Αν βρείτε έναν (ΕΝΑΝ) παραπλανημένο ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής δέχομαι να ψηφίσω το κόμμα της επιλογής σας

Αν βρείτε έναν (ΕΝΑΝ) παραπλανημένο ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής δέχομαι να ψηφίσω το κόμμα της επιλογής σας Facebook Twitter
32

Έγιναν οι τοπικές εκλογές, συνειδητοποιήσαμε όλοι ότι, μετά από τόσες εκλογικές αναμετρήσεις και τόσες αποκαλύψεις και τόσες εξελίξεις, αυτοί που ψήφισαν και πάλι Χρυσή Αυγή δεν το έκαναν κατά λάθος ούτε "επειδή δεν ήξεραν". 

Και ξαφνικά, διάφοροι πολιτικοί, αριστερά και δεξιά (αριστερά πιο πολύ, οι δεξιά είχαν κάνει από νωρίς τη δουλειά) μας λένε ότι οι ψηφοφόροι της Χ.Α. -που όντως, δεν γίνεται να είναι όλοι ναζί και φασίστες- ΠΑ-ΡΑ-ΠΛΑ-ΝΗ-ΘΗ-ΚΑΝ και δεν ήξεραν τι ψήφιζαν.

"Σύγκρουση με τα στελέχη της Χ.Α." είπε ψηφοθηρικά μιλώντας χτες ο Τσίπρας, "αλλά δεν πρέπει να γίνει μετωπική σύγκρουση με τους παραπλανημένους ψηφοφόρους της Χ.Α.".

 

Η φράση του μου θυμίζει άλλα ανέκδοτα, όπως το (σαχλό) "Αλβανός Τουρίστας" στα '90ς, τους "παραπλανημένους Υπουργούς" του Καραμανλή για το Βατοπέδι, τους "φτωχούς Νεοδημοκράτες", ή ακόμα και τον "Κατάσκοπο Μπαλτάκο". 

 

Πέρα απ' την πλάκα όμως: Ποιοι διάολο είναι αυτοί οι "παραπλανημένοι"; Πού στην ευχή τους ανακάλυψε ο Τσίπρας και όλοι οι υπόλοιποι; Και γιατί ξαφνικά μιλούν συνέχεια γι' αυτούς όσοι έχουν συμφέρον να κερδίσουν τις ψήφους τους; Δεν ντράπηκε αριστερός πολιτικός να ανακαλύπτει, μετά από τόσα χρόνια και τόσες εκλογικές αναμετρήσεις, "παραπλανημένους" ψηφοφόρους της Χ.Α;

 

Έφριξα χτες όταν έμαθα από γνωστό μου, ότι φίλοι του Χρυσαυγίτες, στη Θεσσαλονίκη, θα ψηφίσουν Μπουτάρη επειδή λέει θέλουν να τιμωρήσουν την ΝΔ που τους κυνηγά και τους βάζει στη φυλακή. 

 

Θέλω με τα χίλια να βγει ο Μπουτάρης, αλλά αν ήταν να βγει από μερικές ψήφους χρυσαυγιτών χίλιες φορές να βγει δεύτερος, ή να πάει σπίτι του.

 

UPDATE: Ευτυχώς ο Μπουτάρης ΔΕΝ είναι Τσίπρας

και μόλις έκανε δήλωση: «Να πάνε στη θάλασσα, δεν τους θέλω

 

Αν βρείτε έναν (ΕΝΑΝ) παραπλανημένο ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής δέχομαι να ψηφίσω το κόμμα της επιλογής σας Facebook Twitter

---------------

Οι υπόλοιποι τους θέλουν σαν τρελοί.

Ας μου δείξουν όμως έστω έναν παραπλανημένο. Έναν ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής που την ψήφισε και την περασμένη Κυριακή, ο οποίος παραπλανήθηκε και δεν είχε ακούσει ποτέ για τα εγκλήματα της ναζιστικής ιδεολογίας ή δεν κατάλαβε ότι η ηγετική ομάδα της Χ.Α. λατρεύει τον Χίτλερ. Έναν!

 

Τέρμα οι δικαιολογίες.

 

Μπορεί εσείς να θέλετε τις ψήφους τους για να πανηγυρίσετε μετά και να πείτε ότι η Ελλάδα ψήφισε "πρώτη φορά Αριστερά" (?!).

 

Αν βρείτε έναν (ΕΝΑΝ) παραπλανημένο ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής δέχομαι να ψηφίσω το κόμμα της επιλογής σας Facebook Twitter
Πώς να νιώθει η μητέρα του Φύσσα ακούγοντας τις δηλώσεις Τσίπρα κ.α.;

 

Φτάνει όμως το "ξέπλυμα". Το έκανε η ΝΔ, ας μην το κάνει κι ο ΣΥΡΙΖΑ. Φτάνει το ξέπλυμα ψηφοφόρων που εν γνώσει τους ψηφίζουν ναζιστές εγκληματίες - ακόμα κι αν δεν είναι οι ίδιοι. 

 

Τονίστε την αριστερή ματιά σας. Έχετε χίλια καλά!

 

Κερδίστε χάρη σ' αυτούς που δεν ψήφισαν την πρώτη Κυριακή. Ή κερδίστε απ' αυτούς που ψήφισαν άλλα δημοκρατικά κόμματα. Κερδίστε απ' αυτούς που ήταν κοντά στο να σας ψηφίσουν αλλά φοβήθηκαν τις αλλοπρόσαλλες τακτικές σας και τις προσεγγίσεις σας με τους ακροδεξιούς ψηφοφόρους (καλή ώρα). 

Θα κερδίσετε έτσι κι αλλιώς.

 

Θέλετε στ' αλήθεια να το έχετε πετύχει χάρη στους δήθεν παραπλανημένους;

 

 

32

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ