«Από συριζοτρόλ στην Ομάδα Κυρίτση το 2012, τώρα πενθήμερο ταξιδάκι στην Κούβα, όλα πληρωμένα»

«Από συριζοτρόλ στην Ομάδα Κυρίτση το 2012, τώρα πενθήμερο ταξιδάκι στην Κούβα, όλα πληρωμένα» Facebook Twitter
25

Στις πιο αθώες εποχές του 2012, οι admins του ΣΥΡΙΖΑ κάθονταν σ' ένα δωματιο και έγραφαν σχόλια προπαγάνδας στο ίντερνετ και υποστήριζαν το κόμμα στα social media.  

Λέω πως ήταν αθώες εποχές όχι γιατί τώρα απαραίτητα δεν έχουν τα κόμματα κόσμο που κάνει αυτό το πράγμα, αλλά γιατί τότε το παραδέχονταν ανοιχτά.

Αν δεν το έχετε δει, αξίζει: 

Κάποιοι απ' τους τότε εθελοντές admins έγιναν πιο γνωστοί όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση. 

Ένας απ' αυτούς είναι πλέον στην εμβληματική χτεσινή φωτογραφία του Τσίπρα στην Κούβα. 

(Έχουν πάει να πενθήσουν το θάνατο του Κάστρο και τους βλέπουμε περίλυπους να θρηνούν -τα δάκρυά τους έπνιξαν την Αβάνα έγραψε κάποιος.) 

Κάποιοι θυμήθηκαν πως ο Δημήτρης Καραμάνης, αριστερά, («Η φάτσα του στη φωτογραφία λέει "δε σας χάλασε φιλελέδες"», σχολίασε κάποιος), ήταν και στο βίντεο του 2012. 

«Πήγαν τη βόλτα τους, πήραν και τα πούρα τους, είχαν πρόγραμμα (όχι Θεσσαλονίκης)!» σχολίασε κάποιος στο Facebook.

Κάποιοι ταύτισαν ήδη τον εν λόγω σύντροφο με ένα διάσημο χρήστη του Twitter, τονίζοντας πως σταμάτησε να τουιτάρει από τότε που η κυβερνητική αντιπροσωπεία πήγε στην Κούβα, αλλά δεν αξίζει η δημοσιοποίηση του nickname. Εξάλλου δεν υπάρχει κάποια απόδειξη γι' αυτό.

Εξάλλου δεν είναι πρόβλημα τα μέλη ενός κόμματος να το στηρίζουν δημοσίως με το ονοματεπώνυμό τους. Το πρόβλημα ξεκινά όταν πάνε μαζικά να κοροϊδέψουν τον κόσμο (υποκρίνονται ότι είναι άλλοι, έχουν πολλούς διαφορετικούς λογαριασμούς κλπ). 

25

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ