Τι είναι, τελικά, το υποτιθέμενο αεροπλάνο αεροψεκασμών που κυκλοφορεί στο Facebook;

Τι είναι, τελικά, το υποτιθέμενο αεροπλάνο αεροψεκασμών που κυκλοφορεί στο Facebook; Facebook Twitter
39

Σε προηγούμενο ποστ μου έβαλα/έγραψα το παρακάτω:

Ο καλός αναγνώστης Λεωνίδας έψαξε το θέμα, αναζητώντας πού μπορεί να βρήκαν οι συνωμοσιολόγοι την φωτογραφία που, όπως υπονοούν, απεικονίζει το εσωτερικό αεροπλάνου που "ψεκάζει" την Αθήνα. Και μου έγραψε:

Καλησπέρα Αρη,

η φωτογραφία με τον ειρωνικό υπέρτιτλο όντως κυκλοφορεί σαν "απόδειξη" των ψεκασμών, όπως και άλλες παρόμοιες φωτογραφίες εσωτερικού αεροπλάνων με δεξαμενές.

Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη είναι παρμένη από άρθρο-παρουσίαση του περιοδικού Wired για το νέο [το 2010 τουλάχιστον] Boeing 747-8:

Η φωτογραφία -σύμφωνα με το άρθρο- δείχνει δεξαμενές νερού οι οποίες χρησιμοποιούνται στις δοκιμαστικές πτήσεις αυτού του πρωτότυπου Boeing, για τον έλεγχο του κέντρου βάρους του αεροπλάνου εν πτήσει.

[+] Μία απορία που έχω εδώ και χρόνια.

Από τη στιγμή που όλα τα τζιμάνια έχουν πάρει χαμπάρι τους αεροψεκασμούς και βλέπουν τα chemtrails στον ουρανό και τα φωτογραφίζουν κλπ, γιατί οι υποτιθέμενοι ψεκαστές χημικών δεν σκέφτηκαν ποτέ να κάνουν (έστω κάποιους από) τους αεροψεκασμούς τους ΤΗ ΝΥΧΤΑ; Τότε που και κόσμος θα κυκλοφορεί, αλλά κανείς δεν θα είχε δει ποτέ τα "chemtrails" στον ουρανό λόγω της σκοτεινιάς;

Και αφού ξέρουν πως οι συνωμοσιολόγοι τους ξεσκέπασαν και τους περιμένουν στη γωνία με τη φωτογραφική μηχανή, γιατί συνεχίζουν να μας ψεκάζουν μέρα μεσημέρι μπροστά στα (δήθεν) υποψιασμένα μάτια μας;

*Δείτε επίσης: Φωτογραφία - Ντοκουμέντο: Πιλότος που μας ψεκάζει από αεροπλάνο 

 

 

39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Πιστεύω ότι είναι μια προσπάθεια των ανθρώπων να διοχετεύσουν την πίεση, το άγχος και την ανασφάλεια που τους δημιουργείται από την καθημερινότητα. Αν δεν ήταν οι αεροψεκασμοί (ως μέρος του υπέρτατου σχεδίου κάποιων για παγκόσμια κυριαρχία) θα ήταν ραδιοκύματα (χμμ...υπάρχει και αυτό και λέγεται HAARP), ο διαβολάκος που βάζει την ουρά του κλπ! Εξαρτάται από την έφεση προς την φαντασία που έχει ο καθένας και το πόσο "άνετα" νιώθει με το να ζει σε παραμύθια-ιστορίες-ταινίες όπου ναι, μπορεί να υποφέρει και να αισθάνεται υπερβολικά πιεσμένος, αλλά είναι από τους ελάχιστους που έχουν γνώση της "αλήθειας", άρα νιώθει κάπως καλά για τον εαυτό του (εκλεκτός?). Ειλικρινά πάντως, αν το 38% διοχέτευε την φαντασία του στο να βρει τους απόγονους των Ελ (χεχε) και τους εξέλεγε βουλευτές, ίσως και να βρίσκαμε κανέναν πολιτικό της προκοπής!
Συμφωνώ με τους προλαλλήσαντες. Μια ακόμα λογική ερώτηση που θα μπορούσε να θέσει κανείς στους φαν των ψεκασμών, είναι ότι τα αεροπλάνα που όντως ψεκάζουν (χωράφια για έντομα πχ) πετούν σε πολύ χαμηλό ύψος. Είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι αεροπλάνα που πετούν στο ύψος των επιβατικών αεροσκαφών (χιλιάδες μέτρα ψηλά) μπορεί να ψεκάζουν οτιδήποτε και να ελπίζουν να φτάσει στο έδαφος από κάτω; Το πιθανότερο είναι αυτό που "ψεκάζουν" να έφτανε κάπου χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που το ρίχνουν. Αλλά όπως εύστοχα είπε και ο ιππότης που λέει Νι πιο πάνω, δεν μπορείς να αντιτάξεις λογικά επιχειρήματα σε παράλογες θεωρίες...
Παντως ειναι ανησυχητικη η εκταση που εχει παρε αυτη η αποψη. Σε σχετικη ψυφοφορια ηελκτρονικου εντυπου(του in.gr συγκεκριμενα), το 38%(!!!) του πληθυσμου δηλωσε οτι πιστευει πως οντως μας ψεκαζουν! Να το πω αμορφωσια? Να το πω εθνικη ηλιθιοτητα? Πραγματικα δεν ξερω. Ειναι αλλη μια ιστορια για να δυστυχεις που ζεις αναμεσα σε τετοιους πολιτες....
Εδώ το 12% υποστηρίζει τη χα, αυτό και μόνο είναι απόδειξη της βλακείας μας ως λαού. Το 38% που πιστεύει στους ψεκασμούς (του αδερφού μου συμπεριλαμβανόμενου) είναι απλά ακόμα μια απόδειξη
Έχω κολλητό τον Τατσοπουλο και το δείγμα του 50% είναι παραπάνω από αρκετό για να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα :) Μου εκμυστηρεύτηκε ότι πρώτα τις ρωτάει τι ζώδιο είναι και μόνο αν ταιριάζουν προχωράει. Αλιως θα είχε πάρει και σένα! :)
Εθνική ηλιθιότητα που πηγάζει από την αμορφωσιά, τα παραδείγματα πάμπολλα, η άνοδος της ΧΑ, η συνήθειά μας να προτιμάμε ο,τι ακούγεται ευχάριστα και τις μαγικές λύσεις κ.ά.
Άρη, το να πείσεις συνωμοσιολόγο με λογικά επιχειρήματα, φωτογραφίες και πηγές είναι ανάλογο του να προσπαθείς να πείσεις έναν πιστό ότι δεν υπάρχει ένας αόρατος space-daddy που τον προσέχει και θα κάνει παρέα στο φάντασμά του αιωνίως αφού πεθάνει. Νομίζω Δεν έχει να κάνει με τη λογική, τις γνώσεις ή το IQ. Μάλλον με την ανθρώπινη ψυχολογία, ψυχοσύνθεση κλπ Επειδή όμως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, ορίστε μερικές ακόμα από τις φωτογραφίες που παρουσιάζουν οι ψεκασμένοι ως αποδείξεις (με τις πραγματικές τους αυτή τη φορά περιγραφές).http://contrailscience.com/contrail-or-chemtrail/http://metabunk.org/threads/661-Debunked-Chemtrail-Plane-Interior-%28Ballast-Barrels%29
Συνωμοσιολογο οχι αλλα εναν απλο πλανημενο ανθρωπο ναι. Για μενα εχει να κανει με τις γνωσεις και με τη λογικη. Κατεληξα στην αθεια μεσω των γνωσεων που ειχα περι εξελιξης και κοσμολογιας χρησιμοποιωντας τη λογικη. Με το iq μαλλον οχι γιατι καποιος παμπονηρος πχ επιχειρηματιας μπορει να πανεξυπνος στον τομεα του αλλα παρα αυτα να πιστευει σε θεο. Επισης ειναι πολυ διαφορετικο η πιστη στο θεο με την πιστη σε Ζωδια και θεωριες συνωμοσίας γιατι η πρωτη εχει πρωτιστως ηθικες προεκτασεις και χρειαζεται πολυ μεγαλα "αλματα" λογικης.
Αντί να φροντίσει ο μέσος Έλληνας να γίνει καλύτερος πολίτης - που είμαστε πλέον τελευταίοι πολιτισμικά και ιδεολογικά στην Ευρώπη - ν'αποκτήσει καλύτερη κρίση,να συμμετάσχει περισσότερο στα κοινά,να ψηφίζει με άλλα κριτήρια (και όχι αυτούς που κάνουν ποδήλατο,είναι φιτ και δε φοράνε γραβάτα) του φταίνε οι ΔΗΘΕΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ.Είναι πραγματικά για να γελάς με την προβατοσίνη ορισμένων!!