Έχει γεμίσει όλο το ίντερνετ σήμερα με «Ένα βίντεο που δε δημοσίευσαν τα ΜΜΕ», με βαρύγδουπους τίτλους για τις τηλεοράσεις που κρύβουν τον ανθρώπινο πόνο των Ελλήνων - και μας ζητείται να το κοινοποιήσουμε παντού!

 

Ποιος είναι λοιπόν ο ανθρώπινος πόνος των Ελλήνων; 

 

Το είδα στου δημοσιογράφου Δημήτρη Αλικάκου που λέει πως μόλις μάθουμε όλη την ιστορία αμέσως θα καταλάβουμε γιατί το "έκρυψαν" τα κανάλια:

 

Ο κ. Λάζαρος Ούλης, κάτοικος Ειδομένης, κάνει λόγο για κατάληψη του χωραφιού του (45 στρέμματα), από τους πρόσφυγες που έχουν στήσει σκηνές, με αποτέλεσμα να θέλει να το καλλιεργήσει καλαμπόκι για να ζήσει και να μην μπορεί. Και βέβαια "η πολιτεία αδιαφορεί". Αυτά και άλλα λέει ο κύριος Ούλης με έκδηλη οργή: "Να τους βγάλουν έξω ή να με αποζημιώσουν".
Σοβαρή μαρτυρία που φτάνει στα όρια της καταγγελίας. Έτσι δείχνει. Ένας άνθρωπος δηλώνει ότι οι πρόσφυγες τον κατέστρεψαν και δεν έχει να λεφτά να ταΐσει τα ζώα του ("70 μοσχάρια").

 

 

Οι πρόσφυγες τον κατέστρεψαν οικονομικά λοιπόν...

 

Ένα λεπτό!" γράφει ο Αλικάκος. "Ούλης… μα τι μου θυμίζει αυτό το επώνυμο; Ούλης…

Ω μα ναι! Ο Λάζαρος Ούλης!

 

Που είναι εκεί ΕΝΑ χρόνο με μια καντίνα και πουλάει σάντουιτς, καφέδες και όλα τα σχετικά.

 

Ποιος το λέει;

 

Ο ΙΔΙΟΣ ήδη απ' τον περασμένο Νοέμβριο! (δες εδώ: http://www.alpha965.gr/λάζαρος-ούλης-ιδιοκτήτης-καντίνας-ει/)

Και πριν λίγες μέρες ο κύριος Ούλης ξαναβγήκε στην επικαιρότητα. «Χρυσές δουλειές» λέει το ρεπορτάζ. «Πουλάει 3.000 σάντουιτς την ημέρα έναντι 2 ευρώ» (λογική τιμή βέβαια). Υπερβολές λέω εγώ -άντε να πουλάει 1000. Για κάντε τον πολλαπλασιασμό. (δείτε εδώ)

 

Η αλήθεια πίσω απ' τον Λάζαρο Ούλη που γκρινιάζει για την «κατάληψη του χωραφιού του απ' τους Πρόσφυγες»
Αυτή είναι η καντίνα του κυρίου Ούλη που κάνει χρυσές δουλειές απ' τους πρόσφυγες.

Ε λοιπόν την ίδια μέρα που κυκλοφόρησε το ρεπορτάζ με την «χρυσή» καντίνα του κυρίου Ούλη, κυκλοφόρησε και «το βίντεο που κρύβουν τα κανάλια» με την οργή του. Αλλά στο βίντεο ο κύριος Ούλης τσιμουδιά για καντίνες και σάντουιτς… Μόνο «να μου δώσουν λεφτά οι αλήτες οι πολιτικοί».

Τι έγινε κύριε Ούλη μου; Ένα χρόνο τώρα σιωπούσες που οι πρόσφυγες πάταγαν το χωράφι σου (κακώς βέβαια, είναι ξένη ιδιοκτησία) και μιλούσες με καλά λόγια γι' αυτούς. Τώρα σε βλέπω σφόδρα αγανακτισμένο! Μήπως γιατί δεν πάνε καλά οι δουλειές επειδή ανέβηκαν πάνω εθελοντές και ΜΚΟ που δίνουν τζάμπα φαγητό στους πρόσφυγες; (Δεν ξέρω, ρωτάω)

Ή μήπως κύριε Ούλη μου επειδή τα θέλεις ΟΥΛΑ;"