Η άλλη πλευρά της «αγωνίστριας» Τατιάνας Στεφανίδου

Η άλλη πλευρά της «αγωνίστριας» Τατιάνας Στεφανίδου Facebook Twitter
18

Είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια η Στεφανίδου έχει κριτικάρει σκληρά την Χρυσή Αυγή, και πολύ καλά έχει κάνει. 

Ακόμα θυμάμαι πως ήταν Η ΜΟΝΗ από ένα ολόκληρο πάνελ γεμάτο άντρες που πήγε κόντρα στις φιλοχρυσαυγίτικες απόψεις του Τράγκα. Από τότε η Χ.Α. την είχε στο μάτι, και το βίντεο κυκλοφορεί με διάφορους τίτλους εναντίον της...

Το αποκορύφωμα ήταν βέβαια το κλείσιμο τηλεφώνου σε χρυσαυγίτη, και η σύλληψή της μετά από μήνυση του Λαγού. Ό,τι κι αν μεσολάβησε τα τελευταία χρόνια και η κα Στεφανίδου έγινε, δημόσια και έντονα, επικριτική για τη Χρυσή Αυγή, πράγμα καλοδεχούμενο. 

Όμως υπάρχουν και κάποιοι που δεν ξεχνούν ότι ο απολιτίκ τρόπος που παρουσίαζε πρόσωπα και θέματα της Χ.Α. ίσως βοήθησε στο "ξέπλυμα" της οργάνωσης και στη γιγάντωση της δημοφιλίας της. 

Η άλλη πλευρά της «αγωνίστριας» Τατιάνας Στεφανίδου Facebook Twitter
.

Όταν η Χρυσή Αυγή έκανε ρατσιστικές επιθέσεις, οι lifestyle εκπομπές ασχολούνταν με τα ερωτικά του Κασιδιάρη, σα να ήταν ένας κανονικός σελέμπριτι. 

Λες και ήταν μια σαπουνόπερα απογευματινής ζώνης, η Χρυσή Αυγή παρουσιάστηκε από πολλές εκπομπές (όχι μόνο της κας Στεφανίδου) σαν κάτι το κανονικό, ενδιαφέρον και μάλλον ακίνδυνο

Και στα κοινωνικά θέματα, τέτοιες εκπομπές, κρατούν συχνά ίσες αποστάσεις ή χειρότερα, υποδαυλίζοντας το μίσος και το ρατσισμό. 

 

Χρειάστηκε να πεθάνει ένας άνθρωπος για να αλλάξουν λίγο τα πράγματα. (Αλήθεια, η δίκη τους πότε στην ευχή θα τελειώσει;). Ας πούμε πως ποτέ δεν είναι αργά. 

  

Mικροπράγματα
18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ