ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Kατηγορούσαν το LIDL, αλλά κι οι ΑΝΕΛ έχουν "παραποιήσει" την ελληνική σημαία

Kατηγορούσαν το LIDL, αλλά κι οι ΑΝΕΛ έχουν "παραποιήσει" την ελληνική σημαία Facebook Twitter
3

Περίληψη προηγουμένων: Παρά τη συνεχή -σχεδόν υπερβολική!- χρήση της σημαίας, την προσθήκη HELLAS δίπλα στο όνομα αλλά και τη στροφή προς τα ελληνικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών, συνωμοσιολογικές σελίδες βρήκαν τρόπο να προσβληθούν και να κατηγορήσουν την αλυσίδα για "παραποίηση σημαίας".  

Kατηγορούσαν το LIDL, αλλά κι οι ΑΝΕΛ έχουν "παραποιήσει" την ελληνική σημαία Facebook Twitter
Η σημαία υπήρχε, φυσικά, κανονικότατη και χωρίς καμία παραποίηση, πάνω αριστερά

Ακολούθησαν δεκάδες ψεκασμένα άρθρα για την φριχτή αυτή ιεροσυλία - τονίζοντας πως «Έθεσαν βέτο οι μουσουλμάνοι για τον σταυρό». Στην πραγματικότητα δεν έγινε καμία παραποίηση, όπως αναλύσαμε στο σχετικό άρθρο, και το εν λόγω φυλλάδιο ήταν γεμάτο με 42 κανονικότατες ελληνικές σημαίες, όμως ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δ. Καμμένος έβγαλε πύρινη ανακοίνωση:

Πόσο ειρωνικό που ακριβώς το ίδιο είχαν κάνει και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (το κόμμα που καπηλεύεται τον πατριωτισμό, τη σημαία, την ορθοδοξία και όλα αυτά, ήδη απ' την πρώτη μέρα ίδρυσής του). 

Απλά χρησιμοποιείστε τη παράλογη λογική του Καμμένου και δείτε την παρακάτω αφίσα σα να τη βλέπετε για πρώτη φορά...

Kατηγορούσαν το LIDL, αλλά κι οι ΑΝΕΛ έχουν "παραποιήσει" την ελληνική σημαία Facebook Twitter

 

Προσπερνώντας το creepy χαμόγελο Καμμένου και την απειλή πως θα μάθει στον Τσίπρα να «γράφει με το δεξί» (δηλαδή να εφαρμόζει δεξιές πολιτικές) πράγμα το οποίο τελικά πέτυχε, βλέπουμε φυσικά την γραφιστική πινελιά πάνω απ' τον Καμμένο που φτιάχτηκε ώστε να θυμίζει την ελληνική σημαία. 

Ο/η TexM το εντόπισε και μου το έστειλε λέγοντας:

«Να σας δώσω ένα αποκλειστικό debunker των γελοιοτήτων τους;

Στην παραπάνω εικόνα οι ίδιοι οι ΑΝΕΛ "παραποιούν" με την σημαία με τον ίδιο τρόπο που κατηγορούν τα Lidl, δηλαδή απλά δείχνουν γαλανόλευκες ρίγες χωρίς σταυρό.» 

 

Απαιτούμε λοιπόν να ξαναφτιαχτεί η αφίσα, και να υπάρχει αυτή τη φορά και ο περήφανος λευκός σταυρό που οι ΑΝ(θ)ΕΛ γραφίστες επέλεξαν να αφαιρέοσυν! Αναμένουμε να λογοδοτήσουν για την πράξη τους αυτή και να επανορθώσουν άμεσα για την προσβολή στο ελληνικό έθνος!

3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ