ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Όταν σχεδόν κανείς δεν πίστευε στην Άννα Κορακάκη, ένα μικρό μαγαζάκι της Δράμας αποφάσισε να γίνει χορηγός της

Όταν σχεδόν κανείς δεν πίστευε στην Άννα Κορακάκη, ένα μικρό μαγαζάκι της Δράμας αποφάσισε να γίνει χορηγός της Facebook Twitter
Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, έναν μήνα πριν τους Ολυμπιακούς, αποφάσισε να στηρίξει τη Δραμινή συμπολίτισσά του. Πολύ σωστή κίνηση
4

Χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε τη χορηγία του Stoiximan που έγινε σε πολλούς αθλητές της Ολυμπιακής μας ομάδας, είναι αλήθεια πως η Άννα Κορακάκη δεν είχε άλλους μεγάλους χορηγούς.

Τώρα, μετά από ένα χρυσό κι ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς είναι σχεδόν βέβαιο πως μεγάλες εταιρίες και πολυεθνικές θα προσεγγίσουν την Ολυμπιονίκη για να γίνουν χορηγοί της. 

Όμως μέχρι σήμερα, ο μόνος χορηγός που σπονσοράριζε αποκλειστικά την αθλήτρια, ήταν ένα μικρό μαγαζί της Δράμας. 

Η αθλήτρια είχε ανακοινώσει τη συνεργασία μέσω του Facebook της, μόλις ένα μήνα πριν κερδίσει το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στο Ρίο:

 

Λίγες μέρες μετά, στο πλαίσιο της χορηγίας, δημοσίευσε μια φωτογραφία με το πρωινό της, και τη σημείωση -feeling energized at Ζέα:

Και στις 21 Ιουλίου, φωτογραφήθηκε στο μαγαζί, γράφοντας και μια μεγάλη αλήθεια για την αξία της σωστής διατροφής. 

 

Ο καταστηματάρχης, έναν μήνα πριν τους Ολυμπιακούς, αποφάσισε να στηρίξει τη Δραμινή συμπολίτισσά του. Όπως και η αθλήτρια, πέτυχε διάνα. Του αξίζουν πολλά μπράβο και για την κίνηση, αλλά και για την διορατικότητά του να συνδέσει το όνομά του με την Άννα Κορακάκη όταν -εκτός αθλήματος και εκτός Δράμας- δεν την ήξερε σχεδόν κανείς.

4

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ