Δυο λεσβίες μεγάλωσαν ένα παιδί, και να το αποτέλεσμα!

Facebook Twitter
72

To βίντεο ξαναέγινε viral - ίσως με αφορμή τον Ρωσικό Νόμο που υποστηρίζει ότι τα παιδιά δεν πρέπει ποτέ να μεγαλώνουν με γκέι γονείς.

Ο Zach Wahls, ένας 19χρονος φοιτητής του πανεπιστήμιου της Iowa, μιλά στη Βουλή των Αντιπροσώπων της πολιτείας, η οποία ήθελε να περάσει νόμο που απαγορεύει τον πολιτικό γάμο ομοφυλοφίλων.

Θεός. 

YΓ. Οι γάμοι μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου είναι νόμιμοι στην Iowa. Λίγο καιρό μετά την ομιλία του Wahls η προσπάθεια των Ρεπουμπλικανών να τους απαγορεύσουν έπεσε στο κενό. Οι υποστηρικτές της ισότητας, μεταξύ των οποίων και ο Wahls δικαιώθηκαν απόλυτα.

72

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

10 σχόλια
Διαβαζοντας τα παραπανω η σκεψη μου παει σε ολους τους ομοφοβικους "ανικανους" που κατακλυζουν τα κεντρα εξωσωματικης γονιμοποιησης λογω αδυνατου σπερματος αλλα κατα τα αλλα υπερμαχους του πατροπαραδοτου σχηματος οικογενειας.
Εχμ όντως έχετε χάσει τη μπάλα αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Αν κάποιος θέλει να έχει ερωτική επαφή με άλογο ή με κατσίκα πρέπει πρώτα 1) Να βρει πρόθυμη κατσίκα, 2) Να κάνει έρωτα με αυτή 3) Από τον έρωτα να προκύψει εγκυμοσύνη (της κατσίκας). Μια και το 1 και το 3 είναι έως ακατόρθωτα δεν νομίζω πως τίθεται θέμα να κάνει ο οποιοσδήποτε παιδί με κατσίκα (Μην ακούσω κιχ για βιβλικές παραβολες οκ?).Στη συνέχεια 2 straight γονείς δεν είναι 100% σίγουρο πως θα γεννήσουν ένα straight παιδί κυρίως γιατί 99,99% των gay παιδιών γενιούνται από straight γονείς. Η ιστορία βρίθει από άτομα που τα μεγάλωσαν άλλα άτομα του ίδιου φύλου και βγήκαν μια χαρά. Το μοντέλο της πυρηνικής οικογένειας όπου τα παιδάκια έχουν μαμά και μπαμπά μέχρι τα 18 είναι δημιούργημα των τελευταίων 50-60 χρόνων. Ο λόγος είναι πως οι άνθρωποι έχουν την ανησυχητική τάση να πεθαίνουν. Επίσης έχουν την τάση να μεταναστεύουν, να εργάζονται σε πλοία, ή να κάνουν πρακτική στην επαρχία αφήνοντας το παιδί στη φροντίδα ομόφυλλων συγγενικών προσώπων (γιαγιάδες-θείες). Πριν προλάβει κανένας να αρχίσει τις μπούρδες του τύπου οι θείες και οι γιαγιάδες δεν κάνουν σεξ ούτε φιλιούνται μπροστά στα παιδιά, ας σκεφτούν όλοι αυτοί οι straight γονείς πόσο συχνά φιλιούνται μπροστά στα παιδιά τους (δεν συζητώ να κάνουν σεξ μπροστά τους).Τέλος ξέρω ένα σωρό άτομα που τους κατέστρεψαν μια χαρά τη ζωή τους οι straight γονείς τους και ένα σωρό άτομα που βγήκαν μια χαρά. Γνωρίζω ανθρώπους που τους μεγάλωσαν γυναίκες, ή άντρες και είναι ΤΕΛΕΙΩΣ straιght και το αντίθετο.Monkey oct_"οταν λένε "ερευνάτε τας γραφάς" εννοούνε να κοιτάτε λίγο και ορθογραφία-σύνταξη-σημεία στίξης.
Θα πει οτι ειχαν τη δυνατοτητα να λειτουργουν μεσα στην κοινωνία βάσει των κανόνων που ακολουθουμε ολοι. Ο Σεξουαλικός προσανατολισμός δεν έχει σχεση με την μονογονεϊκή οικογενεια ή την ομόφυλη οικογένεια ούτε με το κατα πόσο ειναι κάποιος "φυσιολογικός" ή "μια χαρά" capice? Το Καφε της Χαράς μπορεί να πάει να πνιγει μάζι με ολους τους πρωταγωνιστες και τις 7000 επαναληψεις.
Έχουμε χάσει την μπάλα σαν κοινωνία! Δηλαδή αν ένας άντρας ή μια γυναίκα αποφασίσουν ότι θέλουν να συνουσιάζονται με ένα άλογο ή μια κατσίκα θα πρέπει να τους επιτρέπεται να παντρεύονται και να υιοθετούν παιδιά??? Ή μάλλον ακόμα καλύτερα να τεκνοποιούν φυσικά με το "έτερον ήμισυ"??? ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ!!! Το τί κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του δεν με αφορά αλλά όταν προσπαθούν να μου το πασάρουν σαν φυσιολογικό γίνομαι έξαλλη!!!
Η πολιτισμένη μου απάντηση: Υπάρχει μια σημαντική, αξιοσημείωτη διαφορά αγαπητή. Ο άνθρωπος με την κατσίκα (και οποιοδήποτε άλλο ζώο πέραν του ανθρώπου) είναι αδύνατον ν'αναπτύξει τους δεσμούς που αναπτύσσουμε εμείς, μεταξύ μας.Επομένως, αν ο βλάχος γείτονας σας, θέλει να πηδ... την κατσίκα του, είναι βέβαιο, ότι η ίδια η κατσίκα δεν έχει δώσει την συγκατάθεση της και ούτε (κρατηθείτε! είναι σοκ!) είναι ερωτευμένη μαζί του πολύ πιθανά...Η αυθόρμητη απάντηση: Είναι δυνατόν να ζουν τόσο ηλίθιοι άνθρωποι ανάμεσα μας;;; Με το IQ - θερμοκρασία Νευροκοπίου, ανησυχώ όχι για τις ομοφυλοφιλικές οικογένειες, αλλά για αυτές που θα διαιωνίσουν το DNA τους, την ηλιθιότητα τους και την αμορφωσιά τους, τις οποίες έχουμε στο φουλ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ GAY ΓΑΜΟΥΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕς ΟΠΩς Η ΔΙΚΙΑ ΜΑς??ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΑ ΕΘΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕς??ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΙΔΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑς Ο ΓΟΝΟς ΜΙΑς ΤΕΤΟΙΑς ΣΧΕΣΗς ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙς ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΕς ΑΞΙΕς ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΤΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙ Ο ΡΟΛΟς ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙ????ΠΩς Ας ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΗ ΟΙΣΤΡΟ ΑΥΤΟς Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑς ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ???ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟΥς ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩς ..EIPAME ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΠΩς ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕς ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥς???ΔΕΝ ΘΑ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΙΔΡΥΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕς ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΤΗΧΟ ΑΓΟΡΙ???ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ??
και που ξερεις ρε ντουγανι οτι το "ΔΥΣΤΗΧΟ ΑΓΟΡΙ" μεγαλωνωντας και βλεποντας τους ρολους γυρω του δεν θα αποφασισει να αναδειχτει ως προστατης της οικογενειας αναγνωριζοντας την θεωρητικα και κατα εσενα ελλειψη δυναμικοτητας εκ μερους των μαμαδων του? (ασε που σιγουρα δεν εχεις γνωρισει λεσβιες για να τα πιστευεις αυτα που γραφεις). και δεν καταλαβα ποιες ειναι οι "πατροπαραδοτες αξιες" που θα του λειψουν ας πουμε? η εικονα ενος μεσηληκα να λιωνει στον καναπε και να σηκωνεται μονο αν χαλασει καμια πριζα? υπερτιμημενα στερεοτυπα χρυσε μου...αυτες ειναι οι πατροπαραδοτες αξιες σου!
"ΠΩς Ας ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΗ ΟΙΣΤΡΟ ΑΥΤΟς Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑς ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ???"Γιατί δηλαδή, τα γυναικοπρεπή πρότυπα τί έχουν;Τάχα λιγότερη υπευθυνότητα;Ρώτα την μάνα σου να σου πει, αλλά παρακάλεσέ την να μην φοβηθεί τίποτα και να σου πει την απόλυτη αλήθεια πάνω σε αυτό.Πραγματικά κάνε μια συζήηση.Πλάκα μας κανεις;; Που ζεις;Η ομοφοβία σου αποδυκνύει τις ρίζες του φαινομένου. Φαλοκρατισμός. Τουτέστιν, δύο γυναίκες είναι εις διπλούν ανεύθυνες να μεγαλώσουν ένα παιδί.Φυσικά σου διέφυγε το να σκεφτείς αν επαρκούν δύο άντρες.Για πες; Δύο άντρες είναι οκ;
Συγνώμη, αλλα σας φτάνουν 3 λεπτά για να μπορεσετε να πειτε με σιγουριά οτι ο συγκεκριμενος ειναι μια χαρα ανθρωπος; Εδω χρόνια ολοκληρα συναναστρεφομαστε ανθρωπους και πάλι ανακαλυπτουμε συνεχεια στοιχεια του χαρακτηρα τους τα οποια ημασταν σιγουροι οτι δεν τα ειχαν. Δεν αμφιβαλλω οτι αυτος στο βιντεο πηρε πολλη αγαπη, αλλά ας μην ακυρωνουμε και το αντρικο πρότυπο. Εννοειται οτι χρειαζεται, εννοειται οτι διαμορφωνει χαρακτηρα. Οπως αντιστοιχα χρειαζεται και το γυναικειο. Και αν υπαρχει αυτος ο συνδυασμος πατρικου και μητρικού συνοδευόμενος από πραγματικη αγαπη, τοτε ειναι το ιδανικο. Και αυτο δεν αλλαζει.
N.T.??????? σοβαρα τωρα...Ν.Τ.????? οπως λεμε Νεα Ταξη???? σοβαρα? σοβαρα? αστα φιλε...μας ψεκαζουν, και για ολα φταινε οι Σιωνιστες, ο Ομπαμα, το τσιπακι που θα μας βαλουν, τα νεφελιμ που μας εγκατελειψαν, το πειραμα στο CERN που θα ανοιξει μαυρη τρυπα, το οτι μας ψεκαζουν το ΄πα? α! ναι! το 'πα! καποιους κιολας με αεροζολ κατευθειαν στο πνευμονι γι'αυτο τριγυρνανε στο ιντερνετ και γραφουν αρλουμπες ως σοβαρα επιχειρηματα.ακου νεα ταξη.....
Πράγματι, η μαρτυρία ενός ανθρώπου δεν αποτελεί επαρκή απόδειξη. Είναι και επικοινωνιακή και δεν αποδεικνύει κανένα κανόνα. Όποιος πείθεται μόνο από τέτοια βίντεο, δεν έχει ουσιαστικά ανοίξει το μυαλό του σχετικά με φύλα, δεν έχει φτάσει στη ρίζα του προβλήματος που είναι το προβληματικό δίπολο γυναίκα-άνδρας. Ψιλά γράμματα.Θα έπρεπε να μη χρειαζόμαστε τέτοια βίντεο για να πειστούμε, πράγματι. Τα επιχειρήματα περί προτύπων είναι τόσο σαθρά που καταντούν γελοία.Τα μοναδικά επιπλέον προβλήματα που μπορεί να έχουν τα παιδιά ομόφυλων ζευγαριών, συγκριτικά με τα παιδιά άλλων, "αποδεκτων" τύπων οικογενειών, είναι αυτά που ίσως τους δημιουργούν όσοι είναι εκτός οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων και θεσμών.
Jimmy, με αναγκάζεις να σου εξηγώ στοιχειώδη πράγματα και δεν έχω πολύ χρόνο...Το αν δύο λεσβίες θέλουν να υιοθετήσουν ένα παιδί δεν αφορά ούτε εσένα ούτε εμένα. Είναι δικό τους θέμα. Το αν θα αποδειχθούν καλοί ή κακοί γονείς σχετίζεται με το τί είδους άτομα είναι κι όχι με το πως φτάνουν σε οργασμό.Τί δεν καταλαβαίνεις;
Και ποιος σου ειπε πως ο μονος λογος για να διαφωνησει καποιος μαζι σου ειναι να μην εχει καταλαβει τι λες; οχι, μαλλον εσυ εισαι που δεν καταλαβες, εγω ειπα παραπανω κατι πολυ συγκεκριμενο. στο οποιο δεν μου απαντησες ουτε εσυ, ουτε καποιος αλλος που ψηφισε αρνητικα στο σχολιο μου . ευχαριστω για το χρονο σου..
Jimmy τι εννοείς δε μπορεί να γίνει μαμά;;Όσα άτομα έχω γνωρίσει που έχουν μεγαλώσει με ένα γονιό,αλλά με σωστή ανατροφή,έχουν εξελιχτεί σε υπέροχα άτομα με χαρακτήρα που δεν δείχνει να τους έλειψε κάτι στο πως μεγάλωσαν.Ίσως μόνο λίγη περισσότερη στοργή.Το αν η απαραίτητη παιδεία και αγάπη που σου δίνουν δύο άνθρωποι είναι από ανθρώπους του ίδιου φύλου δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει.
Οι ψυχολόγοι αναφέρουν ότι το καλύτερο δυνατό για ένα παιδί είναι να έχει πρότυπα και για τα δύο φύλα, τα οποία συνήθως αναπαριστούν οι γονείς. Αυτό δεν είναι απαραίτητο πάντα. Πρότυπο φύλου μπορεί να είναι ο παππούς, ο αδερφός, η θεία κτλ κτλ. Αλλά ακόμη και αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό να βρεθεί δεν σημαίνει ότι το παιδί καταστράφηκε. Το μόνο πρόβλημα που προκύπτει ίσως σε πολλές κοινωνίες όσον αφορά τα ομοφυλοφιλικά ζευγάρια είναι οτι τα παιδιά τους πολλές φορές γίνονται θύματα κοροϊδίας και ρατσισμου, κάτι που μπορεί να τα πληγώσει. Αλλά δεν έχει να κάνει με τους ίδιους τους γονείς του αλλά το γεγονός ότι οι υπόλοιποι δεν δέχονται τέτοιες οικογένειες.
ο τυπος λεει υπερβολικα καλα το ποιημα-λες και βγηκε απο ταινια, μοιαζει λιγο δασκαλεμενος. ακομα και αυθεντικη να ειναι η μαρτυρια του, δεν μπορω να καταλαβω γιατι οποιος ειναι αντιθετος στις υιοθεσιες ειναι ρατσιστης , ομοφοβικος κλπ.
"αλλα θα μου πεις δε πεφτει και λογος στα παιδια που προκειται να υιοθετηθουν... "Θες να μιλήσουμε για το πόσος λόγος πέφτει στα παιδιά γενικά;ΟΚ...Ας πούμε πρώτα λοιπόν για το λόγο που πέφτει στα παιδιά όταν ατυχούν και γεννιούνται σε/υιοθετούνται από straight οικογένειες με ψυχολογικά προβλήματα ή σε οικογένειες που τα κακοποιούν σωματικά ή σε οικογένειες που τα γεννάνε και μετά τα παρκάρουν σε κάποια νταντά για να τα μεγαλώσει. Ας πούμε λίγο και για τα straight ζευγάρια που γεννούν ένα παιδί και έπειτα το αφήνουν σε κάποιο ίδρυμα. Επίσης ας αναρωτηθούμε ποιός τελικά ρωτάει τα ίδια τα παιδιά αν επιθυμούν να ζήσουν όλη τους την παιδική ηλικία σε ένα ορφανοτροφείο ή σε ένα σπίτι όπου θα τα αγαπάνε και θα τα φροντίζουν ακόμα και αν δεν είναι αυτό που εμείς θεωρούμε "τυπική οικογένεια".Ας κάνουμε και μια αναφορά στο λόγο που πέφτει στα παιδιά όταν λίγων μόλις μηνών τα αναγκάζουν να μπουν σε μια κολυμπήθρα και να μπουν σε μια θρησκεία που δεν επιλέγουν από μόνα τους (που προσωπικά το θεωρώ τρελή παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων) ενώ δεν υπάρχει κανένας λόγος για να γίνεται αυτό τόσο νωρίς στη ζωή τους - δεν αφορά την επιβίωσή τους όπως το φαγητό, η ένδυση και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψή τους.Jimmy και εγώ straight είμαι. Αλλά ξέρω - και πίστεψέ με, έχω δει με τα μάτια μου όπως φαντάζομαι και εσύ και όλοι μας - πως οι τρόποι που μπορεί ένα straight ζευγάρι να καταστρέψει ένα παιδί είναι εξίσου πολλοί με τους τρόπους που μπορεί να το κάνει ένα gay ζευγάρι.Και εκεί ακριβώς είναι ο ρατσισμός και η ομοφοβία της υπόθεσης: το να πιστεύεις ότι επειδή είμαστε straight, είμαστε αυτομάτως και καλύτεροι γονείς για ένα παιδί.
Θέλεις να μας αποδείξεις πως ακριβώς ένας μπαμπάς και μία μαμά είνα απαραίτητοι σαν αρχέτυπα;Δηλαδή ζαν δεν έχει ακριβώς αυτά τα δύο τί θα πάθει; Μήπως ανησυχείς ότι θα βγει γκέι ας πούμε, ή κάτι άλλο εξίσου άρρωστο;Ένα παιδί χρειάζεται αγάπη κιαι καλές-ούτε καν σωστές-απαντήσεις.
Σημασία έχει η αγάπη που δίνεις στο παιδί. Και από τις πιο παραδοσιακές οικογένειες με σωστή ανατροφή και χωρίς κανένα πρόβλημα μπορεί να βγουν εγκληματίες. Αντίθετα παιδιά του δρόμου με περιορισμένες δυνατότητες γίνονται σωστοί και χρήσιμοι άνθρωποι μετά.Γιατί πολύ απλά το παιδί δεν είναι αντικείμενο αλλά ένας ξεχωριστός άνθρωπος με τη δική του προσωπικότητα και χαρακτήρα και το μόνο που ζητάει από την οικογένεια του είναι ένα σταθερό περιβάλλον με αγάπη και στοργή.
Προφανώς γιατί ο ορισμός της ομοφοβίας είναι να κάνεις διακρίσεις με βάση την (ομοφυλοφιλική) σεξουαλικότητα του άλλου; Εκτός αν εννοείς ότι κάποιος μπορεί να είναι αντίθετος με αυτές τις υιοθεσίες με επιχειρήματα άσχετα με την σεξουαλικότητα.