Κάπου στην Ελλάδα: Οι τρομακτικές φωτογραφίες της ημέρας

Κάπου στην Ελλάδα: Οι τρομακτικές φωτογραφίες της ημέρας Facebook Twitter
82

Είδα πριν λίγο στο Antifascism/Antiracism (Greece)

αυτή τη φωτογραφία:

με ένα σχόλιο: Ανατριχίλα για την, ντεμέκ, αναβίωση της νεολαίας του Αδόλφου Χίτλερ...

 

Η φωτογραφία είναι από επίσημη σελίδα της Χρυσής Αυγής - που έχει κι άλλες χαρούμενες φωτογραφίες αλλά και επεξηγηματικό κείμενο:

 

Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού που έρχεται

 

Είμαστε το Aύριο και είσαστε το χθες.

'' Η πιο όμορφη άνοιξη είναι τα Νιάτα, μια άνοιξη που τραγουδά τον σκοπό των ελπίδων. ''

Το Σάββατο 23-02-2013 στα γραφεία της Τ.Ο Αν. Αττικής στην Αρτέμιδα, άνοιξε ένας νέος κύκλος πνευματικής αφύπνισης με την ονομασία Διάπλαση των Παίδων, που αφορά το πιο υγιές κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας: τα νέα παιδιά! 20 και πλέον μικρά Ελληνόπουλα ηλικίας 6-10 ετών ήρθαν με τους γονείς τους και απόλαυσαν ένα υπέροχο διαδραστικό ταξίδι με οδηγούς τις 2 παιδαγωγούς της Τ.Ο.

Οι Συναγωνίστριες εμφύσησαν τα Ελληνικά ιδεώδη στους μικρούς μας φίλους με προβολή παιδαγωγικού βίντεο και τα παιδιά συμμετείχαν στην συζήτηση για την γέννηση του αρχαίου κόσμου σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική σκέψη, έμαθαν για τους Ολύμπιους Θεούς, το αρχαίο Ελληνικό Πάνθεον και τη Χριστιανική Πίστη.

Αφού έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους, έφαγαν λιχουδιές και γλυκά και έφυγαν ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τις παδαγωγούς τους!

Τα μέλη της Τ.Ο Αν. Αττικής, απόλυτα πιστά στις αρχές και στις ηθικές αξίες του Ελληνισμού, κάνουν πράξη το πρώτο μισό του εκ των προγόνων μας ρηθέντος: 'ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΗ' ! Αυτή η διαδραστική πνευματική αφύπνιση θα συνεχισθεί καθώς οι γονείς θα ενημερώνονται απο τις παιδαγωγούς της Τ.Ο και θα προσέρχονται με τα παιδιά σε καθορισμένες ημέρες και ώρες συμμετέχοντας σε αυτή την προσπάθεια αναγέννησης του Ελληνικού πνεύματος!

 


 

Δεν ξέρω τι να πω.

 

 

 

82

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ