ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Συγνώμη, το βίντεο που ανέβασε μόλις ο Σαμαράς το είδατε;

Συγνώμη, το βίντεο που ανέβασε μόλις ο Σαμαράς το είδατε; Facebook Twitter
36

[Ο τίτλος του ποστ είναι απ' το status update της Άννας Μαλλιαρου: "Συγγνώμη το video που ανέβασε ο Σαμαράς το είδατε; Για να μη γελάω μόνη μου!"]

Σχόλια;

36

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

14 σχόλια
Ένα 720p δεν βλάπτει :-P Εγώ δεν έχω πρόβλημα να πιστέψω ότι κάτι πάει να αλλάξει σε αυτή τη χώρα -έστω και με μοναδικό μοχλό την πίεση των εταίρων- αλλά όταν διαπιστώνεις ότι δεν υπάρχει πραγματική βούληση για κάτι τέτοιο στο εσωτερικό απογοητεύεσαι.. δείτε αυτό για τις φοιτητικές παρατάξεις στα πανεπιστήμια http://goo.gl/vnVIY
Το κείμενο για το επόμενο video: Όσοι έχουν να παίρνουν λεφτά απ’το κράτος να κάνουν λίγη υπομονή (ως την 1/1/2021). Ως τότε, όσα λεφτά μαζεύουμε θα τα δίνουμε για να αγοράζουμε χρέος (σε τιμή ευκαιρίας)
Κι επειδή είμαστε ενωμένοι και αλληλοϋποστηριζόμαστε προεδρε, να μου στείλετε παρακαλώ τα 390 ευρώ από τα 505 ευρώ για τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Eυχαριστώ.
Αυτό που δεν διευκρινίζεται, από το συγκεκριμένο τουλάχιστον viral, είναι με ποια ιδιότητα μιλάει: του πρωθυπουργού ή του προέδρου του κόμματός του?Το πρώτο δικό τους καπέλο, το δεύτερο όμως??? Προβλέπεται κονδύλι για διαφημιστικούς σκοπούς στα έξοδα της Πρωθυπουργίας??? Νομίζα ότι για τον σκοπό αυτό είναι τα διακαναλικά διαγγέλματα του εκάστοτε πρωθυπουργού, τα οποία είναι και ''δωρέαν'' φαντάζομαι.
Άλλο ένα προεκλογικό σποτ, από ακόμα ένα Έλληνα πολιτικό που νομίζει ότι ψάχνουμε για πατερούληδες.Όχι άλλες νουθεσίες, παχιά κούφια λόγια, διδασκαλίστικο ύφος και εγωπάθεια.Τίποτα δεν έχουν καταλάβει όλοι ανεξαιρέτως οι πολιτικοί μας.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ.Θέλουμε δουλειά, συνέπεια, καθαρά χέρια, τήρηση των νόμων, ισότητα, φροντίδα των πιο φτοχών και αδύναμων.Όσο λιγότερο μιλάτε και όσο περισσότερο δουλεύετε τόσο το καλύτερο. Μην μας δουλεύετε όμως. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!