Εμπειρία μέσα στο τρένο Αθήνα - Θεσσαλονίκη / Οι φωτο που έγιναν viral

Εμπειρία μέσα στο τρένο Αθήνα - Θεσσαλονίκη / Οι φωτο που έγιναν viral Facebook Twitter
22

Όταν ο Ευδόκιμος Τσολακίδης έγραψε δυο λόγια για την κατάσταση που βίωσε στο, μάλλον παρανόμως, υπερφορτωμένο τρένο, κάποιος στον τοίχο του στο Facebook σχολίασε: "Το έχω ζήσει και εγώ, αλλά δεν έγραψα - είπα τίποτα, για να μη με πουν φασίστα... Εκεί φτάσαμε."

Το status update που προκάλεσε αίσθηση και ανέδειξε το ζήτημα των υπεράριθμων εισιτηρίων που κόβονται ήταν το εξής:

"Αν δεν σ αρεσει να παρεις αεροπλανο"
Χθές βραδυ στο τρενο απο Αθηνα για Θεσσαλονικη αυτη ηταν η εικονα εξω απ το κουπε μου στ' αριστερα και στα δεξια. Ειπα στον ελεγκτη "Συγγνωμη αλλα ειναι συνθηκες ταξιδιου αυτες;" μου απαντησε σε απταιστο ενικο "Αν δεν σ αρεσει να παρεις αεροπλανο".

Εμπειρία μέσα στο τρένο Αθήνα - Θεσσαλονίκη / Οι φωτο που έγιναν viral Facebook Twitter


Κανεις δεν εβγαλε κιχ. Ολοι υπομεναν μαρτυρικα την μοιρα τους. Απο τα ουραλια μεχρι το γιβραλταρ κι απο τα βαθη της τουρκιας μεχρι την ισλανδια πουθενα δεν θα δεις κοσμο να ταξιδευει μ αυτον τον τροπο. Μονο στην ελλαδα... και σε καποιες χωρες της ασιας και της αφρικης.
Και κατα τα αλλα καποιοι φοβουνται μην ερθει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταστρεψει την χωρα.. και μερικοι απ αυτους ειναι και μορφωμενοι και καλλιεργημενοι ανθρωποι... και ψηφιζουν Σαμαρα και ΝΔ.

Εμπειρία μέσα στο τρένο Αθήνα - Θεσσαλονίκη / Οι φωτο που έγιναν viral Facebook Twitter


Ειμαι αηδιασμενος απ ολους και απ ολα (και κυριως απο τον εαυτο μου) και εχω αποφασισει να μην γραφω πια και να μην ασχολουμαι αλλα ηθελα απλως να σας πω "καλα χριστουγεννα".

===

Κάποιος σχολίασε με μια φωτογραφία:

"Υπάρχουν και χειρότερα"

22

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ