Η Νανά Παλαιτσάκη τα μπέρδεψε άσχημα. Κατά τη διάρκεια της κηδείας του Παντελίδη έκλαψε στην τηλεόραση  λέγοντας άλλαντ' άλλων.

 

Βάλαμε και το βίντεο χτες: «Συγκλονισμένη η Νανά Παλαιτσάκη διαβάζει το μήνυμα που της στέλνει "η σύζυγος του θρύλου των Pink Floyd David Gilmour, Φράνκα Ράιτ", τη στιγμή που το ζευγάρι παρακολουθεί από τη Δανία τη ζωντανή μετάδοση της κηδείας του Παντελή Παντελίδη από το EPSILON TV και την εκπομπή "Αποκαλυπτικά" με τον Μένιο Φουρθιώτη (20/2/2016).»

 

 

Στην πραγματικότητα η Φράνκα Ράιτ ήταν απλώς παντρεμένη τη δεκαετία του '80 για δέκα χρόνια με τον Richard Wright (και ΟΧΙ με τον Γκίλμορ) ο οποίος Wright άλλωστε έχει πεθάνει.

 

 

Άρα, ποιος είναι στη γελαστή -και άρα άσχετη τελείως με τον Παντελίδη- φωτογραφία με την Φράνκα; 

 

 

 

Ο νεαρός Αντονέλλο Ρούσο λοιπόν, τον οποίο η Παλαιτσάκη θεώρησε David Gilmour και ενέπλεξε στα της κηδείας του Παντελίδη, είναι έξαλλος που οι εικόνες του παίχτηκαν στην τηλεόραση και ανέβηκαν στο YouTube και απαιτεί συγγνώμες, όχι μόνο στον ίδιο αλλά και στην Φράνκα αλλά και στον David Gilmour και τη γυναίκα του. 

 

Με τα σπαστά αγγλικά του μπήκε στον τοίχο της Νανάς και διευκρίνισε πως η φωτογραφία (παλιότερη φωτογραφία έτσι κι αλλιώς και άσχετη με τον Παντελίδη) ήταν προσωπική. 

 

 

Με δυο λόγια, η Νανά τους τα έκανε κουλουβάχατα. (Πλάκα θα έχει η γυναίκα του Gilmour να μάθει ότι ο άντρας της "ήταν με την Φράνκα Ράιτ" και να γίνει κανας χαμός κι εκεί πέρα.)

 

 

Η ίδια η Φράνκα διαμαρτύρεται έντονα και η Νανά φέρεται να της διαγράφει τα μηνύματα - το πιο πρόσφατο που έκανα screeshot είναι αυτό:

 

 

 

Και η Φράνκα λοιπόν είναι ενοχλημένη που θα δουν την προσωπική φωτογραφία της με τον Antonello Russo εκτός Ελλάδας. 

 

Κι όλα αυτά, σε ένα στάτους με το οποίο η κα Παλαιτσάκη υπερασπιζόταν την ακρίβεια των λεγομένων της και παρουσίαζε ως απόδειξη την ίδια τη «φίλη της» Φράνκα Ράιτ!

 

Λυπάμαι για το με πόσο κακία μια μέρα σαν και την σημερινή αμφισβητείται η κατα την διάρκεια της εκπομπής "κουβέντα" με ...

Posted by Nana Palaitsaki on Saturday, 20 February 2016

 

(Είναι πάντως συναρπαστικό πως μετά από όλο το μπέρδεμα, η Νανά θίχτηκε κιόλας!)

 

 

Έκτοτε δεν απολογήθηκε ούτε ανέβασε κάποιο άλλο διευκρινιστικό στάτους, παρότι οι άμεσοι πρωταγωνιστές όχι απλά τη διέψευσαν αλλά είναι και έξαλλοι μαζί της. 

 

Τα λάθη είναι ανθρώπινα πάντως, και η άγνοια για τους Pink Floyd επίσης. Ένα mea culpa θα τα έλυνε όλα μεμιάς.