Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο;

Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο; Facebook Twitter
23

Το μαύρο άσπρο έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον Παυλόπουλο.

Στο βίντεο (οι δυο τους μπροστά από πολλές εικόνες) η Πρόεδρος της Βουλής μοιάζει να μιλάει για έναν άλλον άνθρωπο, κι όχι γι' αυτόν που ξέρουμε. 

 

 

Με δυο λόγια, κάποια μίντια και το παρακράτος πήγαν να κουκουλώσουν την υπόθεση (πώς;! πότε;!) αλλά ευτυχώς ο Παυλόπουλος σταμάτησε τα σκοτεινά γρανάζια. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έσωσε και τη Δημοκρατία επειδή -προσέξτε παρακαλώ!- είπε αμέσως ότι "ένα τέτοιο γεγονός είναι ανεπίτρεπτο σε μία δημοκρατία"!

(Λες και όλοι οι άλλοι Υπουργοί είπαν ότι "μα φυσικά και επιτρέπεται!" και ο Παυλόπουλος αποτέλεσε "πυξίδα δημοκρατικής εγρήγορσης" επειδή καταδίκασε τη δολοφονία!)

Τόσο εύκολα ξεπλένονται όλα, και γίνεται το άσπρο μαύρο!

  

Ξέρουμε φυσικά ότι εκείνη την εποχή η κυβέρνηση του Παυλόπουλου υπονοούσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σχετιζόταν με τρομοκρατία και με τους κουκουλοφόρους που έκαψαν την Αθήνα στο όνομα του Γρηγορόπουλου.

 

Δεν έχει νόημα να βάλουμε όλα όσα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ εκείνη την περίοδο για τη στάση της τότε κυβέρνησης και του ίδιου του Παυλόπουλου προσωπικά. 

Αρκεί μόνο να πω ότι αυτός ο ελπιδοφόρος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, (του κόμματος που σήμερα επαίνεσε τον Παυλόπουλο)

έγραφε μεταξύ των άλλων το 2008: 

"Ηθικός αυτουργός για τη δολοφονία αλλά και για τις καταστροφές που ακολούθησαν είναι αποκλειστικά η κυβέρνηση. Αντί να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία, κοροϊδεύει. Ζητά από τους νέους να πάνε σπίτια τους αρκούμενοι στο θεατρικό της παραίτησης Παυλόπουλου και της μη αποδοχής της από τον πρωθυπουργό. 

Μοναδική διέξοδος είναι να τιμωρηθεί ο ένοχος και να μην συγκαλυφθεί και αυτό το έγκλημα. Να παραιτηθεί ο Παυλόπουλος. Να φύγει η αιματοβαμμένη κυβέρνηση της φτώχειας, του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου, της διαφθοράς και της καταστολής."

Τόσο είχε εκτιμήσει ο Δημήτρης Κοδέλας την δράση του Παυλόπουλου στα Δεκεμβριανά, που ζητούσε την παραίτησή του. 

Και σήμερα τον ψήφισε για το ανώτατο αξίωμα της χώρας...

 

ΥΓ. Δεν υπάρχει, νομίζω, χειρότερο πράγμα απ' το να χρησιμοποιείται για πολιτικούς σκοπούς προπαγάνδας η δολοφονία του Αλέξανδρου. 

Το ότι η Πρόεδρος της Βουλής, για να φανεί ευγενική φαντάζομαι, μεταχειρίστηκε -εκμεταλλεύτηκε ίσως- το τραγικό συμβάν και τον χαμό του 15χρονου παιδιού για να αιτιολογήσει την αδικαιολόγητη επιλογή του κόμματός της και για να ξεπλύνει και ηρωοποιήσει τον νέο ΠτΔ είναι, για να το πω κομψά, απογοητευτικό.

23

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ