Όταν ήμασταν παιδιά, μια φίλη μου που ζούσε στη Γλυφάδα μου είχε πει ότι είχε δει τη Ζίνα (την κόρη του Πασχάλη με τον οποίο εκείνη τη χρονιά είχαν κάνει σουξέ με το τραγούδι «Οι Καταπληκτικοί») σε μια καφετέρια της περιοχής. Ο DJ όταν την εντόπισε να κάθεται με την παρέα της σ' ένα τραπεζάκι, έβαλε αμέσως το τραγούδι της, και καθώς το «Ε μα είσαι... κα-τα-πλη-κτι-κός!» δονούσε το εφηβικό στέκι, η Ζίνα σηκώθηκε και έφυγε εκνευρισμένη και ντροπιασμένη. 

 

Ο Bon Jovi δεν μπορούσε να φύγει απ' το γάμο που ήταν καλεσμένος, όταν όμως η τραγουδίστρια που είχε νοικιάσει το ζευγάρι για να τραγουδήσει στο γλέντι -κάποια Lourdes Valentin- άρχισε να εκτελεί το Living on A Prayer δεν φάνηκε να ξετρελάθηκε κιόλας. 

 

 

Αυτή του έκανε κάποιες φορές νόημα να πάει μαζί της να τραγουδήσει, αλλά αυτός με τυπική ευγένεια την απέρριψε. Τώρα, οι καλλιτέχνες του διαμετρήματός του παίρνουν εκατομμύρια για να τραγουδήσουν σε γάμους πάμπλουτων, και προφανώς δεν θέλουν να χαλάσουν την πιάτσα επειδή τους έκανε ψυχολογικό εκβιασμό μια τραγουδίστρια γάμου. Επίσης είναι άνθρωποι και θέλουν να διασκεδάσουν, χωρίς να νιώθουν ότι δίνουν συνεχώς σόου και χωρίς να είναι τα βλέμματα όλων στραμμένα πάνω τους. Ή μπορεί, τελικά, να είναι και λίγο τραβάτε με κι ας κλαίω. 

 

 

Στην πορεία, ο Bon Jovi σηκώθηκε και τραγούδησε, και το πράγμα έγινε ακόμα πιο άβολο. Καλύτερα να είχε επιμείνει στην ευγενική άρνησή του...