ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο βουλευτής που προφήτευσε για την ομοφυλοφιλία λόγω του μνημονίου

Ο βουλευτής που προφήτευσε για την ομοφυλοφιλία λόγω του μνημονίου Facebook Twitter
31

UPDATE: Δεν πάμε καλά - Συνεργασία του Μιχελογιαννάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ

Πριν μια βδομάδα ήταν οι χρυσαυγίτες βουλετές, πιο πριν οι νεοδημοκράτες, προχτές ο Παναγούλης που ο Γιακουμάτος τον είπε ή τρελό ή μεθυσμένο ή και τα δύο, χτες αυτός που φώναζε για τον "κουτσό", μετά ο Άδωνις, πιο πριν κάτι Πασοκτζήδες, πιο μετά αυτοί των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τις σημαιούλες και τα κασετοφωνάκια.

Ο ένας μοιάζει χειρότερος απ' τον άλλον: σαν παιδάκια που λένε ό,τι πιο εξτρίμ μπορούν να σκεφτούν, που παίζουν όποιο ρόλο πιστεύουν ότι θα πουλήσει πιο πολύ, για να τους προσέξουμε. Η εικόνα της Βουλής θυμίζει κακό ριάλιτι και τους πληρώνουμε εμείς. 

Πόσο λίγοι είναι! Πόσο επιδειξίες και λαϊκιστές - στην πράξη όμως άχρηστοι!

Νέο κρούσμα, ο κάπως ασυνάρτητος λόγος του Ι. Μιχελογιαννάκη, του βουλευτή που κατηγορήθηκε πολλές φορές ως γραφικός.

Ο βουλευτής είχε σοκάρει πολλούς όταν έφυγε απ' το Πασόκ και πήγε στη Δημάρ (κυρίως επειδή η Δημάρ τον δέχτηκε!), και τώρα έφυγε απ' τη Δημάρ και μπορεί να πάει ακόμα πιο αριστερά.

Όλη η ομιλία του στη συζήτηση της Βουλής είναι παράξενος -σαν πρωτοποριακό stand up comedy που δεν βγάζει γέλιο. Όμως το καλύτερο (και το είδα εδώ) είναι στο 4.35...

Update: αν και λέει το newsit "θα δείτε την ομοφυλοφιλία να μεγαλώνει" και άκουγα κάτι παρόμοιο στην αρχή λόγω της όχι και πολύ ευκρινούς άρθρωσης - αυτό μάλλον δεν συμβαίνει, λέει ότι θα πέσει (;). Πράγμα επίσης πολύ λογικό (not)

Και οι βουλευτές συνεχίζουν να παίρνουν συνολικά πάνω-κάτω 8.000 ευρώ ΤΟΝ ΜΗΝΑ και ισόβια σύνταξη. Θα μου πει κάποιος, ωραία τους απαξίωσες όλους τους χώρους, άρα τι προτείνεις;

Προτείνω λοιπόν να ψηφίζουμε (απ' όποιο χώρο μας εκφράζει) όσους λένε δύσκολες αλήθειες και όχι λαϊκίστικες μπαρούφες, όσους μοιάζουν να σκέφτονται πριν μιλήσουν κι όχι αυτούς που κάνουν ανέξοδα "τηλεοπτικές", πιασάρικες εμφανίσεις. 

Αυτό ίσως θα ήταν ένα πρώτο βήμα.

UPDATE: Δεν πάμε καλά - Συνεργασία του Μιχελογιαννάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ
31

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ