ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το ολοκαίνουργιο βίντεοκλίπ της LP για το Lost On You

9

H LP (Laura Pergolizzi) γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Long Island στην πολιτεία της Νέας Υόρκης το 1982. Στα 28 της μετακόμισε μόνιμα στο Λος Άντζελες και από εκεί γράφει πλέον τη μουσική της. Έχει βγάλει τρία άλμπουμ κι ένα EP ενώ έχει γράψει τραγούδια για τη Rihanna, την Christina Aguilera κ.α. 

 

Το πρώτο της album με τίτλο "Suburban Sprawl & Alcohol" είχε κυκλοφόρησε το 2004 όπου και συνεργάστηκε με την πολύ-επιτυχημένη Linda Perry (P!nk, Celine Dion, Alicia Keys κα). Το 2006 με την βοήθεια του L.A. Reid υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με την Island (Label της Universal Music) ενώ το 2009 άρχισε να γράφει τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες. Ένα χρόνο αργότερα είχε την πρώτη της επιτυχία με το "Cheers (Drink To That)" της Rihanna, στο οποίο συμμετείχε και στην παραγωγή. Αμέσως μετά ήρθε και το δεύτερο συνεχόμενο hit με το "Beautiful People" της Christina Aguilera, το οποίο συμπεριελήφθηκε στο OST της ταινίας "Burlesque".

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το ολοκαίνουργιο βίντεοκλίπ της LP για το Lost On You Facebook Twitter
Το βίντεοκλίπ της που παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα σήμερα το LIFO.gr είναι γυρισμένο στη Νέα Υόρκη και θα συζητηθεί, κι όχι μόνο για την τελευταία του σκηνή...

Η LP έχει εμφανιστεί σε festivals όπως είναι τα SXSW, Bonnaroo, Lollapalooza, Tropfest και επίσης στο Sonic Boom που γίνεται στο Tokyo και το Hyde Park του Λονδίνου. Στην Ελλάδα όμως έγινε γνωστή φέτος, χάρη στο πιο πρόσφατο τραγούδι της, Lost On You. Το κομμάτι έφτασε στο #1 του Official Airplay Chart της χώρας μας ξεπερνώντας έτσι και το "Hello" της Adele. Η μπαλάντα είναι επίσης #1 στο Πανελλαδικό Shazam και στο iTunes εδώ και αρκετό καιρό. 

 

Το βίντεοκλίπ της που παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα σήμερα το LIFO.gr είναι γυρισμένο στη Νέα Υόρκη και θα συζητηθεί, κι όχι μόνο για την τελευταία του σκηνή... 

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τόλγκα Τουζούν

Μουσική / Τόλγκα Τουζούν: «Ξέρω ότι η μουσική που γράφω δεν θα γίνει ποτέ δημοφιλής»

Ο δημιουργός του ορατορίου «Φάλαινα στην πόλη ή Γιατί το έκανες αυτό;» που παρουσιάζεται στο 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής μιλάει για τη σχέση του με τη σύγχρονη μουσική σκηνή τόσο στη χώρα του, την Τουρκία, όσο και διεθνώς.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Τα Κατά Ματθαίον Πάθη: Το κορυφαίο θρησκευτικό έργο του Μπαχ

Συμφωνική Μουσική - Ιστορίες / Τα κατά Ματθαίον πάθη: Το κορυφαίο θρησκευτικό έργο του Μπαχ

Η Ματούλα Κουστένη εξερευνά τον συναρπαστικό κόσμο του μπαρόκ και ξεδιπλώνει τα μυστικά των Παθών του «σημαντικότερου μουσικού επιστήμονα», του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ.
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ
Γιατί σκοτώνονται μεταξύ τους ο Kendrick Lamar και ο Drake;

Μουσική / Γιατί σκοτώνονται μεταξύ τους ο Kendrick Lamar και ο Drake;

Ανταγωνισμός πάντοτε υπήρχε, αλλά ποτέ δεν σοβάρεψαν τόσο τα πράγματα όσο τώρα. Στον χορό μπήκε και ο Kanye West, το κερασάκι στην τούρτα όμως το έβαλε η Taylor Swift. Τα beefs έχουν επανέλθει επειδή μάλλον είναι κάτι που πουλάει.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ