ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

To γυμνό κορίτσι της γιόγκα που κατάφερε να ξεπεράσει τη λογοκρισία του instagram

To γυμνό κορίτσι της γιόγκα που κατάφερε να ξεπεράσει τη λογοκρισία του instagram Facebook Twitter
1

Το isntagram, όπως και το Facebook, έχουν δείξει ξεκάθαρα πως δεν θα υπάρξει  καμιά ανοχή στο γυμνό - τουλάχιστον σε συγκεκριμένα γυμνά μέλη. Μπορεί το #freethenipple φέτος να γνώρισε μεγάλη επιτυχία και να συζητήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να κάνει σχεδόν τίποτα απέναντι στην αμετακίνητη πολιτική ανοχής των social media. Rihanna, Chrissy Teigen, Naomi Cambell, Miley Cyrus και Kendall Jenner, μερικές από τις διασημότερες γυναίκες του πλανήτη με εκατομμύρια followers, είδαν το 2015 τις φωτογραφίες τους να εξαφανίζονται καθώς το instagram δεν κάνει διακρίσεις.

Το γυμνό κορίτσι της γιόγκα εμφανίστηκε πρώτη φορά στο Instagram λιγότερο από ένα μήνα πριν. Πάνω - κάτω, ο λογαριασμός της είναι ακριβώς όπως διαφημίζεται: ένα κορίτσι, γυμνό, κάνει γιόγκα.  Αν κανείς ρίξει μια ματιά στις φωτογραφίες της θα αναρωτηθεί γιατί αυτός ο λογαριασμός παραμένει ενεργός και πώς καταφέρνει να ξεφεύγει από τη λογοκρισία. Αν όμως κοιτάξει καλύτερα, ίσως διαπιστώσει το "κόλπο" αυτής της χρήστριας.

Ο λογαριασμός αποτελείται αποκλειστικά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες του 25χρονου μοντέλου, που διατηρεί την ανωνυμία της αν και έχει μιλήσει στην Daily Mail και το Νew York Magazine. Σκοπός του λογαριασμού είναι να προωθήσει την ομορφιά του σώματος και να περάσει μηνύματα για την αποδοχή του, τη φυσική άσκηση και την ευεξία, δίνοντας παράλληλα συμβουλές για πιο ευτυχισμένη ζωή. Αυτό όμως θα μπορούσε να πετύχει μόνο μέσα από τα social media.

H γυμνή γιόγκι, μέσα σε ένα μήνα έχει συγκεντρώσει πάνω από 60.000 ακολούθους και συνεχίζει. Από τις περίπου 100 γυμνές της φωτογραφίες, έχουν αφαιρεθεί μόλις τρεις, και αυτό είναι όπως λέει η ίδια εξαιτίας δικού της λάθους.

Και κάπου εδώ, αναλύεται το πώς αυτή η κοπέλα καταφέρνει να περνάει τα φίλτρα nsfw και να θεωρείται ίσως τέχνη. Σύμφωνα με όσα λέει η ίδια, δεν έχει δείξει ποτέ τη θηλή του στήθους της και δεν έχει ξεπεράσει ποτέ τα όρια του full frontal. Το ασπρόμαυρο έχει βοηθήσει εξαιρετικά στην τήρηση των κανόνων, καθώς θεωρείται πιο ήπιο και οι σκιές μπορούν εύκολα να καλύψουν τα μέρη που μπορεί να προκαλέσουν τη λογοκρισία. Επιπλέον, η ίδια εκτιμά πως το έγχρωμο γυμνό είναι πιο "επιθετικό" οπτικά και προκαλεί περισσότερα reports. Όλες οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από το αγόρι της άγνωστης κοπέλας και περνάνε μια σχετική επεξεργασία πριν δημοσιευτούν ώστε να γίνουν πιο "κατάλληλες" και να μην έχει ξεφύγει κάτι. Σε κάποιες από αυτές, παραδέχεται και η ίδια, πως η θηλή εξαφανίστηκε στο photoshop, και αυτό επειδή η πόζα δεν εξυπηρετούσε κάποιον άλλο τρόπο μεταμφίεσης.

To γυμνό κορίτσι της γιόγκα που κατάφερε να ξεπεράσει τη λογοκρισία του instagram Facebook Twitter
To γυμνό κορίτσι της γιόγκα που κατάφερε να ξεπεράσει τη λογοκρισία του instagram Facebook Twitter

Τι λέει το nude yoga girl για το online πρότζεκτ της: "Πάντα προσπαθούσα να βρω νέους τρόπους για να εκφραστώ. Εμπνέομαι πολύ και αγαπώ τη γιόγκα και τη φωτογραφία, έτσι θέλησα να συνδυάσω τις αγάπες μου με έναν καθαρό τρόπο. Επίσης μου αρέσει να γράφω και να δίνω στους ανθρώπους συμβουλές για πιο υγιεινό και πιο ευτυχισμένο τρόπο ζωής. Παλιά είχα θέμα με το σώμα μου και έβλεπα παντού ατέλειες που δεν μου επέτρεπαν να το αγαπήσω πλήρως. Η γιόγκα με βοήθησε να δεχτώ το σώμα μου ακριβώς όπως είναι. Σήμερα οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να υιοθετήσουν μια ψεύτικη ιδέα της ιδανικής ομορφιάς και του γυμνού επειδή παρουσιάζονται με πολύ ωμό, ρεαλιστικό τρόπο και σεξουαλική χροιά."

 

To γυμνό κορίτσι της γιόγκα που κατάφερε να ξεπεράσει τη λογοκρισία του instagram Facebook Twitter

 


 

https://www.instagram.com/nude_yogagirl/

1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ