Δεν ντράπηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έσωσαν τον Νικολόπουλο;

Δεν ντράπηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έσωσαν τον Νικολόπουλο; Facebook Twitter
Απ' ό,τι φαίνεται, ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι ο κ. Νικολόπουλος έχει κάθε δικαίωμα να βρίζει ως "Πουσταριό" ηγέτη χώρας και να εξισώνει το Σύμφωνο Συμβίωσης με την κτηνοβασία και την παιδοφιλία αλλά οι πολίτες δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τον δουν να δικάζεται (έστω κι αν αθωωνόταν).
38

Ναι, έχει κάνει κάτι καλό ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των ΛΟΑΤ δικαιωμάτων, το Σύμφωνο. Δεν έχει φέρει -κι ούτε πρόκειται να το κάνει ποτέ- τον πολιτικό γάμο στη Βουλή αλλά απ' το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα. 

Τις μέρες που ψηφίζονταν το Σύμφωνο Συμβίωσης, το οποίο μη ξεχνιόμαστε, το ψήφισαν πολλοί και απ' την ΝΔ (όπως ο νυν αρχηγός της), το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ, το Ποτάμι ακόμα και απ' την Ένωση Κεντρώων, ο Πρωθυπουργός έδωσε μια συγκινητική ομιλία για το σεβασμό και ενάντια στην ομοφοβία. Οι βουλευτές του τον χειροκρότησαν περήφανοι και ενθουσιασμένοι. 

Οι ίδιοι βουλευτές σήμερα έριξαν σανίδα σωτηρίας στον βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο και το ίδιο έκαναν και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ. Να σημειωθεί ότι ο κ. Νικολόπουλος είχε διαγραφεί απ' τους ΑΝΕΛ πέρσι τέτοιες μέρες, κι από τότε είναι ανεξάρτητος, αλλά χρησιμοποιείται όπως φαίνεται ως μπαλαντέρ απ' την κυβέρνηση, που τον προστατεύει ελπίζοντας προφανώς και σε μελλοντικές συνεργασίες. Σημειώνεται ότι εναντίον του Ν. Νικολόπουλου είχαν προσφύγει οργανώσεις για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, με αφορμή δηλώσεις του βουλευτή.

Απ' ό,τι φαίνεται όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι ο κ. Νικολόπουλος έχει κάθε δικαίωμα να βρίζει ως "Πουσταριό" ηγέτη χώρας και να εξισώνει το Σύμφωνο Συμβίωσης με την κτηνοβασία και την παιδοφιλία αλλά οι πολίτες δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τον δουν να δικάζεται (έστω κι αν αθωωνόταν).

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, που το παίζουν ευαίσθητοι και θίγονται όταν παρόμοια πράγματα λέει πχ. ένας χρυσαυγίτης, προστάτευσαν έναν "δικό τους", στέλνοντας το πιο δυσάρεστο μήνυμα: 

Δεν πειράζει αν ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού (τα ποσοστά αυτοκτονιών των ΛΟΑΤ λόγω bullying είναι σαφώς μεγαλύτερα απ' τον μέσο όρο) σφυροκοπούνται από έναν ακροδεξιό σύμμαχό μας. Αρκεί να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσει το νόμο, όπως θα συνέβαινε σε οποιονδήποτε άλλο πολίτη που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να προστατεύσει μέσω της βουλευτικής ασυλίας.

Αν είχαν ψηφίσει υπέρ της άρσης ασυλίας του, δεν σημαίνει πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα τον καταδίκαζαν. Απλώς θα έδιναν τη δυνατότητα να διερευνηθεί το κατά πόσο παρέβη το νόμο. 

Δεν έκαναν ούτε καν αυτό. Γιατί άραγε;

38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ