«Σας κάλεσα στην ΕΡΤ και με κοροϊδέψατε κι εμένα κ. Ζουνη!»

«Σας κάλεσα στην ΕΡΤ και με κοροϊδέψατε κι εμένα κ. Ζουνη!» Facebook Twitter
10
«Σας κάλεσα στην ΕΡΤ και με κοροϊδέψατε κι εμένα κ. Ζουνη!» Facebook Twitter
«Με κοροιδεψατε κι εμένα κ.Ζουνη. Σας ρώτησα (όταν είχατε έρθει στην ΕΡΤ κ στην εκπομπή ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ) εάν είχε έρθει στην Ελλάδα κ κάνατε πρόβες ο "αθώος" Ανγκ Λι κ μου είπατε "ναι φυσικά δύο (2) φορές".»

Στις 27 Ιανουαρίου, ο Ανδρέας Ροδίτης και η Σόνια Φίλη είχαν καλέσει την Πέμη Ζούνη στην εκπομπή ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ και εκεί η ηθοποιός είχε πει για ακόμα μια φορά ότι ο Ανγκ Λι είχε έρθει στην Ελλάδα και έκαναν πρόβες από κοντά, αλλά και μέσω Skype. Ολόκληρη η εκπομπή υπάρχει στη σελίδα της ΕΡΤ, εδώ

Βάζοντας στο Facebook του το λινκ του LIFO.gr για τις νεότερες εξελίξεις (το Ίδρυμα Κακογιάννη κάνει λόγο για στοχευμένη απάτη μέσω διαδικτύου και καταθέτει μηνύσεις) ο Ανδρέας Ροδίτης γράφει ενοχλημένος:

Κι όμως φίλε μου...
Επιτέλους. Καιρός ήταν. Κοροϊδευτηκαν εκπομπές τηλεοπτικές κ ραδιοφωνικές, εφημερίδες, σαιτς, κριτικοί κ φυσικά οι θεατές που πήγαν και πλήρωσαν μέσα σε τέτοιες δύσκολες εποχές.


Με κοροιδεψατε κι εμένα κ.Ζουνη. Σας ρώτησα (όταν είχατε έρθει στην ΕΡΤ κ στην εκπομπή ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ) εάν είχε έρθει στην Ελλάδα και κάνατε πρόβες ο "αθώος" Ανγκ Λι κ μου είπατε "ναι φυσικά δύο (2) φορές".


Σας ρώτησα επίσης εάν δουλέψατε μαζί του μέσω Skype κ απαντήσατε καταφατικά. Κι εμένα δεν έχει σημασία αν μου λέγατε ψέματα, αλλά με εξοργίζει οτι μέσω εμου κοροϊδεύατε τον τηλεθεατή της ΕΡΤ με τη βοηθεία μου.

Κι εγώ με τη σειρά μου επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου.


Ντροπές με φούντες.
Και μην μιλήσει κανείς για αφέλεια.
Εδώ έχουμε μια κακοστημένη εγκληματική πράξη.
O tempora o mores

Εκτός απ' την εκπομπή της ΕΡΤ, το λινκ της οποίας παρέθεσα παραπάνω, η κα Ζούνη είχε μιλήσει σε ξανά στην τηλεόραση για το πώς έκανε πρόβες με τον Λι, πώς αυτός ήρθε στην Αθήνα κλπ. 

Ας πούμε, έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς απαντά στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την Ελένη Μενεγάκη σχετικά με τη συνεργασία τους...

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν, τώρα, εκ των υστέρων, και οι δηλώσεις που έχει κάνει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές (όπως και στην παραπάνω) για το συμβόλαιο που έχει υπογράψει για να πρωταγωνιστήσει σε Χολυγουντιανή υπερπαραγωγή γνωστότατου σκηνοθέτη, λέγοντας πως δεν μπορεί να αποκαλύψει τίποτα. Αναρωτιόμαστε αν ισχύει αυτό ή αν πάλι έπεσε δούλεμα. 

Αυτό που πρόσεξα σε όλες τις συνεντεύξεις είναι πως λέει ότι όταν την πρωτοπροσέγγισε ο Λι πίστεψε ότι «της έκαναν πλάκα». Αφήνουμε ανοιχτό ένα ενδεχόμενο να συνέβη αυτό. Να έπεσε θύμα η ίδια η ηθοποιός σπείρας που έταζε μέσω ίντερνετ συνεργασίες με μεγάλους σκηνοθέτες επί πληρωμή, και όντως να τη δούλευαν όταν την προσέγγισαν. Τόσο πετυχημένα που έστειλαν σωσία του Λι στην Αθήνα (δύο φορές όπως λέει η ίδια) κι έκανε πρόβες μαζί της; Δεν ξέρω. Στην περίπτωση που έπεσε όντως η ίδια θύμα απάτης, ενδεχομένως να τα παραφούσκωσε κι αυτή, χωρίς να γνωρίζει πως ο Λι δεν είχε ιδέα για το παιχνίδι που παιζόταν πίσω απ' την πλάτη του. Κάποιος κορόιδεψε κάποιον. Το να είμαστε σίγουροι πως αυτός ο κάποιος ήταν η κα Ζούνη μοιάζει άδικο και βιαστικό. Αφού η υπόθεση θα πάει δικαστικά, όλα θα αποκαλυφθούν. 

Είναι απίστευτο αλλά εκεί που νομίζεις ότι το θέμα τελείωσε, επιστρέφει με ακόμα πιο απρόβλεπτες ανατροπές.

Mικροπράγματα
10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ