Ο γυμνός σέφ φτιάχνει κοτόπουλο κατσιατόρε και μας εξηγεί πώς το φαγητό είναι sexy

Ο γυμνός σέφ φτιάχνει κοτόπουλο κατσιατόρε και μας εξηγεί πώς το φαγητό είναι sexy Facebook Twitter
11

 

Ο γυμνός σέφ φτιάχνει κοτόπουλο κατσιατόρε και μας εξηγεί πώς το φαγητό είναι sexy Facebook Twitter

Το όνομά του είναι Adrian De Berardinis. Πιστεύει πως το φαγητό είναι αγάπη και sexy και μαγειρεύει γυμνός. Ο Bear Naked Chef έκανε πρεμιέρα στο ίντερνετ λίγο πριν τα Χριστούγεννα με το πρώτο επεισόδιο μαγειρικής και ένα κοτόπουλο κατσιατόρε το οποίο ετοίμασε φορώντας μόνο την ποδιά του σε μια πολύ όμορφη κουζινα. Το πρώτο βίντεο έκανε θραύση στο Youtube με 200.000 χτυπήματα και πολλούς followers να προστίθενται στη λίστα θαυμαστών των sοcial media. 

Λίγο πριν το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι και το δεύτερο βίντεο, μας συστήνεται και μας εξηγεί πώς ξεκίνησε η αγάπη του για τη μαγειρική, τι του αρέσει να φτιάχνει στην κουζίνα του, ποια πιάτα είναι sexy, τι να φάμε την Πρωτοχρονιά και γιατί γυμνός...

Μαγειρεύοντας γυμνός

Η μαγειρική όταν είσαι γυμνός απαιτεί χρόνο και προσοχή. Δεν θέλετε να τραυματιστείτε και πρέπει να βάζετε λίγο περισσότερο μαεστρία στην προετοιμασία. Είναι σαν να κάνεις έρωτα. Θέλετε να δώσετε στο πρόσωπο που κάνετε έρωτα την αίσθηση πως υπάρχει μόνο αυτός. Μόνο αυτός κερδίζει το χάδι, την αγάπη και την φροντίδα σας. Αυτό συμβαίνει και με το φαγητό. Επίσης η μαγειρική είναι αφροδισιακή. Το φαγητό και η διαδικασία είναι τόσο σέξι. 

Τι είναι το The Bear-Naked Chef Series;
Οι εκπομπές μαγειρικής είναι όλες συνηθισμένες και πανομοιότυπες. Ίσως γι' αυτό ο κόσμος δεν ενθουσιάζεται να μάθει από αυτές. Αυτή η ανατρεπτική μίνι διαδικτυακή σειρά είναι ένα γυμνό μαγειρικό ταξίδι με πιάτα εύκολα να γίνουν αλλά ταυτόχρονα εκλεπτυσμένα.

Ο γυμνός σέφ φτιάχνει κοτόπουλο κατσιατόρε και μας εξηγεί πώς το φαγητό είναι sexy Facebook Twitter

Υπάρχει σεξουαλικό φαγητό;

Ίσως. Θυμάστε τις 9 ½ εβδομάδες; Φαγητό και μαγειρική αποτελούν μια πολύ σαγηνευτική διαδικασία, οπότε γιατί να μην νιώθεις αντίστοιχα ενώ το βιώνεις; Είναι 'food-porn' συνδυασμένο με ήπια γύμνια. Το να είναι γυμνός μπορεί αν είναι το δόλωμα, αλλά το φαγητό μου είναι νόμιμο! Και οι θεατές απολαμβάνουν μια γιορτή για τα μάτια μαθαίνοντας παράλληλα να μαγειρεύουν κάτι μοναδικά νόστιμο! Ορισμένες γεύσεις στην παλέτα πυροδοτήσουν συγκεκριμένες αισθήσεις. Είναι σκέτη απόλαυση. Οι πιο σέξι τροφές για μένα είναι ο αστακός, το ψητό κοτόπουλο, η σοκολάτα και η καραμέλα.

Ο γυμνός σέφ φτιάχνει κοτόπουλο κατσιατόρε και μας εξηγεί πώς το φαγητό είναι sexy Facebook Twitter

Ποιος είναι ο Bear-Naked Chef;

Μεγάλωσα στο Τορόντο του Καναδά και από νωρίς ανέπτυξα το πάθος  μου για τη γαστρονομία και την αυθεντική ιταλική κουζίνα, υπό την καθοδήγηση της μητέρας μου και της γιαγιάς μου. Μέχρι την ηλικία των 11 ετών, είχα μπει κι εργαζόμουν στα εστιατόρια της οικογενείας και τις πιτσαρίες, όπου εξάσκησα και τελειοποίησα τις μαγειρικές μου ικανότητες. Ως εκ τούτου ειδικεύομαι στα εύκολα, τοπικά ιταλικά πιάτα αλλά η εξερεύνηση δεν τελειώνει. Πειραματίζομαι με πολλές άλλες γεύσεις από ολόκληρο τον κόσμο. Η εμπειρία μου στο διάσημο εστιατόριο Frank στη Νέα Υόρκη μου έφερε και το Βραβείο «Best focaccia in NYC».

Ο γυμνός σέφ φτιάχνει κοτόπουλο κατσιατόρε και μας εξηγεί πώς το φαγητό είναι sexy Facebook Twitter

Τι να φάμε μετά το λουκούλειο γεύμα της Πρωτοχρονιάς;

Μετά τις διακοπές που είναι μέρες γεμάτες φαγητό και ποτό, θέλετε για το ξεκίνημα κάτι λίγο πιο καθαρό ... Προτείνω ψάρια και θαλασσινά από την πρώτη ημέρα του έτους. Είναι ελαφρύ, υγιεινό και θρεπτικό πιάτο και το θαλασσινό νερό καθαρίζει το σώμα και την ψυχή. Θα πρότεινα ένα λαβράκι με ελαιόλαδο, δεντρολίβανο και λεμόνι σε λαδόκολλα στο φούρνο. Είναι εύκολο, γρήγορο και νόστιμο.

Το πιο sexy κοτόπουλο κατσιατόρε από τον Bear-Naked Chef:

 

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασημάκης Χανιώτης

Γεύση / Ασημάκης Χανιώτης: Ο νεότερος σεφ που κατέκτησε αστέρι Michelin στο Λονδίνο έχει σχέδια

Αφήνει την κουζίνα του Pied à Terre για μια νέα προσπάθεια, για να στήσει το δικό του εστιατόριο με το όνομα «Myrtos», και μια και τον συναντήσαμε στο Terre στην Κεφαλονιά, μοιράστηκε μαζί μας τρεις συνταγές που αναδίδουν άρωμα από το νησί.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
«Πειράζει να βάλουμε αβοκάντο στη χωριάτικη;»

Radio Lifo / «Πειράζει να βάλουμε αβοκάντο στη χωριάτικη;»

Μπορούμε να μιλάμε για ελληνικότητα στην κουζίνα χωρίς να γινόμαστε φολκλόρ; Η Κωνσταντίνα Βούλγαρη συζητά με τον πολυταξιδεμένο μάγειρα Γιώργο Βενιέρη που, μεταξύ άλλων, ερευνά την κουζίνα των «πειρατών του Αιγαίου» και εμπνέεται από το fusion.
THE LIFO TEAM
«Αχ, τα φασολάκια»: Όσα ανυπομονούν να μας ταΐσουν οι σεφ

Γεύση / «Αχ, τα φασολάκια»: Όσα ανυπομονούμε να μας ταΐσουν οι σεφ

Πήραμε τηλέφωνο τις αγαπημένες μας μαγείρισσες και τους μάγειρες της Αθήνας (και όχι μόνο), τους πετύχαμε στη λαϊκή, τους ρωτήσαμε τι βρήκαν ωραίο, τι ήταν μάπα και τι καλό θα μας μαγειρέψουν τους επόμενους μήνες.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Μοsel: Γιατί βγαίνουν εκεί τα καλύτερα Riesling στον κόσμο;

Το κρασί με απλά λόγια / Μοsel: Γιατί βγαίνουν εκεί τα καλύτερα Riesling στον κόσμο;

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET «ταξιδεύει» τον Παναγιώτη Ορφανίδη σε μια από τις πιο αγαπημένες της οινοπαραγωγικές περιοχές, μοιράζεται ιστορίες από το τελευταίο της ταξίδι εκεί και εξηγεί με απλά λόγια τις ιδιαιτερότητες της περιοχής.
THE LIFO TEAM
Με το λούπινο από τις μοβ ισλανδικές πεδιάδες μέχρι τα χωράφια της Μεσσηνίας

Nothing Days / Το λούπινο που άλλαξε το τοπίο της Ισλανδίας και σχεδόν εξαφανίστηκε από τα χωράφια της Μεσσηνίας

Το όσπριο που οι Νοτιοαμερικανοί κάνουν vegan σεβίτσε και έθρεψε γενιές Ελλήνων έχει βγει πια από τη διατροφή μας. Οι πεδιάδες της Ισλανδίας γίνονται ένα απέραντο μοβ από αυτό, είναι η μόνη χώρα που το έχει σε αφθονία και δεν το τρώει.
M. HULOT
Η αναβίωση της Παλιάς Αγοράς της Ερμούπολης

Γεύση / Η αναβίωση της Παλιάς Αγοράς της Ερμούπολης

Ο εξωτερικός χώρος του Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας Ερμούπολης μετατράπηκε σε ένα «σκηνικό θεάτρου», όπου οι σημερινοί επαγγελματίες της αγοράς και της γαστρονομίας αναπαρήγαγαν την αγορά των προγόνων τους.
ΜΙΝΑ ΚΑΚΑΝΙΑ