy μέσω της εμφάνισής τους (βλ. περιοδικά μόδας, διαφημίσεις, ταινίες σήριαλ κλπ). Δεν πιστεύω σε θεωρίες συνωμοσίας αλλά οι γυναίκες τη σήμερον ημέραν φοβόμαστε να τσαλακώσουμε την αψεγάδιαστη και σεξουαλική εικόνα που μας μάθανε να έχουμε. Και, δε λέω, μας ταιριάζει απόλυτα μια τέτοια εικόνα, αλλά το καρναβάλι είναι ή θα'πρεπε να είναι ευκαιρία να γίνουμε κάτι που δεν είμαστε τις υπόλοιπες 350 μέρες το χρόνο.
Παρόλο που δεν έχω σχέση με την θρησκεία..δεν νομίζω οτι στην βάση του θέματος έχουν άδικο..Παντού η γυναίκα σαν κρέας..απο τις διαφημίσεις γιαουρτιών μέχρι τις ζάντες αυτοκινήτων.
ΟΚ, όλοι γελάμε με αυτά, αλλά ρίξτε μια ματιά στην τηλεοπτική διαφήμιση των Jumbο, όπου λίγο πριν το τέλος εμφανίζει ένα κορίτσι... γδυμένο αποκριάτικα. Ειλικρινά εμετικό.