Έξαλλο βίντεο: ''Ντροπή σας γαϊδούρες, ξεφτυλισμένες'!'

Έξαλλο βίντεο: ''Ντροπή σας γαϊδούρες, ξεφτυλισμένες'!' Facebook Twitter
41

Δημαρχείο Τρικκαίων 8-11-12

σαν παίκτης σε κακό ριάλιτι:

["Ούτε στη συνέλευση δεν είχατε το θάρρος να έρθετε", λέει. Και βλέπουμε πολύ καλά πως είχαν όντως υπαρκτούς λόγους για να φοβούνται!]

το σχόλιο με τις περισσότερες ψήφους στο youtube:

αν οι 200 ειναι σαν εσενα τοτε να πανε σπιτια τους και θα κανουμε και γιορτη στο δημο που τους ξεφορτωθηκαμε... μονο για οσους δεν ειναι σαν εσενα λυπαμαι...

 

 

 

41

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

20 σχόλια
Τι μπόχα!Τι εξαχρείωση,τι βία! Αυτός ο τραμπούκος με το βαμμένο μαλλί,εχει χιλιάδες κλώνους παντού. Εχει μολύνει ολη την Ελλάδα. Είμαστε όμηροι . Με κάθε τίμημα να εκριζωθουν.Με κάθε τίμημα να πάψουν.Να χάσουμε όλοι , αρκεί να μή τους ξαναυποστούμε.
Ο άντρακλας αυτός, πριν λίγο στον ΣΚΑΊ, καθόταν σούζα στον εισαγγελέα Ευαγγελάτο, γιατί προφανώς εκεί δεν τον έπαιρνε να πουλήσει τσαμπουκά. Δεν μπορούσε να αρθρώσει δυο λέξεις σωστά για να υποστηρίξει τους τραμπουκισμούς του, που φαίνονται στην κάμερα. Εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα, ότι γέμισε το δημόσιο με ανίκανους, αγράμματους, αστοιχείωτους υπαλλήλους, που νομίζουν ότι επειδή τους βόλεψε κάποιος πολιτικάντης, μπορούν να φέρονται σαν να είναι ο εργασιακός τους χώρος τσιφλίκι του πατέρα τους. Για όσους υπερασπίζονται τις απεργίες, πρέπει να καταλάβουν ότι αυτές έχουν απαξιωθεί τελείως από τους ίδιους τους θρασύδειλους συνδικαλιστές του δημοσίου (γιατί οι καταπιεσμένοι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα δεν διανοήθηκαν ποτέ να απεργήσουν), που την εποχή των παχιών αγελάδων κάθε τρεις και λίγο έκλειναν "τα μαγαζιά τους" και διεκδικούσαν όλο και περισσότερες αμοιβές, όλο και περισσότερα προνόμια. Τώρα, που έφτασε και σε αυτούς η κρίση, δεν γίνεται να τους λυπηθεί κανένας από αυτούς που ταλαιπωρούσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.
το δικαιο ειναι καπου στη μεση πιστευω, εχει κι αυτος τα δικια του, με λαθος τροπο τα εκφραζει, παραφερεται ωστοσο ,απο την αλλη και οι κλωσσες επρεπε να παρευρεθουν στην συνελευση να υποστηριξουν την αποψη τους ! οχι απλα να καθονται με τις φιλεναδες τους για καφε .προφανως κ ειναι δικαιωμα τους να μην συμφωνουν με την συνελευση αλλα για αυτα που πιστευεις θα πρεπει να επιχειρηματολογεις, οι συγκεκριμενες δε μου φανηκαν να εχουν να πουν κατι, το μονο που καταλαβα ειναι οτι απλα "δεν ανακατευονται αυτες με αυτα" κλασσικες ατακες που λενε ολες κ το καναν για να σωσουν το τομαρι τους. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΖΕΙ , ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. οποτε προφανως οι κυριες ειχαν το δικαιωμα να μη θελουν να απεργησουν αλλα σκεφτειτε πως ταυτοχρονα δηλωνουν αδιαφορια για τους υπολοιπους που θα απολυθουν. ειναι αυτο ακριβως που γινετε και στη κοινωνια μας... ολοι λεμε μαλακιες αλλα παραμενουμε προβατα. κ αυτοι οι λιγοι που προσπαθουν να μας ξυπνησουν κινδυνευουν να χαρακτηριστουν κ φασιστες σε μια κοινωνια που εχει χασει τον ελεγχο την ηρεμια και την λογικη της.
Μου αρέσει η άνεση που απειλεί ότι θα χρησιμοποιηθεί βία. Αν βέβαια κάποιος αγανακτισμένος από τις προσβολές του τον πλάκωνε στις κατακεφαλιές θα ήταν φασίστας, ενώ ο κύριος που υπερασπίζεται με τραμπουκισμούς της συμφοράς τους διορισμένους από τα βύσματα (που πληρώνουμε όλοι) είναι δημοκράτης. Φαντάζομαι και ο ίδιος μέσω ΑΣΕΠ πρέπει να έχει διοριστεί (ΑΧΑ).
Στο youtube ένας συνδικαλιστής λέει ότι απαιτούν και την πρόσληψη άλλων 5000 για να παρέχουν σωστά τις υπηρεσίες τους στους 70.000 πολίτες.Ένας δημοτικός υπάλληλος ανά 13 πολίτες...Χμμμ... Ή εμείς στραβά αρμενίζουμε η ο γιαλός στραβά μας πάει..
Όταν απειλεί κάποιος να σε βγάλει από τη θέση σου δια της βίας δεν παίρνει εισαγγελική παρέμβαση; Και η πλάκα είναι ότι ο Καραγκιόζης νομίζει ότι η κάμερα -που την κοιτάει για να παίρνει θάρρος- τον δικαιώνει. ΓΙα να μη μιλήσω για τους άλλους που τον σιγοντάρουν "κοίτα γελάει". Τα ίδια δεν έκανε και ο Φωτόπουλος όμως (που και δίκιο να έχει το χάνει με τον τρόπο που το "υπερασπίζεται") http://www.youtube.com/watch?v=rQXg-IQke38&feature=relmfu
Για το μαντρόσκυλο του βίντεο δε σχολιάζω.Γιατί δεν είναι ορθό να ειπωθεί ότι πρέπει να απολυθούν οι 200 (και όσοι άλλοι) εφόσον παρασιτούν εις βάρος άλλων δεν το καταλαβαίνω. Ας αποδείξουν ότι μπήκαν στις θέσεις τους με νόμιμες διαδικασίες και μετά συζητούν για απεργίες.
Ο απεργός δεν πληρώνεται. Ο αδειούχος, όμως, πληρώνεται. Συνεπώς το κολπάκι που έκαναν τα ρουσφέτια των ΜΜΜ και των δήμων σε συνεννόηση με στελέχη των επιχ/σεών τους και δημάρχους, ήταν να θέτουν, εκ των υστέρων, τις ημέρες απεγίας ως ημέρες άδειας.
Δεν ξέρω πόσοι από εσάς είδαν ολόκληρο, με προσοχή, το βιντεο, διότι εδώ πρόκειται περί αντίφασης: και του κυρίου Δημοκίδη και το λαού-βοόντος.Σε κάποιο σημείο του βιντεο, ο νεάτερνταλ/συνδικαλιστής-φασίστας κ.λπ λέει ''θα φύγουν 200 άτομα''. Οπότε, προφανώς, πρόκειται για διαμαρτυρία επικείμενων απολύσεων. Μια έμπρακτη συναδελφική αλληλεγγύη δηλαδή και όχι ένας ακόμη ανούσιος λόγος.Και εδώ, έρχομαι να υπενθυμίσω προηγούμενο post, όπου λέει ο υπογράφων για τους εργαζόμενους της Βουλής που απέργησαν, αδίκως και προκλητικά συμφωνώ, για τα ίδια συμφέροντα, χωρίς καμιά τσίπα, αφού και αμείβονται καλά και εις βάρος μας ζουν πολλοί από αυτούς.Συμφωνώ πως ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα έφτασε σ' ένα σημείο φασιστικού μαζώματος από τύπους που βαριούνται να δουλέψουν ή παίρνουν σύνταξη για την ''κοινωνικής τους προσφορά''. Να μπει τέλος σε αυτό.Θα βάλουμε τέλος και στο υγιή συνδικαλισμό όμως; Στην ανησυχία του καθενός για το αν θα δουλέψει και επιβιώσει; Είστε με τα καλά σας; Δηλαδή ο εργαζόμενος επί ξύλου κρεμάμενος ας πούμε κι αν γουστάρει ο εργοδότης τον απολύει κιόλα; Ή μήπως η συνέλευση εργαζομένων θα πρέπει να αφορά τους κάθε τόσο εργασιακά θιγμένους; Οι υπόλοιποι θα υπερασπίζονται καρέκλα μέχρι τέλους;Δυο μέτρα και δυο σταθμά βλέπω εδώ, και όλως τυχαίως κατευθυνόμενα στο ίδιο ποταμό.Υ.Γ. Βαρέθηκα όλους αυτούς που το παίζουν φιλελεύθεροι με δανεικά λεφτά...
Ρεαλιστικό και υπαρκτό αυτό το πρόβλημα, αλλά δε νομίζω ότι αυτές οι δύο δεν απήργησαν γι' αυτό το λόγο. Αν ήταν έτσι, θα είχαν πάει στη συνέλευση να ψηφίσουν όχι στην απεργία, ή έστω όταν τις εγκαλούσε ο κύριος στο βίντεο θα απαντούσαν κάτι. Αλλά τίποτα από αυτά δεν έκαναν.
Αν ακούσατε στο βίντεο διώχνονται 200 άτομα από το Δήμο. Αυτός είναι ο λόγος της απεργίας που οι κυρίες δε δίνουν δεκάρα για αυτούς που διώχνονται γιατί προφανώς το δικό τους κεφάλι το έχουν ήσυχο. Αν σας προβληματίζει ο συνδικαλισμός και όχι η Αλληλεγγύη που χάνεται στην κοινωνία μας τότε να αρχίσουμε να τρώμε και ανθρώπους για την επιβίωση μας βρε παιδιά!
Αν πρόκειται για τον τριτοξάδερφο του μπατζανάκη του ξαδέρφου του δήμαρχου, που μπήκε από την πίσω πόρτα, ας φύγει. Είμαι εργαζόμενη εδώ και μία δεκαετία περίπου και έχω απεργήσει σε όλες τις απεργίες που προκηρύχθηκαν από τον κλάδο στον οποίο υπάγομαι. Ποτέ όμως και για οποιονδήποτε λόγο δεν έχω κριτικάρει κάποιον ο οποίος δεν απεργεί. Η μη συμμετοχή στις απεργίες δεν είναι έλλειψη αλληλεγγύης, είναι φόβος για στιγματισμό από τους από πάνω, είναι ανάγκη για το μεροκάματο, είναι 1002 πράγματα. Δεν έχει χαθεί η αλληλεγγύη στην κοινωνία μας, οι άνθρωποι που μπορούν να σε εμπνεύσουν έχουν χαθεί. Των συνδικαλιστών συμπεριλαμβανομένων...
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το δικαίωμα του εργαζομένου να απεργήσει είναι πάντα μεγαλύτερο από το δικαίωμα του άλλου εργαζομένου να μην απεργήσει...Από την άλλη, έτσι κι αλλιώς δεν είναι και τόσα πολλά αυτά που έχουν λογική σε αυτή τη χώρα. Γιατί να είχε το συγκεκριμένο;
Σε όλες τις πολιτισμένες χώρες, όσοι εργαζόμενοι θέλουν να δουλέψουν (πες τους απεργοσπάστες) πάνε στη δουλειά. Δε γίνεται συνδικαλισμός με τσαμπουκά έναντι των συναδέρφων σου. Γι' αυτό οι κατακτήσεις του συνδικαλισμού και η συμμετοχή στις ενώσεις είναι της πλάκας στην Ελλάδα.
Και επειδη οι περισσοτεροι δεν απεργουν γιατι σκεφτονται τον εαυτο τους και το μεροκαματο τους, γιαυτο μας μειωνουν τους μισθους και μας παιρνουν ενα ενα κατακτημενα εργατικα δικαιωματα.