Όταν αγόρασα το εισιτήριο δεν θυμάμαι να έκανα τικ στην επιλογή "Χριστόφορος"!

Όταν αγόρασα το εισιτήριο δεν θυμάμαι να έκανα τικ στην επιλογή "Χριστόφορος"! Facebook Twitter
5

«Αγαπητή ετζήαν, όταν αγόρασα το εισιτήριο δεν θυμάμαι να έκανα τικ στην επιλογή "Χριστόφορος". Μια Δευτέρα πρωί, έναν Δεκέμβριο του 2015» έγραψε ένας φίλος στο Facebook του και μου έδωσε την άδεια να βάλω την φωτογραφία που τράβηξε (πάνω). «Κρέας ή ψάρι σας πρόσφερε;» τον ρώτησε κάποιος στο Facebook περιπαικτικά για να λάβει την απάντηση: «Προσκλήσεις για τη νέα ταινία του!»

Ήταν την Δευτέρα που μας πέρασε, που τα social media κατακλύστηκαν από σέλφι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με αεροσυνοδούς, εν όψει της πρεμιέρας της ταινίας του (παίζεται από σήμερα στους κινηματογράφους). Ο φίλος μου ήταν απ' τους επιβάτες που το έζησε και του ζήτησα να μου περιγράψει το χάπενινγκ. Να τι είπε:

«Δεν ξέρω αν τύχαινε να ταξιδεύει, ή αν το έκανε επί τούτου, ως πρόμο. Πάντως είχε μεγάλη χειραποσκευή, σαν να επρόκειτο να μείνει. Έγινε την Δευτέρα στο Αθήνα - Θεσσαλονίκη και γέλασα πολύ μ' όλη την ιστορία!»

 

Όταν αγόρασα το εισιτήριο δεν θυμάμαι να έκανα τικ στην επιλογή "Χριστόφορος"! Facebook Twitter
Αυτή η φωτογραφία που έγινε viral πρέπει να είναι απ' την πτήση της επιστροφής -Θεσσαλονίκη>Αθήνα- γιατί ο φίλος μου λέει: «Εγώ Δευτέρα πρωί που ήμουν πάντως νομίζω ότι δεν ήταν αυτές οι αεροσυνοδοί»

 

Η Aegean είναι παραγωγός της ταινίας, και το έντυπό της έχει αυτήν την περίοδο εξώφυλλο και συνέντευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Πώς ήταν όμως ο ίδιος; Και πώς εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους;

 

«Λοιπόν, αρχικά τον προλόγισαν. Μετά έδειξαν στις οθόνες το τρέιλερ της ταινίας του και μετά αυτός έδωσε τέσσερις προσκλήσεις για την πρεμιέρα του.»

 

«Πώς;»

 

«Είπε στην τύχη τέσσερα νούμερα θέσεων (πχ 11c) και τις έδωσαν οι αεροσυνοδοί μετά. Παραλίγο να πάρω και πρόσκληση - πήρε στην από πίσω μου σειρά ένας.»

 

«Και τι άλλο είπε;»

 

«Είπε ότι δεν έχει ξαναμιλήσει από μικρόφωνο άλλη φορά σε αεροπλάνο. Στο τέλος έκανε πλάκα του στυλ, "σε 15 λεπτά προσγειωνόμαστε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκη, ο καιρός είναι αίθριος κλπ". Ήταν πολύ άνετος.»

 

Όταν αγόρασα το εισιτήριο δεν θυμάμαι να έκανα τικ στην επιλογή "Χριστόφορος"! Facebook Twitter
 

Στο Facebook οι φίλοι του του έκαναν πειράγματα, πχ.

- Ταξιδεύετε συχνά με το αεροπλάνο κ. Παπακαλιάτη;

- Ε, τώρα τελευταία του 'χω γ@@ησει τη μάνα λίγο...

 

 

«Εγώ όμως το διασκέδασα πολύ» μου λέει ο φίλος μου που έζησε αυτήν την αεροπορική εμπειρία.

«Μάλιστα. Άρα τώρα αν δεις το κουτάκι "Χριστόφορος" θα το τικάρεις σίγουρα...» 

«Ε, ναι!»

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ