Ο Justin Bieber σε μια εξαιρετικά ειλικρινή συνέντευξη

Ο Justin Bieber σε μια εξαιρετικά ειλικρινή συνέντευξη Facebook Twitter
3

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε πρόσφατα με απόλυτη ειλικρίνεια για την αρνητική επιρροή και το τίμημα της δόξας στην ζωή και την ψυχική του υγεία.


Μεταξύ άλλων, μίλησε στο περιοδικό NME για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια, ο Bieber ανέφερε πως νιώθει ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τον αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο, σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο.


«Έχει να κάνει με τον τρόπο που προβάλλεται το brand «Justin Bieber». Ήμουν ο ολοκληρωμένος pop star, καταπληκτικός, με υπέροχα μαλλιά και μια εικόνα που δεν θα μπορούσε ποτέ κανείς να φτάσει. Όταν λοιπόν συνέβη όλο αυτό, η αντίδραση του κόσμου ήταν «ωραία, ας τον διαλύσουμε». Το να δει κανείς τον Gandhi να στρίβει ένα τσιγάρο μαριχουάνας διαφέρει με το να δει τον Ryan Gosling να κάνει το ίδιο. Κανείς δεν θα έκανε την ζωή δύσκολη στον Ryan Gosling.»

 

Ο Justin Bieber σε μια εξαιρετικά ειλικρινή συνέντευξη Facebook Twitter


Αναφέρθηκε, ακόμα, στην τραγουδίστρια Amy Winehouse, η οποία απεβίωσε το 2011 πολεμώντας την εξάρτηση με τα ναρκωτικά.


«Είδα το ντοκιμαντέρ για την Amy Winehouse όταν ήμουν στο αεροπλάνο και παρακολούθησα με δάκρυα στα μάτια το κακό που της έκαναν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πώς της συμπεριφέρονταν. Οι άνθρωποι το θεωρούσαν αστείο να την σπρώχνουν όταν βρισκόταν στην άκρη του γκρεμού και να συνεχίζουν να την πιέζουν προς τα κάτω, μέχρι που δεν είχε μείνει πλέον τίποτα από τον παλιό της εαυτό. Και αυτό ακριβώς είναι που προσπαθούσαν να κάνουν και σε μένα.»


Αλλά και στην προσωπική του μάχη εναντίον της κατάθλιψης:


«Υπάρχει μοναξιά όταν είσαι σε περιοδείες. Οι άνθρωποι βλέπουν την λάμψη και όλα τα υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν, δεν γνωρίζουν όμως την άλλη πλευρά. Η ζωή αυτή μπορεί να σε διαλύσει. Πέφτω συνεχώς σε κατάθλιψη. Νιώθω απομονωμένος. Είσαι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σου, με όλους αυτούς τους θαυμαστές γύρω σου, με τους paparazzi να σε ακολουθούν παντού και η κατάσταση ξεφεύγει. Όταν δεν μπορείς να πας ή να κάνεις οτιδήποτε μόνος σου, γίνεται καταθλιπτικός. Δεν θα το ευχόμουν αυτό σε κανέναν.»


«Θέλω απλά ο κόσμος να μάθει ότι είμαι και εγώ άνθρωπος», είπε. «Δίνω αγώνα και μόνο για να περάσω από την μία μέρα στην άλλη, όπως πολλοί άνθρωποι σήμερα.»

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ