ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ με αντισημιτικές και φιλοχρυσαυγίτικες τάσεις;!

Υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ με αντισημιτικές και φιλοχρυσαυγίτικες τάσεις;! Facebook Twitter
41

Τα λαλίστατα μέσα ενημέρωσης που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ (και κάποιοι μαχητικοί φανς του κόμματος στα social media) κάνουν συχνά ηδονικές επιθέσεις σε κάθε αντίπαλο, είναι όμως σήμερα ιδιαιτέρως σιωπηλά, στο θέμα του κυρίου Καρυπίδη - όπως και σε κάθε ζήτημα που ανακύπτει, το οποίο συνήθως αποδίδουν σε μονταζιέρες μιας και πάντα φταίνε μόνο οι κακοί εχθροί τους.  

Δεν είναι μόνο το ότι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης που προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας είχε καλέσει τον Κασιδιάρη στην εκπομπή του και του φερόταν με το σεις και με το σας. [Αν και, κατά τη γνώμη μου, ΕΙΝΑΙ όντως μεγάλο πρόβλημα: Και δημοσιογράφος να είσαι, μπορείς να επιλέξεις σε ποιον θα δώσεις βήμα. Κι αν του δώσεις, μπορείς να τον στριμώξεις, ή να ξεσκεπάσεις τη γελοιότητά του.]

Όμως τα status updates του, οι δημοσιεύσεις του για Χ.Α., "Εβραίους" και "λαθρομετανάστες" στο Facebook δείχνουν ότι κάτι πάει στραβά μ' αυτόν τον εν δυνάμει υποψήφιο της Αριστεράς. 

Διαβάζω εδώ ότι διάφορες τοποθετήσεις του απέχουν πολύ από την «ιδιοσυγκρασία» ενός αριστερού κόμματος.

Ο Καρυπίδης εκτός του ότι θεωρείται δεξιών πεποιθήσεων και διατηρεί προσωπικές σχέσεις με τον Καμμένο έχει εκφράσει τις απόψεις του κατά καιρούς στο Facebook. Οι απόψεις αυτές, όπως φαίνεται και παρακάτω, δεν φαίνεται να αρμόζουν σε έναν υποψήφιο της Κουμουνδούρου.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ με αντισημιτικές και φιλοχρυσαυγίτικες τάσεις;! Facebook Twitter

Αν κάποιος εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ θα τον έβαζαν στη θέση του, και δικαίως. Τον κύριο Καρυπίδη τον έβαλαν στη θέση του Περιφερειάρχη τους. Επίσης, η όλη λογική του, στο παραπάνω status update, θυμίζει εντελώς τη φιλοχρυσαυγίτικη αντίδραση όσων είτε δεν χάρηκαν με τις συλλήψεις των αρχηγικών στελεχών της είτε ήθελαν να υποβαθμίσουν τη σημασία τους. 

Ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά όμως μου προκαλεί το παρακάτω status update που αν δε μου έλεγες ότι είναι υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ θα πίστευα ότι είναι ενός ακροδεξιού, ψεκασμένου και με χαμηλότατο IQ

Υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ με αντισημιτικές και φιλοχρυσαυγίτικες τάσεις;! Facebook Twitter

Ο ίδιος έβγαλε ανακοίνωση, λέγοντας τα εξής, πείθοντας τον εαυτό του και πιθανότατα και άλλους:

«Η επαγγελματική ιδιότητα του δημοσιογράφου δεν με προφύλαξε απʼ την αρνητική έκπληξη της προπαγάνδας των Μ.Μ.Ε. και τους αφελείς συνοδοιπόρους της, για όσα ακούστηκαν για το άτομό μου. Η συσχέτισή μου με εθνικιστικά-ρατσιστικά μορφώματα και κόμματα είναι απαράδεκτη.
Η στάση ζωής μου, η ιστορία και το ήθος μου είναι σε πλήρη αντίθεση μʼ αυτές τις αντιλήψεις και πρακτικές. Από παιδί μεγάλωσα και γαλουχήθηκα, στο στενό και ευρύτερο οικογενειακό μου περιβάλλον, με τις αξίες της δημοκρατίας και της αριστεράς, που πληρώθηκαν με διωγμούς, ταλαιπωρίες και φυλακίσεις,
Η ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων που διαλύει την οικονομία της χώρας και φέρνει την κοινωνική καταστροφή, με οδήγησε στην άμεση πολιτική ενεργοποίηση. Χρειαζόμαστε ένα δημοκρατικό κόσμο, για να μπορούμε να ζούμε, εμείς και τα παιδιά μας, με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Αυτές οι κοινές στοχεύσεις με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ενόχλησαν τα επιτελεία της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου. Δηλώνω στρατιώτης στον στόχο της ανατροπής στη Δυτική Μακεδονία. Το ενεργειακό κέντρο της Ελλάδας θα βαδίσει στο δρόμο της διαφάνειας, της δημοκρατίας, της υπεράσπισης του δημόσιου πλούτου και της παραγωγικής ανασυγκρότησης.
Θόδωρος Καρυπίδης»

====

Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να κερδίσει αντιμνημονιακές ψήφους να κάνει κάθε καιροσκοπική κίνηση που του κατεβαίνει στο κεφάλι, προτείνοντάς μας Περιφερειάρχη με αντισημιτικές συνωμοσιολογικές παράνοιες και υποστηρικτές όπως είναι ο Κασιδιάρης (ο οποίος σήμερα έγραψε τουίτ υποστήριξης στον Θόδωρο Καρυπίδη)...

Κι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καν ακυρώσει ακόμη την πρόταση για υποψηφιότητα του κυρίου Καρυπίδη, φοβάμαι ότι ο σχολιαστής well-intentioned θα αποδειχτεί προφητικός: "Ο ΣΥΡΙΖΑ ο,τι έσπειρε θα θερίσει. Ειναι ευθύνη του που έκοψε τις γέφυρες επικοινωνίας με όλους τους άλλους χώρους και έκλεισε τις πόρτες σε άλλες φωνές γιατί του ακουγόντουσαν λίγο μνημονιακές και λίγο τρόικα εσωτερικού. Αποτέλεσμα να μείνει με την κάθε αντιμνημονιακή Σάρα και Μαρα και τους υποψηφίους που από 19 ετών είναι μπλεγμένοι στα κομματικά όργανα."

 

Εγώ δεν πιστεύω πάντως πως είναι αργά. Για να αλλάξεις την Ελλάδα χρειάζεται να κοσκινίσεις πολύ το ποιους προτείνεις για να μας κυβερνήσουν.

 

Περισσότερους Σακελλαρίδηδες παρακαλούμε, και λιγότερους Καρυπίδηδες. 

 

 

Υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ με αντισημιτικές και φιλοχρυσαυγίτικες τάσεις;! Facebook Twitter

 

 

 

41

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ