Η τέλεια στιγμή που ένας αδέσποτος σκύλος ανεβαίνει σε σκηνή ενώ ορχήστρα παίζει κλασσική μουσική

Η τέλεια στιγμή που ένας αδέσποτος σκύλος ανεβαίνει σε σκηνή ενώ ορχήστρα παίζει κλασσική μουσική Facebook Twitter
4

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σκηνοθετημένη σκηνή μιας κωμωδίας. Ωστόσο ήταν απλώς η αυθόρμητη κίνηση ενός αδέσποτου σκύλου που αποφάσισε με αργά, σταθερά και σίγουρα βήματα να περπατήσει στην σκηνή ενός αρχαίου θεάτρου στην Έφεσο της Τουρκίας και να καθίσει εκεί, ενώ παράλληλα ήταν σε εξέλιξη ένα κονσέρτο κλασικής μουσικής.

Το απίθανο στιγμιότυπο κατέγραψε ένας θεατής που παρακολουθούσε εκείνη την ώρα την παράσταση. Στο βίντεο φαίνεται ο σκύλος να βαδίζει ήρεμα προς το μέρος του μαέστρου, ενώ ταυτόχρονα αρχίζουν να ακούγονται τα πρώτα γέλια και χειροκροτήματα από το κοινό. Στην συνέχεια, μόλις φτάνει δίπλα στο πρώτο βιολί, κάνει μια μικρή περιστροφή και τελικά αποφασίζει να ξαπλώσει ακριβώς εκεί, με τον βιολονίστα να τον κοιτάζει έκπληκτος γελώντας. Κορυφαία στιγμή που ξεσήκωσε νέα γέλια στους θεατές ήταν όταν μετά από λίγο ο σκύλος, ενώ είχε ήδη ξαπλώσει, χασμουρήθηκε κιόλας.

Για την ιστορία το κονσέρτο έδινε η Vienna Chamber Orchestra και ο σκύλος εμπνεύστηκε την «παρέμβαση» ενώ παιζόταν το Symphony No. 4 του Mendelssohn. 

Δείτε το βίντεο:

 
It's Viral
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ