Υπάρχει κάποια εξουσία που δεν θέλει η Ζωή;

Υπάρχει κάποια εξουσία που δεν θέλει η Ζωή; Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
42

Μπράβο στην Ζωή Κωνσταντοπούλου που νοιάζεται για τους ανθρώπους που διαδηλώνουν και που θέλει να τους βάλει όλους μέσα στη Βουλή, αλλά το σημερινό νομίζω ότι ξεφεύγει όχι μόνο απ' τη δικαιοδοσία της αλλά και απ' την ανθρώπινη λογική. Υπάρχουν χιλιάδες λόγοι για να κράξουμε την αστυνομία - δεν χρειάζεται να επινοούμε και επιπλέον. 

Πήγε λοιπόν και άρχισε να επιπλήττει έναν αστυνομικό διευθυντή που τήρησε τους πάγιους κανόνες, προσπαθώντας να τον πείσει ότι οι διαδηλωτές πήγαιναν στη Βουλή, της οποίας το αφεντικό είναι η ίδια. Άρα έπρεπε να τους αφήσει. 

Έλα όμως που οι διαδηλωτές, όπως της επανέλαβαν οι ίδιοι, ΔΕΝ πήγαιναν στη Βουλή αλλά προς ένα Υπουργείο, αρα η επιμονή της να ζητά τα ρέστα απ' την αστυνομία "που δεν τους άφησε να έρθουν στη Βουλή" ήταν άκυρη.

Όταν το κατάλαβε (;), η κα Κωνσταντοπούλου άρχισε να επιπλήττει την αστυνομία που δεν άφησε την πορεία να περάσει μπροστά (!) από τη Βουλή, λες και της ανήκει και ο δρόμος μπροστά απ' το κτίριο! 

Και τέλος, αφού φεύγοντας είπε ότι θα ζητήσει επίσημες εξηγήσεις, πίεσε σχεδόν τους διαδηλωτές να πάνε στη Βουλή να παραδώσουν το ψήφισμα. Μόνο που, όπως της ξαναείπαν, αυτοί δεν ενδιαφέρονταν να πάνε στη Βουλή, ούτε καν είχαν ψήφισμα να δώσουν. 

Είναι γκάφα εξαιτίας παρεξήγησης. Δείχνει όμως το βαθμό στον οποίο η κυρία Κωνσταντοπούλου είναι έτοιμη να παρεξηγήσει, και να κατακεραυνώσει όποιον βρεθεί στο δρόμο της, θεωρώντας ότι πάντα εκπροσωπεί το Δίκαιο και το Σωστό. 

Κάνει διάφορα καλά, δεν τα αγνοώ αυτά, αλλά δεν μπορώ να παραμερίσω το ότι εδώ και 3 μήνες φέρεται και σαν Εισαγγελέας, και σαν Δικαστής, και σαν Βουλευτής, και πλέον και σαν Αστυνομικός Διευθυντής - θεωρώντας πως η εξουσία της εκτείνεται σε κάθε θεσμό του Κράτους. 

Αν σε λίγες μέρες την δούμε να το παίζει και Αρχιεπίσκοπος, θα ξέρουμε ότι ήρθε η ώρα να την κάνουμε. 

42

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

3 σχόλια
Ποιά είναι τα "διάφορα καλά" που κάνει η Ζωή και δεν τα αγνοείτε κ Δημοκίδη;Μόνο καραγκιοζιλίκια κάνει τρεις μήνες τώρα. Εχει καβαλήσει το καλάμι. Η αλαζονεία της εξουσίας σε όλο της το μεγαλείο.
Εχεις δικιο Λιζα, νομιζω Αρη προσπαθεις υπερβολικα πολυ να διατηρεις ισορροπιες. Μιλαμε για μια προεδρο που εχει υπερβει τα εσκαμμενα οσο ολοι οι υπολοιποι μαζι. Ακομη και οι συριζαίοι το αναγνωριζουν.
Οπως και οτι ηγειται του υπουργειου αληθειας και προπαγανδας οπως εγραφε ο Οργουελ.. Ουπς συγγνωμη, της "επιτροπης αληθειας δημοσιου χρεους ηθελα να πω" Επιςης οτι χρησιμοποιει τα δημοσια μεσα επικοινωνιας για να περασει τις αποψεις της. (Καλε κυριοι και κυριες της ευρωπης δωστε μας λεφτα, εμεις βεβαια κανουμε κ επιτροπη για να γραψουμε το δανειο στο χιονι, αλλα δωστε μας εσεις, γιατι μας χρωστατε ...)Τι λυπηρο ειναι να βλεπω την Ελλαδα να εχει καταντησει ετσι...