ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Πόσος ρατσισμός κρύβεται σε ένα σημείωμα διαχειριστή πολυκατοικίας στους Αμπελοκήπους;

Πόσος ρατσισμός κρύβεται σε ένα σημείωμα διαχειριστή πολυκατοικίας στους Αμπελοκήπους; Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου
2

Λέει ο Σ.: «Πρόσφατα βρέθηκα σε μια πολυκατοικία στην Αθήνα. Μία από τις ενοίκους είναι δικηγόρος, που εκτός των άλλων δέχεται στο γραφείο της πελάτες ινδικής ή πακιστανικής καταγωγής, προφανώς για ζητήματα άδειας παραμονής.»

Χωρίς να αναφέρεται πως έχει παρουσιαστεί ποτέ οποιοδήποτε ζήτημα, ο διαχειριστής (ή η διαχειρίστρια) της πολυκατοικίας ενοχλήθηκε με τους πελάτες της δικηγόρου και τους κάλεσε όλους σε συνέλευση, για να λύσουν το «πρόβλημα»

Πόσος ρατσισμός κρύβεται σε ένα σημείωμα διαχειριστή πολυκατοικίας στους Αμπελοκήπους; Facebook Twitter

«Προσφάτως ανερτήθη το παραπάνω "εκ της διαχειρίσεως"», συνεχίζει ο Σ. «Έτυχε να βρεθώ μες τον ανελκυστήρα με δύο κυρίους της αλλοδαπής, οι οποίοι ήταν πολύ ευγενικοί και με προσεγμένη εμφάνιση. Το σημείωμα ήταν εκεί, μέσα στο ασανσέρ, και προφανώς το είδαν και αυτοί...»

Προχθές, η δικηγόρος κόλλησε δίπλα στην πρώτη ανακοίνωση το κάτωθι:

Πόσος ρατσισμός κρύβεται σε ένα σημείωμα διαχειριστή πολυκατοικίας στους Αμπελοκήπους; Facebook Twitter
 


Χθες, είχαν αφαιρέσει το χαρτί που ανέρτησε η δικηγόρος.

Ελπίζω οι ένοικοι κι ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας να πρόλαβαν να το δουν, αλλιώς ας το δουν από εδώ. Δεν είναι απειλή, είναι η αλήθεια: Στη χώρα υπάρχει αντιρατσιστικός νόμος και μπορεί κάποια στιγμή να αρχίσει να εφαρμόζεται. 

YΓ. Για κάποιους που νόμισαν ότι είναι φτιαχτό, να πούμε ότι τα στοιχεία της συγκεκριμένης πολυκατοικίας (διεύθυνση, διαχειριστές κλπ) είναι στη διάθεσή μας. Τα χαρτιά όντως κολλήθηκαν όπως είναι γραμμένα στο ασανσέρ (με τα λάθη στις ημερομηνίες) - και αυτό της διαχείρισης είναι κολλημένο και τώρα που μιλάμε.

Mικροπράγματα
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ