Ο Σάκης τόλμησε να πάρει θέση. Πολλές Ρουβίτσες (και όχι μόνο) αντέδρασαν

Ο Σάκης τόλμησε να πάρει θέση. Πολλές Ρουβίτσες (και όχι μόνο) αντέδρασαν Facebook Twitter
62
Ο Σάκης τόλμησε να πάρει θέση. Πολλές Ρουβίτσες (και όχι μόνο) αντέδρασαν Facebook Twitter
Φωτογραφία απ' το Facebook του Σάκη Ρουβά

Είναι περίεργα τα δύο πρόσφατα status update του Ρουβά. Εμείς είχαμε μείνει στο ότι δεν μπορεί να πει δυο ατάκες χωρίς να κάνει σαρδάμ ή λάθος, και τώρα γράφει ολόκληρα πολιτικοποιημένα κατεβατά!

Χτες αυτό:

Φτάνουν τα λόγιαΗ διαφορά ενός νοήμονα με έναν ανόητο άνθρωπο ειναι οτι ο πρώτος μαθαίνει από τα λάθη του, ενώ ο δεύτε...

Posted by Sakis Rouvas on Saturday, 27 June 2015

και σήμερα αυτό:

Μια νέα μέρα ξημέρωσε,Ο διχασμός των Ελλήνων παραμονεύει για να πάρει τα ηνία,Πήραμε μια γερή γεύση από την χθεσινή ντ...

Posted by Sakis Rouvas on Sunday, 28 June 2015

Πρέπει να πω ότι, σε τέτοιες κρίσιμες ώρες προτιμώ τα καλογραμμένα νηφάλια αν και ίσως αφελή κείμενά του πολύ περισσότερο από άλλων εμπορικών καλλιτεχνών (τα οποία συχνά είναι κάτι του στυλ «Μπαρουφάκη σάλτα και γαμ...» ή, συνήθως, «ΩΧΙ ΣΤΑ ΙΠΠΟΤΕΛΟΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ - ΕΜΕΊς ΗΜΑΣΤΕ ΕΕΛΗΝΝΕΣ!!!!111 ΔΙΕΔΩΣΤΕ».)

Ενώ πάντως η πλειοψηφία των φίλων του μοιάζει να συμφωνεί μαζί του -μιλάω για όσους μπήκαν στο προφίλ του και μέχρι στιγμής τα στάτους του πλησιάζουν τα 25.000 like και share!- πάντως πρόκειται για την κλασική σιωπηλή πλειοψηφία. Τα περισσότερα σχόλια (με μερικές εκατοντάδες λάικ, το δημοφιλέστερο) τον κράζουν με τους πιο ευφάνταστους τρόπους. Και, ναι, τα μακαρόνια με κιμά είναι ένας απ' αυτούς. 

Να μερικές αντιδράσεις (ανθρώπων που είναι 100% βέβαιοι ότι το πολιτικό τους κριτήριο είναι καλύτερο απ' του Ρουβά...):

Σακη μου για μενα θα είσαι παντα το όμορφο αγόρι με το σμιλευτο κορμάκι & τα μακρυά μαυρα μπουκλωτα μαλλιά... Σωπα! (Πρώην Ρουβίτσα)

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ??????????

Θα σου κανω μακαρονια με κιμα για να φας....

Ενταξει, το πιστεψαμε, εσύ τα γραφείς αυτά τα κείμενα!!

Αποκλείεται να είσαι ο Ρουβάς.Αν είσαι,κόφτο τώρα γιατί δεν σου πάει.Πολύ παπαγαλίζεις.

Πως μεγαλουργεις παντως....εσυ πριν χρονια δεν ηξερες να μιλας κ εμπαινε μπροστινη ο ψινακης κ μιλαγε για σενα.....τωρα οτι εγινες κ φιλοσοφος μας ξεπερναει...ΑΞΙΟΣ!!!

Σάκη σε λατρευω αλλά η παρέα με τους εφοπλισταδες σε χάλασε.κρίμα

Ασε μας ρε ρουβίτσα....εδώ δεν φοβηθήκαμε όταν ''τραγούδησες'' το Άξιον Εστί...θα φοβηθούμε μια έξοδο από το ευρώ....

Τώρα και σε έκδοση "πολιτικού σχολιαστή". Σάκης πολυεργαλείο.........

Κρίμα κρίμα πέρα από την "ΕΛΠΙΔΑ"της κυρίας Βαρδινογιάννης υπάρχουν 3000000 πάμφτωχοι και 1500000 άνεργοι

ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΤΙ ΜΙΑ ΕΤΣΙ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ! ΗΜΑΡΤΟΝ! ΜΗ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΟ!

Αχ μωρε .... Μου θυμιζει την κωλοτουμπα που έκανες στην Eurovision .... Καλυτερα να μασάς παρα να μιλάς..!

χαχαχαχαχαχα μαλάκες έχει 2 μέρες τώρα που αφήνει το προφίλ του ανοιχτό ο μπαγάσας και μας τρολάρουν οι φίλοι του

Σακη μακαρονια εσυ θα τρως με κιμα κατσε ψηλα εκει που εισαι η πολιτικη ειναι για τα λαμογια εκει που εφτασες το εκανες με την αξια σου γι αυτο να λες οχι στους χαρτογιακαδες τραγουδιστα

Σάκηηηη κάποιος μπήκε στη σελίδα σου και ανεβάζει μπουρδολογίες κρυβοντας απότερο σκοπό πολιτικολογίες και συμφέροντα πού καμμιά σχέση δεν έχουν με το αντικείμενο το οποίο ασχολείσαι, για κοίταξε το σε παρακαλώ γιατί άρχισαν να την κάνουν με ελαφρά οι ρουβιτσορουβιτσες. Αντε και μετά φτιάξε μια καλή μακαρονάδα με κιμά όπως μόνο εσύ την φτιάχνεις εμένα κράτησε μου μία σκέτη μόνο με pule donkey cheese μη μου βάλεις τιποτις κεφαλοτυρια και παρμεζανες ααα δε θέλω τσιγκουνιές. Αντε καμάρι μου!

καλα εκανε και δεν μιλουσε μεχρι τωρα.........

Τωρα σε πιστεψαμε αυτα που σου γραψανε ειναι ολα δικα σου.δεν εχω αντηριση γιαυτα που γραφεις μονο να μου δοσεις μιας και ειμαι σε συνταξη τα υπολοιπα να ζησω καλοπαιδο.ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗΤΕΡΑ....

Τι έγεινε Σάκη;το χοντραίνεις το θέμα ,πες σε αυτούς που σε έχουν κάνει φερέφωνό τους, οτι ο λαός πλέον δε μασάει ούτε απο εκφοβισμούς ,όπως έκαναν τόσο καιρό εκείνοι,ούτε απο τα γλυκά λογάκια τα δικά σου,όσο κι αν σ'αγαπάμε,σταματήστε επιτέλους μας προσβάλετε,δεν μιλάς σε ηλιθίους.

Πες μας για το νέο σου τραγούδι σακη
Αυτό θέλουμε από σένα!

Σαλτα κ γαμησου μωρη λουγκρα που εχεις κ αποψη για τα πολιτικα.

ΣΑΚΗ !ΜΑΣ ΕΠΡΙΞΕΣ !ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΝΑΙ ΕΣΥ !!!.ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ Κ ΣΥ (έμαθα ότι σε γουστάρει ο Σόιμπλε ,να σας κάνουν.....ξέρεις τι!!! ΕΥΡΩ πάσι θυσία!!!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!

Ποιος του γραφει τους λογους;Τραγουδησε Θεωδωρακη και απεκτησε πολιτικη οντοτητα; Ξεχαστηκε φαινεται που ηθελε να τραγουδηση στα κατεχομενα.

Αν δεν δούμε τον Σάκη για δήμαρχο Μαραθώνα να μου τρυπησετε την μύτη. Μήπως σε ετοιμάζουν για πρέσβη της μαραθώνιας φλόγας?

τώρα που ο φ.π.α. στα μακαρόνια θα πάει 23% να σε δω θα ξανακάνεις μακαρόνια με κιμά ???

Μην βάζεις ρε Ρούβα άλλους να γράφουν κείμενα για σένα. Πες μας καλύτερα σε ποια τράπεζα του εξωτερικού σε συμβούλεψε να χώσεις τα λεφτα σου η γιαγιά Μαριάννα.

ρε ρουβα δεν αφηνεις τους γραμμενους λογους να σχισεις κανενα μπλουζακι.......

παιδια πως βγαινει κανεις απο ενα λογαριασμο σαν του σακη... αρχιζει να μου μυριζει γερμανοτσολιας πτουυυυυ

Ο Σακης μλν δεν καταλαβε ποτε τι ελεγε το Αξιον Εστι που τραγουδησε..εμεινε στα μακαρονια με κιμα...

Γιατι συκοφαντήτε ενα άτομο με τέτοιες ανακοινώσεις ??? γιατι κρύβεστε πιςω απο την σελίδα !!! Βγήτε μπροστα να δούμε τα μούτρα σας!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!! Πείτε μας οτι θέλατε να σας διαγράψουμε δεν υπαρχει λόγος να δημοσιεύεται τέτοιες γελοιότητες !!!!

Eisai megalos kseftulas.

Άλλοι υπέγραψαν τη υποδουλωση της Ελλάδας ενώ εσύ μας έφτιαχνες μακαρόνια με κιμά

Σαν τον γεωργιο παπαδοπουλο μιλας ρε χουντικε...ολο μαλακιες διαγγελματα βγαζεις....ασε και μουστακακι..ιδιος θα εισαι με 2 αποβρασματα..παπαδοπουλο και χιτλερ

62

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

2 σχόλια
Ο " Σαλτα κ γαμησου μωρη λουγκρα που εχεις κ αποψη για τα πολιτικα. " πρέπει να αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα. Εκ των σημαντικοτέρων παρεπιδημούντων πολιτειολόγων ...
Απ' όσο είδα, ένας μόνο τον λέει ''Ρουβίτσα'', οι υπόλοιποι - πάνω από 2.000 άτομα - αρκεστήκαμε σε χαρακτηρισμούς χιουμοριστικούς. Σε ότι αφορά την οικογένεια του, why not? Εδώ αυτός το παίζει leader ενός ολόκληρου εξαθλιωμένου λαού με τις πλάτες της Βαρδινογιάνναινας. Τέλος, το ''Ρουβίτσα'' γενικά, να ξέρετε, δεν ενέχει κάτι ρατσιστικό. Έτσι αποκαλούνται τα κοριτσάκια που τον ακολουθούν στις συναυλίες του και οι φαν των τραγουδιών του.
Δεν αναφερομουν σε αυτη τη χρηση της λεξης ρουβιτσα, το καταλαβες αλλωστε. Και οχι, το οτι ειναι δημοσιο προσωπο δεν σημαινει οτι ο καθε βλακας μπορει να μιλα για τα παιδια του, τα οποια τα κρατα μακρια απο τα φωτα της δημοσιοτητας.
Δεν το παίζει leader. Εκφράζει τη γνώμη του ως πολίτης που είναι. Θα σε συγκλονίσω τώρα, αλλά έχουν δικαίωμα στην έκφραση ΚΑΙ αυτοί που διαφωνούν μαζί σας! Κάποια στιγμή καλό θα ήταν το αντιληφθείτε.
Τα μόνα σχόλια που θυμάμαι ήταν του στυλ ''τράβα εσύ να ζήσεις τα παιδιά σου και τη γυναίκα σου με 300 ευρώ''. Απαγορεύεται δηλαδή; Ίσως θα έπρεπε να του έγραφαν τότε ''Τράβα εσύ να ζήσεις τα παιδιά σου και τη γυναίκα σου, που δεν τους βγάζεις στη δημοσιότητα, με 300 ευρώ''. Σιγά πια, σας θίξαμε το Ιερό Γκράαλ της εγχώριας Τέχνης...
Μποσκο, Διαβασε καλυτερα.Επισης δεν ειμαι καν ρουβιτσα...Αληθεια, σε ο,τι εχω ιερο(Τερλεγκα).Μπερδευτηκες τωρα, ε; καλσ, μην ταραζεσαι, θα περασει.
MarionL, επαναλαμβάνω πως αν ο Σάκης μας είχε συνηθίσει στην πολιτικολογία, ασχέτως αν συμφωνούσαμε ή διαφωνούσαμε, δε θα ασχολούμασταν κιόλας, τουλάχιστον στον προσωπικό του ιστότοπο που τον έχει ανοιχτό. Σε προκαλεί, ρε παιδί μου, σα να σου λέει μπες και σχολίασε και κράξε με να γελάσει τ'αχείλι του πανελλήνιου, κατάλαβες;
Δηλαδή, κατά την γνώμη σου, αν κάποιος δεν "πολιτικολογεί" από τα γεννοφάσκια του, απαγορεύεται να ξεκινήσει να το κάνει σε κάποια στιγμή της ζωής του; Με άλλα λόγια, σε διόρισε κανείς κουμανταδόρο στο πώς και το πότε θα ξεκινήσει κάτι στη ζωή του;
Οχι αγαπητε/η δεν κρυβει κακια το fb ή ο ανωνυμος σχολιασμος στο internet...αυτο που κανει ειναι να απογυμνωνει και να μας πεταει στα μουτρα, το ποιόν του συγχρονου Ελληνα!Του ιδιου Ελληνα ο οποίος την ιδια στιγμη που λέει "λουγκρα" τον συμπολιτη του, την αμεσως επόμενη επικαλειται τους αρχαιους προγονους του, διαδηλωνει για τον ρατσισμο κ πανω απ ολα υπερασπιζεται τον αγωνα των λαων για Δημοκρατια!Αν δε, πιστευετε οτι αυτοι οι ανεγκεφαλοι ειναι μειονοτητα, τοτε γελιεστε. Ειναι αυτοι που ψηφισαν "τα λεφτα υπάρχουν" οι ιδιοι που ψηφισαν "τα Ζαππεια"...ειναι οι ιδιοι που ψηφισαν τους "ζουρναδες"Εχω φτασει πλεον στο σημειο να ευχομαι να γινουν ολα 'γης μαδιαμ" μπας και ξεκαθαρισει καποτε σ αυτη τη χωρα η "ηρα απο το σιταρι" και δεν αναφερομαι στου πολιτκους αλλα στους...πολιτες αυτης τηςς χωρας!