Ο Εξορκιστής της Θεσσαλονίκης: Αυτό είναι το πιο παράξενο κανάλι στο ελληνικό YouTube

Ο Εξορκιστής της Θεσσαλονίκης: Αυτό είναι το πιο παράξενο κανάλι στο ελληνικό YouTube Facebook Twitter
59

 

«Ο σατανάς εκτίθεται στην Scoan Θεσσαλονίκης» λέγεται το βιντεάκι που μου έστειλε ο Στέλιος, γράφοντάς μου:

Μία περίεργη κατάσταση. Αρχικά υπέθεσα πως πρόκειται για κάποιο κακούγουστο αστείο. Γρήγορα όμως κανείς διαπιστώνει πως πρόκειται για 'θρησκευτικές συνεδρίες' θα έλεγα εγώ, στις οποίες οι συμμετέχοντες και παρευρισκόμενοι μόνο πλάκα δεν κάνουν και σίγουρα αστεία δεν σηκώνουν. Γιατί έχω την εντύπωση πως εάν ήμουν στη θέση τους θα με έπιανε νευρικό γέλιο; Και λίγο υποψιασμένος να ήμουν, το αυθόρμητο του γέλιου δεν νομίζω να το απεύφευγα. 

Δεν χωρά αμφιβολία. Το παραπάνω βίντεο είναι ένα αποκαρδιωτικό (για την ανθρώπινη λογική) αριστούργημα. 

Μέσα σε τέσσερα λεπτά συμπυκνώνονται η ηθοποιία επιπέδου "Οικογενειακές Ιστορίες", το εξαντρίκ ντύσιμο Τζέκινγκς Χαν, οι πανανθρώπινες αγωνίες, ο Σατανάς και ο Θεός. (Αν και φοβάμαι ότι τον δεύτερο Σατανά, τον νεαρό δηλαδή, δεν θα τον δεχόταν ούτε οι Οικογενειακές Ιστορίες αν έβλεπαν το παίξιμό του). 

Τι στην ευχή είναι το Scoan Θεσσαλονίκης;

Σύμφωνα με την ελληνική ιστοσελίδα «Συναγωγή Εκκλησία Όλων Των Εθνών», ο Τ.Μπ. Τζόσουα είναι ο Ηγέτης της Συναγωγής, Εκκλησίας Όλων Των Εθνών (SCOAN). Ο ιδρυτής της είναι ο Ιησούς Χριστός! 

Ο Τ.Μπ. Τζόσουα γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου, 1963 στον Νομό Οντό της Νιγηρίας. Το ταξίδι της ζωής του είναι μια ταπεινή ιστορία του πώς ο Θεός σήκωσε έναν νεαρό άνδρα από μια φτωχή οικογένεια για να ηγηθεί μια διεθνή διακονία που επρόκειτο να προσελκύσει χιλιάδες σε ολόκληρο τον κόσμο να γίνουν μάρτυρες της πραγματικότητας της δύναμης του Θεού σήμερα. Καθάριζε τα πόδια περαστικών από την λάσπη στους δρόμους του Λάγος. Νήστεψε σαράντα ημέρες πριν λάβει το θείο κάλεσμα και ξεκίνησε την διακονία του με μόλις οκτώ μέλη.

Σήμερα, ευαγγελιστές από όλο τον κόσμο και από όλα τα κοινωνικά στρώματα καθοδηγούνται από τον Προφήτη Τ.Μπ. Τζόσουα στην Συναγωγή, Εκκλησία όλων Των Εθνών, μαθαίνοντας να βαδίζουν με τον Θεό, πριν αποσταλούν να βαδίσουν γι' Αυτόν. Ήδη, τέσσερις άνδρες έχουν λάβει Θείο χρίσμα και μαζί με τον Προφήτη Τ.Μπ. Τζόσουα κάθε εβδομάδα στη SCOAN χρησιμοποιούνται από τον Θεό με το χάρισμα της προφητείας, θεραπείας και απελευθέρωσης ανθρώπων από δαιμονικά πνεύματα. Αυτοί είναι οι Άνθρωποι Σοφίας: Είναι o Άνθρωπος Σοφίας Racine Bousso από τη Σενεγάλη, ο Άνθρωπος Σοφίας Daniel Emelandu από τη Νιγηρία, o Άνθρωπος Σοφίας Christopher Orji από τη Νιγηρία και o Άνθρωπος Σοφίας Χάρης Τσακωνίδης από την Ελλάδα.

 

 

 

Η εκκλησία στην Θεσσαλονίκη

Άνοιξε πολύ πρόσφατα, μόλις τον περασμένο μήνα. Διαβάζουμε στο μπλογκ της:

Την Κυριακή, 19 Απριλίου 2015, η Συναγωγή Εκκλησία Όλων Των Εθνών άνοιξε στη Θεσσαλονίκη. Εκατοντάδες διψασμένων ανθρώπων για τη δύναμη του Θεού , ήρθαν από διάφορα μέρη, τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

 

Ο Εξορκιστής της Θεσσαλονίκης: Αυτό είναι το πιο παράξενο κανάλι στο ελληνικό YouTube Facebook Twitter

Η συνάθροιση ξεκίνησε με την ομάδα λατρείας που οδήγησε το λαό στην λατρεία του Θεού με ύμνους και ψαλμούς. Καθώς άνοιξαν οι καρδιές τους και προετοιμάστηκαν για τον Λόγο του Θεού, ήρθε ο Άνθρωπος Σοφίας, Χάρης.

Ο Εξορκιστής της Θεσσαλονίκης: Αυτό είναι το πιο παράξενο κανάλι στο ελληνικό YouTube Facebook Twitter

Με δυο λόγια (δικά μου) εκείνη την ημέρα...

Ο Εξορκιστής της Θεσσαλονίκης: Αυτό είναι το πιο παράξενο κανάλι στο ελληνικό YouTube Facebook Twitter

έγινε Ο ΧΑΜΟΣ!

Μέσα σε μια μέρα έγιναν τόσα θαύματα και τόσοι εξορκισμοί, που οι εικόνες και τα βίντεο θα μείνουν στην ιστορία. 

Ας πούμε, στο κανάλι της Εκκλησίας βρίσκουμε κι αυτό το horror διαμαντάκι:

Επίσης συνέβη αυτό το γαμάτο με τον Βελζεβούλη και τον Αρχαίο Όφι, στους οποίους ο Άνθρωπος Σοφίας Χάρης τ' έψαλλε ένα χεράκι. 

Μια νίκη εναντίον του πνεύματος της στειρότητας, το οποίο πήγαινε γυρεύοντας για να τ' ακούσει χοντρά απ' τον Άνθρωπο Σοφίας Χάρη.

Ακόμα, υπάρχει και μια live ιατρική «θεραπεία» κατάγματος στο χέρι, που αποδεικνύει πως για να γιατρέψει ο Άνθρωπος Σοφίας Χάρης μια ασθένεια, αρκεί να της μιλήσει άσχημα!

Και τέλος, εδώ έχουμε μια διπλή νίκη, και εναντίον των ναρκωτικών, αλλά και της μαύρης μαγείας, που τρομάζουν απ' τις φωνές του Άνθρωπου Σοφίας Χάρη και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. 

Επιμένω να το δείτε. 

Αυτά λοιπόν, συμβαίνουν γύρω μας, στην Ελλάδα του 2015. 

Ο Εξορκιστής της Θεσσαλονίκης: Αυτό είναι το πιο παράξενο κανάλι στο ελληνικό YouTube Facebook Twitter
«ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;; ΜΙΛΑ!!»

  

59

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ