Προσοχή: Είναι κάπως άβολο

Προσοχή: Είναι κάπως άβολο Facebook Twitter
26

Είναι από τα άγραφα και γι' αυτό και είναι τόσο σουρεαλιστικό.

Κανείς δεν θα φανταζόταν τους Pink Floyd να σχετίζονται μουσικά με οποιονδήποτε τρόπο με τον Παντελή Παντελίδη. 

Κι όμως, «αυγκλονισμένη η Νανά Παλαιτσάκη διαβάζει το μήνυμα που της στέλνει "η σύζυγος του θρύλου των Pink Floyd David Gilmour, Φράνκα Ράιτ", τη στιγμή που το ζευγάρι παρακολουθεί από τη Δανία τη ζωντανή μετάδοση της κηδείας του Παντελή Παντελίδη από το EPSILON TV και την εκπομπή "Αποκαλυπτικά" με τον Μένιο Φουρθιώτη (20/2/2016).»

Έκτοτε, ο Μανώλης Βαμβούνης μου έγραψε πως σε σχολιο αλλου ποστ διάβασε οτι ο τυπος στη φωτογραφια δεν ειναι κανενας απο τους Πινκ Φλουντ, αλλα ενας τυπος Antonello Russo. Οποτε η ειδηση ειναι "η προεδρος του φαν κλαμπ των Πινκ Φλουντ και πρωην γυναικα μελους τους βλεπει TV apokaliptika"

Στην πραγματικότητα, διορθώστε με αν κάνω λάθος, η Φράνκα Ράιτ ήταν απλώς παντρεμένη τη δεκαετία του '80 για δέκα χρόνια με τον Richard Wright (και ΟΧΙ με τον Γκίλμορ) ο οποίος άλλωστε έχει πεθάνει. 

Χάρη στην Καθαρή Δύναμη πάντως που το ανέβασε στο youtube, ψηφιοποιήθηκε για την αιωνιότητα η πιο παράξενη τηλεοπτική στιγμή της χρονιάς, μέχρι στιγμής...

*Δείτε επίσης: Γίνεται όλο και καλύτερο: Ο ''David Gilmour'' και η Franka Wright εναντίον της Νανάς! 

 

 

26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ