ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Η χειρότερη μητέρα της ημέρας

Η χειρότερη μητέρα της ημέρας Facebook Twitter
29

Eπειδή εγώ δεν έχω λόγια, θα χρησιμοποιήσω τα λόγια των άλλων...

Το παιδί νοσηλεύεται στο εξωτερικό με σοβαρή πνευμονια. Είναι ανεμβολιαστο. Οι γιατροί διαπιστωνουν Αιμοφιλο στις καλλιέργειες που καλύπτεται από τα σύγχρονα εμβόλια αλλά επειδή η μητέρα τους λέει ψέματα, την καθησυχαζουν. Η μητέρα συνεχίζει να ψευδεται και αναζητά βοήθεια στο Facebook στο "Εμβόλια =Απειλή ή βοήθεια". Ένα έχω να πω. Άρση της επιμέλειας τώρα. Δεν αξίζει να είναι γονιός αυτός. (Antonios Darzentas)

Ο καθενας/η καθεμια εχει δικαιωμα να ειναι οσο βλαμμενος/η θελει, να πιστευει οποια μαλακια τυπου "TI MAW KRYVΟUN" θελει, να εχει οσες προκαταληψεις-ιδεοληψιες γουσταρει. Οχι ομως οταν ουσιαστικα σκοτωνει το παιδι του/της. Η πολιτεια πρεπει να παρεμβαινει, να αφαιρει την επιμελεια και να διωκει ποινικα. (Paris Zoub)

Άρση απορρήτου, αφαίρεση επιμέλειας, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων κα βλέπουμε (περαστικά στο παιδί). (Nikos Moumouris)

Η χειρότερη μητέρα της ημέρας Facebook Twitter
.

Η μανούλα που δεν θέλει "οι γιατροί να κάνουν το παιδί της πειραματόζωο" όπως πιστεύει, θέτει την υγεία του παιδιού της σε δημόσια διαβούλευση μεταξύ αδαών. Ας πει η κυρα Κούλα και ο μπαρμπα Γιώργος την άποψή του!
Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος. (Vivian Efthimiopoulou)

Μιλάει και για το παιδί της στον α' πληθυντικό (αυτό το γελοιο φαγαμε, ηπιαμε, αρρώστησαμε, κάναμε κακακια που λένε οι μανουλες) λες και είναι ένα, γι'αυτο και παίρνει αποφάσεις για τη ζωή του. Όταν πεθάνει εξαιτίας σου ομως, δεν θα είναι πεθαναμε, ηλίθια! (Marily Argyrokastriti)

Παίζει δυνατά για τα φετινά Darwin Awards. Αφιερωμένο σε όσους νομίζουν ότι η γονεϊκότητα είναι δεξιότητα που σχετίζεται με την βιολογία αποκλειστικά. Και στον εισαγγελέα που έχει κλειδωμένα τα keywords στο παστίτσιο και στον μουσακά. (Diamantis Klimentidis)

29

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ