Διαγωνιζόμενη σε μουσικό ριάλιτι ανακρίνεται απ' τους κριτές επειδή δεν πιστεύει στο Θεό

Διαγωνιζόμενη σε μουσικό ριάλιτι ανακρίνεται απ' τους κριτές επειδή δεν πιστεύει στο Θεό Facebook Twitter
13

O Ισημερινός (Εκουαδόρ) θεωρήθηκε παράδειγμα προς μίμηση στην Ελλάδα την περίοδο των Αγανακτισμένων, επειδή το 2007 είχε ξεκίνησε τη διαδικασία του διεθνούς λογιστικού ελέγχου και, αφού αποφάσισε πως το χρέος του ήταν επαχθές, διέγραψε ένα τεράστιο μέρος του. (Σήμερα, παρότι εξάγει πετρέλαιο, η οικονομία του δεν είναι σε καλή κατάσταση, χωρίς καν να υπολογιστεί το κόστος του μεγάλου σεισμού που έπληξε πρόσφατα τη χώρα). 

Φανταζόμουν ότι θα επρόκειτο για πολύ ανοιχτόμυαλη χώρα, και έπαθα ψιλοσόκ βλέποντας το παρακάτω απόσπασμα. 

Διαγωνιζόμενη σε ριάλιτι έχει τολμήσει να πει ότι δεν πιστεύει στο Θεό, και οι κριτές της αρχίζουν το καλοπροαίρετο δήθεν, πατροναριστικό κήρυγμα. Στο τέλος αφού την έχουν πιέσει να αναδιπλωθεί και να δικαιολογηθεί, βλέπουμε ακόμα και τον ίδιο της τον πατέρα να παίρνει αποστάσεις απ' αυτήν και να ελπίζει να της γίνει αυτό μάθημα...

«Αν το έβλεπα σε σειρά ή παράσταση θα το θεωρούσα απίστευτα καυστικό σχόλιο για τη θρησκοληψία της κοινωνίας μας. Να που όντως συνέβη όμως...» σχολίασε ο Μανώλης Βαμβούνης, απ' τον οποίο είδα το βίντεο. 

«Νομίζω ο δρόμος για να γίνει κριτής η Ειρήνη Μερκούρη άνοιξε!» πρόσθεσε ο Βασίλης Κ. 

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ