SURVIVOR: Χαμός για τον Αγγελόπουλο - Η Βαλαβάνη ψήφισε να φύγει ο Ντάνος και το Twitter ξεσηκώθηκε

SURVIVOR: Χαμός για τον Αγγελόπουλο - Η Βαλαβάνη ψήφισε να φύγει ο Ντάνος και το Twitter ξεσηκώθηκε Facebook Twitter
9

Αν και θεωρείται ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού, o «Ντάνος», ο πιο διάσημος από τους Διάσημους είναι προτεινόμενος χάρη στην ψήφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Στο χθεσινό ανατρεπτικό επεισόδιο του SURVIVOR, μετά από  τέσσερις ασυλίες, η ομάδα των Διασήμων είχε τρεις υποψήφιους για αποχώρηση.

Η ήττα στο αγώνισμα έστειλε τους παίκτες στο συμβούλιο του νησιού και πλέον οι Γιάννης Σπαλιάρας, Σόφη Πασχάλη και Γιώργος Αγγελόπουλος κινδυνεύουν να φύγουν από τον Άγιο Δομήνικο.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που είχε κερδίσει την δεύτερη ατομική ασυλία υπέδειξε ως υποψήφιο τον Γιώργο Αγγελόπουλο ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι στο στόχαστρο για τη συμπεριφορά του, αλλά είναι ίσως ο πιο δημοφιλής παίχτης έχοντας την προτίμηση του κοινού και θεωρείται αδιαφιλονίκητο φαβορί.

 

 

Αυτό που ακολούθησε στα social media αποτυπώνει το πόσο δημοφιλής είναι ο Ντάνος και γιατί πλέον το κοινό βάζει στο στόχαστρο την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που με τη ψήφος της τον έβγαλε προτεινόμενο.




It's Viral
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

EUROVISION 2026 AKYLAS

It's Viral / Μικρούτσικος για Eurovision 2026: «Αν χάσουμε την πρώτη θέση θεωρώ υπεύθυνο τον Φωκά Ευαγγελινό»

Αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θετικό τρόπο στον Φωκά Ευαγγελινό, τον οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικό επαγγελματία ωστόσο, παρά τον θαυμασμό του δήλωσε πως αυτή τη φορά έχει ενστάσεις για τη συνολική σκηνοθετική προσέγγιση
THE LIFO TEAM