Ρινόκερος επιτίθεται με μανία σε τζιπ με τουρίστες που έκαναν σαφάρι και σκορπά τον τρόμο

Ρινόκερος επιτίθεται με μανία σε τζιπ με τουρίστες που έκαναν σαφάρι και σκορπά τον τρόμο Facebook Twitter
2

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που ένας οργισμένος ρινόκερος επιτίθεται σε ένα τζιπ με τουρίστες που έκαναν σαφάρι στο Etosha National Park της Namibia, σκορπώντας τον τρόμο όχι μόνο σε εκείνους που το έζησαν αλλά και σε αυτούς που το παρακολουθούσαν από πιο μακριά.

Στο βίντεο, φαίνεται το ζώο να εντοπίζει από μακριά το διερχόμενο αυτοκίνητο και ξαφνικά να αρχίζει να τρέχει με μανία προς το μέρος του, χτυπώντας το τελικά με μεγάλη δύναμη από το πλάι.

Ο άνθρωπος που τράβηξε την σκηνή κι ο οποίος προπορευόταν μέσα σε άλλο τζιπ λέει πως οι τουρίστες βγήκαν όλοι σώοι και αβλαβείς από το αυτοκίνητο, μετά την επίθεση του ρινόκερου. 

"Πιστεύω ο ρινόκερος το εξέλαβε ως απειλή και γι' αυτό επιτέθηκε. Για να είμαι ειλικρινής, φοβήθηκα αρκετά γιατί θα μπορούσε άνετα να ήταν το δικό μας αυτοκίνητο. Έγινε όλο πολύ ξαφνικά κι απότομα. Μετά πέρασε δίπλα και από εμάς και φύγαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε. Ο ξεναγός βέβαια μας είπε πως αυτό είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο" λέει ο 48χρονος μάρτυρας του περιστατικού. 

It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάριος Αθανασίου: Αποκάλυψε ότι τον χειμώνα δούλεψε στην οικοδομή

It's Viral / Μάριος Αθανασίου: Αποκάλυψε ότι τον χειμώνα δούλεψε σε οικοδομή

« Η εργασία στην οικοδομή πέρα από τη φυσική καταπόνηση και την εργασιακή ανασφάλεια, είναι εκτεθειμένη και στους κανόνες ασφαλείας που πολλές φορές παραβλέπονται » αναφέρει σε ανάρτησή του ο ηθοποιός
THE LIFO TEAM
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Ρίο ντε Τζανέιρο με τον Ροντινέι: Πού με έχει φέρει το μπάσκετ

It's Viral / Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Ρίο ντε Τζανέιρο με τον Ροντινέι: Πού με έχει φέρει το μπάσκετ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τα αδέλφια και τη μητέρα του βρίσκονται στη Βραζιλία και επισκέφθηκαν το Άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή, μαζί με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού
THE LIFO TEAM