«Καταργήθηκε ο ΕΝΦΙΑ!»

«Καταργήθηκε ο ΕΝΦΙΑ!» Facebook Twitter
13

Η κυβέρνηση θέλει να ελέγξει το τοπίο, με κρυφή, μεγάλη ελπίδα να τρομάξει όσα κανάλια δεν την στηρίζουν και να δώσει την ευκαιρία στη δημιουργία νέων καναλιών που θα τη στηρίζουν. 

Χτες ο «κακός» (δηλαδή αντιπολιτευτικός) ΣΚΑΪ είχε ένα ρεπορτάζ για τον ΕΝΦΙΑ στον ΣΚΑΪ, με πολίτες που διαμαρτύρονταν για τον φόρο - ένα ρεπορτάζ που ξεφτυλίζει, με το γάντι, την κυβέρνηση, στο οποίο περιλαμβάνεται η πιο σαρκαστική γυναίκα της ημέρας. Θα κάνουν το ίδιο τα νέα κανάλια που θα δημιουργηθούν; Ή θα βάζουν πολίτες που θα λένε χαρούμενοι «Μου ήρθε ο ΕΝΦΙΑ και χάρηκα γιατί είναι μειωμένος κατά 20 ευρώ», και «Εγώ δεν πληρώνω ΕΝΦΙΑ, ευτυχώς ο φόρος χτυπάει μόνο την πλουτοκρατία»; Ελπίζω πως θα είναι αντικειμενικά - πολύ αντικειμενικότερα απ' τα σημερινά ιδιωτικά και την ΕΡΤ - και για τους σωστούς λόγους. Ο χρόνος θα δείξει. 

«Καταργήθηκε ο ΕΝΦΙΑ!» Facebook Twitter
Το σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη

Το ρεπορτάζ το είδα πάντως χάρη στον Ρωμανό, που μου έστειλε το εξής ημέιλ: 

«Δες τη δεύτερη τύπισσα και πες μου αν ειρωνεύεται ή σοβαρολογεί, γιατί θα τρελαθώ. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΏ!»

;-)

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ