ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Έχει ενδιαφέρον τι βγήκε και είπε ο νέος Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ μπροστά σε οροθετικούς

Έχει ενδιαφέρον τι βγήκε και είπε ο νέος Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ μπροστά σε οροθετικούς Facebook Twitter
2

Ο τρόπος που ο Πολάκης έδιωξε τον προηγούμενο πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ (Αθανάσιο Γιαννόπουλο), τον οποίο είχαν βάλει πάλι οι ίδιοι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ απασχόλησε πολύ για μια δυο μέρες, αλλά μετά, όπως όλα, ξεχάστηκε. 

Αν οι ισχυρισμοί του κου Γιαννόπουλου αληθεύουν, λογικά ο νέος Πρόεδρος θα δεχτεί αδιαμαρτύρητα τις αυθαίρετες παρεμβάσεις του υπουργού στο διαγωνισμό για τους νοσηλευτές. Θα κριθεί, φυσικά, όταν έρθει η ώρα.

 

Όμως ο νέος πρόεδρος Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ (γνωστός ως ιδρυτής των Ελλήνων "Γιατρών Του Κόσμου"), μιλώντας σε ακροατήριο που σε μεγάλο βαθμό αποτελούνταν από οροθετικούς, έδωσε ήδη ένα καλό, κατά τη γνώμη μου, δείγμα γραφής.

 

Αυτό εδώ:

 


 

Ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ είναι Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι επιστημονικώς υπεύθυνος για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών «Διεθνής Ιατρική-Διαχείριση Κρίσεων Υγείας».

Υπήρξε ιδρυτής και επί πολλά έτη, πρόεδρος των Ελλήνων "Γιατρών Του Κόσμου" με σημαντική εμπειρία σε πολλές αποστολές ιατρικής αρωγής σε χώρες του τρίτου κόσμου ή σε μεγάλες ανθρωπιστικές κρίσεις και καταστροφές.

Έχει ενδιαφέρον τι βγήκε και είπε ο νέος Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ μπροστά σε οροθετικούς Facebook Twitter

 

Το ξέρω πως τα λόγια είναι εύκολα κι ότι η παραδοχή λαθών (των προηγούμενων) και οι συγγνώμες (για πράξεις πάλι των προηγούμενων) δε συγκρίνονται με αυτό που λείπει απ' την Ελλάδα τώρα - την αυτοκριτική δηλαδή. Όμως κανείς απ' τον ΚΕΕΛΠΝΟ ποτέ δεν είχε ζητήσει συγγνώμη για το ρόλο του οργανισμού στη διαπόμπευση των οροθετικών γυναικών, κανείς δεν είχε πει δυο λόγια γι' αυτές που πέθαναν ή αυτοκτόνησαν έκτοτε, και κανείς δεν είχε νοιαστεί για τις οικογένειές τους. 

 

Υπήρχαν άλλοι τρόποι -που δεν καταστρατηγούσαν τους παγκόσμιους κανονισμούς- για να προστατευτεί η δημόσια υγεία τότε που επί Λοβέρδου φτάσαμε στην αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων. Περιμένουμε απ' τον νέο πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και απ' το κράτος, να βρουν τους τρόπους και να τους εφαρμόσουν. Δεν αρκεί μόνο η προστασία των ιερόδουλων οροθετικών, αλλά όλου του κοινωνικού συνόλου, συμπεριλαμβανομένων ακόμα και των ανόητων που πιέζουν ιερόδουλες για απροφύλακτο σεξ. 

 

2

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ