Στο σημερινό ‘Α, μπα’: να φύγω ή να μείνω;

Στο σημερινό ‘Α, μπα’: να φύγω ή να μείνω; Facebook Twitter
81


________________
1.


Αγαπητή Α-μπα,
Πριν από 1,5 χρόνο περίπου έκανα ένα ταξίδι και έμεινα στο σπίτι ενός γνωστού. Στο ίδιο σπίτι έμεναν και κάτι φίλοι του. Ένας από αυτούς έδειξε ενδιαφέρον για μένα, εγώ όμως από τη μεριά μου δεν ήθελα να γίνει κάτι. Αυτός συνέχισε να με φλερτάρει και το ίδιο βράδυ βγήκαμε όλοι μαζί κι εγώ ψιλομέθυσα. Γυρίσαμε σπίτι και αρχίσαμε να μιλάμε. Εγώ μέσα μου σκεφτόμουν "τι παπαριές μου λες, άσε με να κοιμηθώ άνθρωπέ μου". Για να μη στα πολυλογώ, άρχισε να με φιλάει, εγώ δεν ήθελα αλλά για έναν μαλακισμένο λόγο (πες το ανασφάλεια, ηλιθιότητα, μεθύσι, να με αφήσει ήσυχη) ανταποκρίθηκα μετά από λίγο και τελικά κάναμε σεξ. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε το επόμενο βράδυ, χωρίς εγώ πάλι να θέλω και νοιώθοντας ότι του χρωστάω κάτι ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Ένοιωθα πως εφόσον έγινε το πρώτο βράδυ είχε δικαίωμα να το ζητήσει και το επόμενο κι εγώ υποχρέωση να ανταποκριθώ. Ξέρω πόσο ΑΝΟΗΤΟ κι ενδεχομένως προβληματικό ακούγεται όλο αυτό. Την επόμενη μέρα, κατά τα λεγόμενα του κοινού φίλου (κι ενώ εγώ είχα ήδη φύγει), γύρισε και είπε στο φίλο μου "νομίζω βίασα τη φίλη σου". Δεν ξέρω αν νοιώθω έτσι. Ξέρω πως έκανα κάτι χωρίς τη θέλησή μου αλλά ταυτόχρονα ξέρω πως το έκανα με τη θέλησή μου. Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ όλο αυτό. Δεν είναι πως με έχει επηρεάσει άμεσα και καταστροφικά κάπου (έμμεσα φαντάζομαι πως ναι), δε φοβάμαι να κάνω σχέση, δεν τον βλέπω κι αρχίζω να κλαίω (τον ξαναείδα μετά από λίγους μήνες και απλά αδιαφόρησα για την ύπαρξή του). Δεν ξέρω τι περιμένω να ακούσω. Δε νοιώθω έτοιμη να το πω στη θεραπεύτριά μου. Είμαι γενικά λίγο (ως πολύ) μπερδεμένη ως προς το πού θα πρέπει να το κατατάξω αλλά και πώς πρέπει να το αντιμετωπίσω, ακόμα κι αν πρέπει να το αντιμετωπίσω (φαντάζομαι πως ναι). Ξέρω πως έχω θέματα και είμαι ανασφαλής και μπερδεμένη. Αν έβγαλες άκρη, και ξέρω πως δεν είναι ακριβώς ερώτηση το παραπάνω κείμενο, θα χαρώ να μου πεις την άποψή σου. Σ' ευχαριστώ!- μπερδεμένη

Το πρώτο που πρέπει να πω είναι το εξής: μη νιώθεις ενοχές.


Ξέρω, δύσκολο να το κάνεις, αλλά από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε. Μην νιώθεις ενοχές. Μη ντρέπεσαι. Μη ντρέπεσαι καθόλου. Πες το στη θεραπεύτρια σου, θα ξέρει τι να σου πει, με πολύ πιο καλό τρόπο από τον οποιοδήποτε.


Αυτό που αποκαλείς «προβληματικό» δεν είναι κάτι που έβγαλες εσύ προσωπικά από το μυαλό σου, δεν είναι μια συμπεριφορά που εξηγείται εξειδικευμένα για σένα. Είναι αποτέλεσμα ολόκληρου μηχανισμού, του οποίου είσαι μέρος.


Οι γυναίκες πολύ συχνά νιώθουν ότι «χρωστάνε» σεξ στους άντρες, ειδικά όταν είναι άντρες που επιμένουν. Μάλιστα, όσο πιο πολύ επιμένουν παίζοντας το χαρτί του «σωστού», τόσο αισθάνονται οι γυναίκες τύψεις, αν δεν ανταποκρίνονται. Φοβούνται τα επίθετα που ακολουθούν, τα οποία είναι γνωστά, ας μην τα γράψω εδώ (που βέβαια εφαρμόζονται είτε ανταποκριθεί η γυναίκα, είτε όχι).


Αυτός που θα έπρεπε να ντρέπεται και να έχει τύψεις είναι αυτός που ξεστόμισε το «βίασα τη φίλη σου». Αυτό σημαίνει ότι είχε πλήρως συνειδητοποιήσει ότι ήσουν απρόθυμη, και αυτό το γεγονός δεν τον έκανε να απομακρυνθεί αυτόματα, γιατί πίστευε ότι το σεξ ήταν κάτι στο οποίο είχε δικαίωμα, αφού δεν ούρλιαξες, έκλαψες, πολέμησες για να το αποφύγεις. Δεν ήταν λάθος τα μηνύματα που έστειλες, τα έλαβε και αδιαφόρησε. Δεν υπάρχει, νομίζω, γυναίκα που δεν έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση. Κι επειδή σχεδόν διαβάζω από τώρα τα σχόλια που θα ακολουθήσουν, άντρες, σας παρακαλώ να σταματήσετε να αντιδράτε με αυτόματο πιλότο («εγώ φταίω; Αυτή φταίει που μου έδωσε δικαίωμα!») και απλώς να μας πιστέψετε. Είμαστε πολύ πιο παγιδευμένες στο ρόλο μας απ' όσο φαίνεται με πρώτη ματιά.


Διάβασε και αυτό.
 

________________
2.


Αγαπητή Α Μπα?!
Είμαι 28 χρονών και έδω και 6 χρόνια είμαι με έναν τύπο 31 χρονών που αγαπώ σαν αμαρτία. Περνάμε τέλεια μαζί, γελάμε πολύ και γενικά νιώθω σαν να είμαι με τον κολλητό μου που όμως κανουμε απίστευτο σεχ. Το πρόβλημα είναι ότι θεωρώ πως πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα, (όχι γάμους και παιδιά, αν και τα έχω φανταστεί όλα αυτά μαζί του) αλλά να συγκατοικήσουμε να δούμε πως θα εξελιχτεί. Αυτός μία μου λέει πως είμαι αυτή που θα παντρευτεί αν ποτέ παντρευτεί και ότι βρήκε σπίτι να νοικιάσουμε, όποτε εγώ αρχίζω να ξεφυλλιζω καταλόγους ΙΚΕΑ, μία μου λέει πως φοβάται μη με απογοητεύσει και ότι τα πράγματα κυλάνε πολύ γρήγορα γιατί η συγκατοίκηση θα καταλήξει στο γάμο και δεν ξέρει αν έχει ζήσει ακόμα. Στο σημείο αυτό να πω ότι και οι δυο έχουμε αλητέψει αρκετά πριν τη σχέση και θεωρώ ότι δεν υπάρχουν απωθημένα. Πριν 2 μήνες χωρίσαμε για να του δώσω το χρόνο να σκεφτεί αν θέλει να είναι μόνος του και να ζήσει τη ζωή του και για να σκεφτώ και εγώ αν αξίζει να περιμένω κάποιον που τελικά μπορεί να μη θελήσει ποτέ να μοιραστεί τη ζωή του μαζί μου. Μετά από μία βδομάδα τα ξαναβρήκαμε, χωρίς να εμβαθύνουμε ιδιαίτερα στο θέμα, είναι από τους τύπους που έχει περάσει πολλά ενδοοικογενειακά προβλήματα και δε συζητάει συνεπώς θεώρησα ότι με τον τρόπο του με θέλει στη ζωή του, και εγώ γύρισα γιατί απλά τον αγαπώ πολύ. Οι φίλοι μου και η οικογένεια μου δεν τον πολυσυμπαθούν και όλοι μου λένε ότι πρέπει να χωρίσουμε γιατί δεν πάει πουθενά. Τα χρόνια περνάνε πόσο μάλλον όταν περνάς καλά, αλλά δε θέλω να φτάσω 40 και τελικά να αποφασίσει ότι δεν είμαι αυτό που θέλει. Η ερώτηση μου έιναι should I stay or should I go??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων-Ιρμα

Μη ρωτάς άλλους για το τι να κάνεις στη ζωή σου.


Αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι για να βγάλεις κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα, ρώτα τους φίλους και την οικογένεια σου γιατί σου λένε να χωρίσετε. Πίσω από το «δεν πάει πουθενά» κρύβεται ο πραγματικός λόγος. Δεν έχω ιδέα αν πρέπει να μείνεις ή να φύγεις. Το μόνο που ξέρω είναι ότι όταν όλοι όσοι σε αγαπάνε δεν γουστάρουν αυτόν με τον οποίο είσαι μαζί, κάτι βλέπουν. Ρώτα τους τι είναι χωρίς να τους κρατήσεις κακία. (και σκέψου καλά την απάντηση).

________________
3.


Αγαπητή Α, μπα πρόσφατα γνώρισα έναν παιδικό μου φίλο στην παρέα μου από τη σχολή. Μεταξύ των συμφοιτητών η μια φίλη είναι αρκετά υπέρβαρη. Γυρνώντας ο φίλος μου είπε ότι πρέπει να τη βοηθήσουμε να αδυνατίσει και να μην κάνουμε τα στραβά μάτια στην έκταση του προβλήματος. Σημειωτέον, απ'όσο ξέρω δε συντρέχουν λόγοι υγείας για την κατάσταση της κοπέλας απλά κακή διατροφή και καθόλου άσκηση. Είναι όμως σωστό να πω κάτι αν δε μου ζητήσει γνώμη η φίλη μου ή ειδικά αν δεν έχει σκοπό η ίδια να κάνει κάτι; Έχουμε οικειότητα, αλλά δε συζητάει γι'αυτό το θέμα καθόλου.- Ορέστης

Πες στο φίλο σου ότι η παρέα σου από το πανεπιστήμιο σου είπε ότι πρέπει να τον βοηθήσετε να μην είναι τόσο ηθικολόγος κι αυτάρεσκος.

________________
4.


αγαπημένη α-μπα, με αφορμή απάντησή σου, δεν είναι καλό να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας σε κάποιον για να εκβιάσουμε την ανταπόκρισή του. συμφωνώ. όμως τότε γιατί θέλουμε να τα εκφράσουμε; ποιος άλλος λόγος μπορεί να μας ωθεί σε αυτό; και πότε ξέρεις ότι λες κάτι πραγματικά χωρίς αντάλλαγμα;;
είσαι καταπληκτική!!!!

Α, αυτό είναι εύκολο. Ποτέ δε λες κάτι χωρίς να ζητάς αντάλλαγμα κάπου στο βάθος. Αυτό που απαγορεύεται είναι να το εκβιάζεις.


(Ευχαριστώ!!!)

________________
5.


Αγαπητή Α, μπα, από μικρή μου άρεσε το φαγητό και πάντα έτρωγα πολύ και γρήγορα! Ποτέ, όμως, δε με έλεγες παχουλή ή παχύσαρκη, γιατί πάντα παραπλανούσε το ύψος μου! Παρ' όλ' αυτά, τα κιλά μου δεν είναι αυτά που θα έπρεπε βάσει ύψους κτλ, αλλά σκέφτομαι συνέχεια το φαγητό, τι θα φάω και κάθε μέρα τρώω και πιο πολύ! Δεν είναι ότι ρωτάω επειδή προβληματίζομαι για τα επιπλέον κιλά, απλά αναρωτιέμαι για τυχόν ψυχολογικούς παράγοντες.. Είχα ξεκινήσει να το ψάχνω με βοήθεια ειδικού, αλλά δεν κατάφερα να πάω αρκετές φορές ώστε να καταλάβω τι μου συμβαίνει ακριβώς, γιατί πού λεφτά;! Έτσι, θα εκτιμούσα μια γνώμη σαν τη δική σου! Ευχαριστώ!- γεματούλα

Βρε πουλάκι μου, αν δεν κατάφερες να βγάλεις άκρη με επισκέψεις σε ειδικό, περιμένεις να σου πει τι γίνεται μια άγνωστη και άσχετη στο ίντερνετ, από μια παράγραφο, στην οποία επιλέγεις να πεις αυτά που θέλεις και συσκοτίζοντας, έστω και άθελα, την ιστορία σου;


Αυτού του είδους τα ερωτήματα δεν απαντώνται με φόρμουλες και γενικές οδηγίες. Χρειάζεται συζήτηση και επιμονή (και δυστυχώς, και λεφτά).

________________
6.


Καλημέρα! Τους τελευταίους 2 μήνες, είμαι σε διαδικασία πένθους αφού έχασα τη μαμά μου. Δεν απαιτώ από τους φίλους μου να μου "συμπαρασταθούν" με υπερβολικό τρόπο. Αλλά ρε αδερφέ λίγη ενσυναίσθηση δεν βλάπτει. Είναι πράγματα που θες να μοιραστείς με αυτόν που σε ξέρει. Αλλά το περισσότερο που λαμβάνω είναι βλέμματα λύπησης και ένα ταμπού γύρω από το θέμα.

Είναι μεγάλος άθλος η συμπεριφορά μετά από έναν θάνατο για τους φίλους, ειδικά όταν πρόκειται για αχαρτογράφητη περιοχή. Πολλοί αποτυγχάνουν, είναι πολύ συνηθισμένο. Για σένα είναι μια ευκαιρία για να επαναπροσδιορίσεις τι μπορείς να ζητάς και τι όχι (και να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις με αυτό). Ενδεχομένως μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσεις και το με ποιον θέλεις να είσαι φίλος.


Εξέτασε όμως και τον δικό σου ρόλο. Δεν ξέρω τι εννοείς με το «λίγη ενσυναίσθηση». Με κάνει να αναρωτιέμαι μήπως εννοείς ότι θα έπρεπε να μαντεύουν τι πρέπει να κάνουν. Όχι, δεν ξέρουν, και δεν έχουν και την παραμικρή ιδέα. Θέλεις να μοιραστείς πράγματα; Ξεκίνα να μιλάς. Μην περιμένεις να ρωτήσουν. Κι αυτοί από σένα περιμένουν.

________________
7.


Μηπως ο Κρισναμουρτι με αποτρελανει??- ζουλου


81

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
#6 Κατά πρώτον, σκέψου εάν εσύ έχεις δώσει στους φίλους σου τα περιθώρια και το θάρρος για να ανοίξουν μια τόσο προσωπική υπόθεση που θέλει πολύ λεπτούς χειρισμούς. Εάν δεν το έχεις κάνει δύσκολα θα το κάνει ο φίλος σου, ακόμη και εάν έχει πρόθεση να το κάνει. Η αντίδραση κάθε ανθρώπου όταν συμβαίνει στην ζωή του ένα τόσο μεγάλο σοκ είναι διαφορετική. Άλλοι θέλουν κάποιον να τους παρηγορήσει, άλλοι κλείνονται τελείως στον εαυτό του και δεν θέλουν αν δουν κανέναν. Εάν έχεις στρώσει το έδαφος πάλι και κανένας φίλος σου δεν ενδιαφέρεται πραγματικά, ίσως δεν είναι ο πραγματικός φίλος που σε αγαπάει αλλά αυτός που σε συμπαθεί και περνάει καλά μαζί σου. Γιατί δεν γίνεται να σου περνάει αδιάφορα το ότι ο κολλητός σου έχασε ένα τόσο κοντινό του πρόσωπο. Συλλυπητήρια από μένα και καλό κουράγιο.
@7 Eμένα με βοήθησε πάρα πολύ πάντως,σε δύσκολη φάση ζωής, που κράτησε γύρω στα 6-7 χρόνια.ο Κ βοηθά πολύ, κατά την ταπεινή μου γνώμη,στην κατανόηση του πως λειτουργεί αυτό που λέμε νους.Γιατί σκέφτεται αυτά που σκέφτεται,ποιές είναι οι διαμορφώσεις ,που επηρρεάζουν το πως αντιλαμβάνεσαι,κρίνεις,αναπαράγεις στερεότυπα κλπ κλπ..Πάντως το κύριο κριτήριο για να συνεχίσεις να διαβάζεις έναν φιλοσοφο του μεγέθους του JK,είναι, αν αισθάνεσαι να βοηθιέσαι από αυτό που διαβάζεις.Και κάνε και μία ερώτηση στον εαυτό σου γιατί διαβάζεις Κ;;; Τι ψάχνεις να βρεις η να κατανοήσεις;;;; Είναι σημαντικό να έχεις επίγνωση των βαθύτερων ερωτημάτων που σε απασχολούν.
Νο 1Ποτέ δεν κατάλαβα τέτοια συμπεριφορά είτε από άντρες είτε από γυναίκες (από άντρες κυρίως ,ας είμαι ειλικρινής),όπου ο άλλος έχει κάτι που θέλεις,σαν προϊόν ας πούμε κι εσύ κάνεις τα απαραίτητα για να το αποκτήσεις.Σα να είναι κάποιο άψυχο αντικείμενο το κορμί του άλλου.Ή κάτι σαν ιδιόκτητο κατοικίδιο με την περιορισμένη βούληση ενός χάμστερ.Χωρίς να φαίνεται να σ΄ενδιαφέρει αν θα νοιώσεις κάποιου είδους συναίσθημα από τη διαδικασία ή να δημιουργήσεις κάτι από κοινού ή αν θα είναι αμφίδρομη η κατάσταση.Δεν ξέρω αν πρόκειται για παιχνίδι εξουσίας ή υπέρμετρης εγωπάθειας,αλλά πάντα μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω «εγώ την τάδε την πήρα» ή κάτι αντίστοιχο,κάποιον που τρώει ανθρώπους επειδή πεινάει,αν μου επιτραπεί να παρομοιάσω την ορμή για σεξ με την πείνα.Κατακρίνω τέτοια συμπεριφορά όχι μόνο επειδή πηγάζει από εγωιστικά κίνητρα,αλλά επειδή πρόκειται για κοινωνικό αυτισμό που υποβιβάζει την ανθρώπινη διάνοια ενώ αφήνει πίσω του τραυματισμένους ανθρώπους με τον πιο διακριτικό τρόπο.«Διακριτικό».Πάντως για τη συγκεκριμένη κοπέλα εκτός από το τραγικό γεγονός του ότι έγινε θύμα (έχω ήδη θυμώσει πάρα πολύ),διακρίνω κάποια άλλα θέματα αρκετά σοβαρά με τη σειρά τους που χρειάζονται δουλειά με επαγγελματία.Καλό κουράγιο πάντως ό,τι κι αν αποφασίσεις.
Το μονο που θα προσθετα στην απαντηση της Α, μπα, ειναι πως το ολο γεγονος ειναι μια καλη αφορμη να ψαξεις κατα ποσον εισαι γενικα υποχωρητικη (σε βαθμο να εισαι θυμα), στις υπολοιπες σχεσεις σου (δουλεια, φιλοι, οικογενεια). Αφου υπαρχει θεραπευτρια συζητα το μαζι της και ολα καλα :)
#1 Εχεις βγαλει εντελως εκτος απο την περιγραφη σου το πως εβλεπες να συμπεριφερεται εκεινος στη διαρκεια του σεξ.Μπορει αφου του αρεσες πολυ, και ειδε πως την πρωτη φορα μαλλον υπηρχε μεγαλη αμηχανια, να προσπαθησε να βελτιωσει τις εντυπωσεις την δευτερη βραδια και οχι να νομιζε οτι του το χρωστας...Α μπα, δεν νομιζω πως εκεινος καταλαβε οτι δεν ηθελε 100% η κοπελα, μαλλον εξελαβε την ιδια ακριβως συγχιση που ενιωθε η ιδια.
Και μονο που ήξερε οτι ήταν έστω και λίγο μεθυσμένη, συμβαίνει οτι το εκμεταλλεύτηκε. Πόσο μάλλον όταν τοεπξβεβαιωνει και στον κοινό τους φίλο.
1) και αυτος ηπιε2) το ΠΩΣ το ειπε στον φιλο του εχει σημασια, αν το ειπε και εκανε high-five ναι ειναι τουλαχιστον καφρος... αν το ειπε απογοητευμενος σε φαση "τι παιχτηκε τωρα" τοτε μαλλον οντως του αρεσε η κοπελα και μπορει να αισθανθηκε πως δεν "μετραει" στο κρεβατικαι μονο το γεγονος πως η κοπελα δεν δινει στοιχεια περισσοτερα για την δικη του συμπεριφορα σημαινει πως σκεφτοταν μονο το τι αισθανοταν αποκλειστικα η ιδια εκεινη τη στιγμη
Και οι δύο ήπιαν, αλλά αν π.χ. πιεις και δείρεις καποιον, δε φταίτε και οι δύο. Αυτός ξεκίνησε την κίνηση, οχι η κοπέλα. Λογικά ναι, δεν ήταν 100% σίγουρος ότι η κοπέλα δεν ήθελε, αλλά το ζήτημα είναι ότι, αφού δεν ήταν 100% σίγουρος ότι η κοπέλα θέλει, δεν έπρεπε να το συνεχίσει.
#2.Το σφαλμα ειναι οτι του δωσες πολυ χρονο.Κοιτα πως θα ξηγηθεις..''Ακου αμαρτια μου,εγω θελω να παντρευτω.Με σενα.Εσυ σαν καλο παιδακι θα πας να πιεις ενα καφε.Μονος σου,χωρις τα καθυστερημενα που αποκαλεις φιλους σου.Θα το σκεφτεις καλα καλα και το βραδυ που θα βρεθουμε θα εχω την απαντηση σου.Τα 'παμε.Εσυ φευγεις και γω παω στα μαγαζια να διαλεξω κρεβαταρα,εισαι μεγαλη καυλα,go''.
#6Οι περισσότερες σχέσεις δεν είναι όπως τις βλέπουμε στις ταινίες ή στην τηλεόραση.. Εννοώ ότι είναι σπάνιο να βρεις εκείνο τον άνθρωπο -πόσο μάλλον τους ανθρώπους- που να καταλαβαίνουν τι πρέπει να σου πουν, ποια είναι η κατάλληλη στιγμή γι'αυτό, και πότε εσύ θέλεις να σε ρωτήσουν κάτι.. Το θέμα είναι αν είναι παρόντες στη ζωή σου, αν προσπαθούν να σε βοηθήσουν -με τον τρόπο τους-, αν συναισθηματικά τους αισθάνεσαι κοντά σου.. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να ζητήσουμε από τους ανθρώπους μας...
Η ευθιξία μου δε λειτουργεί επιλεκτικά.Η ύπαρξη αυτής της κατάστασης στην Ταϊλάνδη που μπορεί κάποιος να τη διαπιστώσει εξόφθαλμα δε με κάνει ανεκτικό σε άλλες περιπτώσεις επιβολής.
Το κοριτσάκι στην Ταϊλάνδη είναι (ανήλικο) θύμα σωματεμπορίας. Ειδεχθές, ποταπό και τρισάθλιο πράγμα, που -υποτίθεται- πως διώκεται ποινικά και που τουλάχιστον στην συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου αποτελεί κάτι το εντελώς κολάσιμο.Μία γυναίκα που είναι μεθυσμένη (έτοιμη να κοιμηθεί) και δέχεται πιέσεις στο να κάνει «σεξ», από έναν πρακτικά άγνωστο τύπο, στον οποίο και ενδίδει (δις) λόγω «μαλακισμένων λόγων» («για να με αφήσει ήσυχη», «ένοιωθα ότι χρωστάω κάτι», μέθη, ανασφάλεια) ακόμη κι αν ο τύπος ομολογήσει: «νομίζω ότι την βίασα», αποτελεί -απλά- μια μπερδεμένη γκόμενα…
@καλα οκΑν θεωρείς ότι αυτό δεν είναι βιασμός, ελπίζω να ξέρεις κάποιο καλό ποινικολόγο (και να έχεις να τον πληρώσεις).Αν η κοπέλα το κυνηγούσε (επίπεδα αλκοόλ, παρουσία σπέρματος κλπ) μετά την πρώτη φορά, ο τύπος θα είχε άσχημα ξεμπερδέματα...