Δεν πρόκειται για πλάκα (;)

Δεν πρόκειται για πλάκα (;) Facebook Twitter
94

 

Ο Stepa μου το έστειλε πριν καιρό, και ξέχασα να το βάλω:

 

Αγαπητέ Άρη!

Είδα κάτι σήμερα το πρωί που με έκανε αρχικά να γελάσω, όμως λίγο
αργότερα σοβάρεψα απότομα συνειδητοποιώντας πως δεν πρόκειται
για τρολιά, για μια πλάκα μεταξύ ολίγων προκειμένου να περάσει η
ώρα.

 

Διαπίστωσέ το και μόνος σου.

 

https://www.facebook.com/PatakiStaurosIKEA

 

Δεν πρόκειται για πλάκα (;) Facebook Twitter

 

"Τα Πολυκαταστήματα ΙΚΕΑ πωλούν πατάκια εξώπορτας κομμένα σε σχήμα Σταυρού και μάλιστα με προκλητική έκπτωση 65%!!!"

 

Δεν πρόκειται για πλάκα (;) Facebook Twitter

 

Ναι υπάρχει ένα γκρουπ με τον τίτλο ''Αποσυρση Στο Πατακι Των Ικεα
Σε Σχημα Σταυρου''. Υπερασπίζεται με λίγα λόγια την απόσυρση ενός
χαλιού που μοιάζει με..σταυρό διότι προσβάλλει τα θρησκευτικά
τους πιστεύω! Αυτό που κάνει εντύπωση είναι η έμφαση που δίνουν
για την έκπτωση που τόλμησε να κάνεi το ΙΚΕΑ για το σταυρό!
Αμαρτία! Mα τόσο φτηνό; Φαντάζομαι πως εάν δεν είχε την έκπτωση, το
πουλούσαν και κανένα πενηντάρικο παραπάνω και είχε για ετικέτα
τη φράση ''Σταυρός-χαλάκι για ένα ευλογημένο ποδαρικό'', ε τότε
καλά κάνουν και το εμπορεύονται, έχει ΚΑΙ οικονομική αξία!

 

Δεν πρόκειται για πλάκα (;) Facebook Twitter

 

Δεν πρόκειται για πλάκα (;) Facebook Twitter

 

Δεν πρόκειται για πλάκα (;) Facebook Twitter

Όπως είναι αδιανόητο και ασύλληπτο γι' αυτούς να καταλάβουν πόσο
αστείος και λυπηρός συνάμα είναι ο συλλογισμός τους, τόσο
ασύλληπτο είναι για μας να καταλάβουμε τι είναι αυτό που τους
ωθεί στο να σκέφτονται έτσι..

94

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

20 σχόλια
μου ηρθε και σε προσωπικο μυνημα απο φιλο:Μόλις υπέγραψα αυτό το ψήφισμα: "IKEA: Απόσυρση στο πατάκι των ΙΚΕΑ, με σχήμα " ΣΤΑΥΡΟΥ "" Εσύ θα πάρεις θέση; http://www.avaaz.org/el/petition/IKEA_Aposyrsi_sto_pataki_ton_IKEA_me_shima_STAYROY/?fbdmΑπαγορεύεται να πατάς τον ΣΤΑΥΡΟ!!!!! Τον προσκυνας!!!! Δεν τον πατας!!!!! http://www.avaaz.org/el/petition/IKEA_Aposyrsi_sto_pataki_ton_IKEA_me_shima_STAYROY/?day2Shareπροσωπικα αυτο το χαλι μου φαινεται απαισιο και να στο χαρισουν οχι να το αγορασεις κιολας!
Γενικά διαφωνώ με όλη αυτή την σχιζοφρένεια στο facebook όσον αφορά θρησκευτικά θέματα απλά θεωρώ πώς κάποια πράγματα πρέπει να τα σεβόμαστε. Ο σταυρός είναι ένα ιερό σύμβολο, το πατάκι θα μπορούσε να έχει ένα οποιδήποτε άλο σχήμα. Γενικά όμως ασχολούμαστε με θέματα που μας αποσούν από πολύ σοβαρότερα προβλήματα.
Α μάλιστα... αυτός ο σκοταδισμός μέσα στα κεφάλια μας δεν είναι δηλαδή σοβαρό. Στον οποίο μάλιστα οφείλεται ένα μεγάλο κομμάτι της σημερινής παρανοϊκής κατάστασης που βιώνουμε...Υ.Γ.: Μήπως είναι βλάσφημοι και όσοι χρησιμοποιούν σταυροκατσάβιδα και σταυρόβιδες;;;...
Μια ερώτηση το χαλάκι σε σχήμα σταυρού είναι από τίμιο ξύλο ή όχι; Αν δεν είναι μην το αγοράσει κανένας. Τουλάχιστον πριν την πώληση ας το διαβάσει ένας παπάς.
ΟΚ κολλημένοι οι Ρωμιοί...Φαντάζεστε όμως αντίστοιχο χαλάκι άστρο του Δαβίδ ή ημισέληνος;;;Εκεί θα δικαιολογούσατε τις αντιδράσεις(πολυπολιτισμικότητα κτλ.) ή θα τις χλευάζατα εξίσου;
Θα το θεωρουσα τρολλια αν δεν αντιμετωπιζα το εξης : στο μαγαζι που δουλευω ενας κυριος ενω μου εγκωμιαζε ενα παπουτσι ποσο γερο φαινεται και τι εμφανιση κ τι λεπτοδουλεια, οτι φαινεται φτιαγμενο στο χερι κλπ κ ενω του προτεινω να το δοκιμασει να δει πως ειναι πανω του μου λεει αποκλειεται. Και τον ρωταω ευγενικα εαν ειναι σιγουρος κ μου απανταει οτι εχει στη σολα σταυρους , μενω μαλακας εγω , μου συνεχιζει οτι ειναι κατασκευασμενο επιτηδες ετσι για να προσβαλλει το ιερο συμβολο του χριστιανισμου κ οτι ο ιδιος δεν θελει να παταει σταυρους. Του εξηγω οτι ειναι καθαρα λειτουργικο το θεμα για τη σταθεροτητα του παπουτσιου εκει αυτος , συνομωσια , προσβολη στα θεια , 'να βαζανε κυκλους'. Να μαι στα ορια να βαλω τα γελια κατι τετοια τα απεχθανομαι. Οποτε μην τρελαινεστε ναι τετοιοι ανθρωποι υπαρχουν . Δεν ξερω αν χρειαζεται σεβασμος , μαλλον κατανοηση θα ελεγα.
Μα και βέβαια ρε παιδιά! Είναι ολοφάνερο ότι το χαλάκι συμβολίζει το χριστιανικό σταυρό! Πέσατε όλοι αμέσως να φάτε αυτούς που έφτιαξαν τη σελίδα.... Για ποιον άλλο λόγο άλλωστε να είναι ΡΟΖ;;; Ταιριάζει απόλυτα με το φενξ σουι της εκκλησίας.
"Φτάσανε τον Έλληνα στο κατώτερο σκαλοπάτι! Στην πύλη της κολάσεως! Οι αντίχριστοι Σκανδιναυοί μαυρόψυχοι χεβιμεταλάδες οπαδοί της μπλακ μέταλ! Μας έκαναν να φοράμε σατανικά παπούτσια με Σταυρούς στις σόλες, να πατάμε στους Σταυρούς που έντεχνα και πονηρά σχηματίζουν τα πλακάκια στα πεζοδρόμια (αντί να προσέχουμε και να πατάμε μόνο μέσα στα τετράγωνα σαν καλοί Χριστιανοί) και μετά όταν γυρνάμε σπίτι να σκουπίζουμε τα βέβηλα και αμαρτωλά υποδήματά μας σε πατάκια με σχήμα Σταυρού! Όλα αυτά είναι τυχαία??? Όλα αυτά μαζί??? Ξυπνήστε Έλληνες!!! Αντισταθείτε!!!"Μετά από 2 λεπτά έφαγα ban από τα σχόλια... :(
Εύγε! οχι! ΕΥΓΕ Επειδή καταλαβαίνω οτι λόγω φόρτου εργασίας οι άλλες θρησκευτικές και μή ομάδες δεν έχουν τον χρόνο να κάνουν βόλτα στα μαγαζιά και να εντοπίσουν αυτά τα "άτιμα" προϊόντα θα ήθελα με πολύ σεβασμό και αγάπη να τους βοηθήσω.Αγαπητέ ΣατανιστήΝτροπή και αίσχος στα χαλάκια σε σχήμα πεντάλφας! Που εκτός των άλλων έχουν παρθένα κοριτσάκια να αράζουν χαλαρά, και καμία αντίδραση. Μα κανένας σεβασμός πια;Σας κοροϊδεύουν μπροστά στη μούρη σας, το βλέπω....(http://babyglitter.gr/3729-xali-asteri-roz-stroggylo.html)
«να απαγορευτούν απο το facebook οι συντάκτες του 'η ζωή του Χριστού'» (*καπως ετσι δε λεγεται αυτο το περιοδικο που μοιραζουν στις γιαγιαδες εξω απ'την εκκλησία..?)
Ελικρεινα δεν με αφορα το θεμα ''Ελληνικη Ορθοδοξη Εκκλησια'' δεν πηγαινω σε ναους δεν πιστευω ατον τον τροπο πιστης που μας επελεξαν και μας επεβαλλαν χωρις να μας ρωτησουν.Επειδη ομως περα οτι υπαρχει ανεξηθρισκια στη χωρα μας(στα χαρτια δηλαδη γιατι στο δημοσιο αν δεν εισαι Χ.Ο. δεν μπαινεις παραδειγμα και πολλα αλλα δηλ.ανεξηθρισκια φτανει να εισαι Χ.Ο.) και ολοι που διαμαρτυρεστε ειστε οι πρωτοι που με καθε ευκαιρια προσβαλλετε την πιστη ολων των αλλων(π.χ. με το να μη θελετε τζαμι στην Αθηνα αλλα να λειτουργουν οπως και γινετε εκκλησιες σε ισλαμικες χωρες) θα συνταχθω μαζι σας πιστευοντας οτι οντως ειναι υβριστικο για οσους και μη πιστεουν οι πρωτεσταντες Σκανδιναβοι να προσβαλλουν με αυτο τον τροπο την πιστη των Ελληνων.Γι'αυτο να δειτε ποιοι ειναι οι πραγματικοι εχθροι μας που μας οδηγησαν σ'αητην την ''κριση''.Δεν ηταν οι''κακοι'' μουσουλμανοι αλλα οι δανειστες ''φιλοι μας'' προτεσταντες του Βορρα που βγηκαν και κερδισμενοι(βλ.Γερμανια-Ολλανδια-Αγγλια-Σουηδια-Δανια-Φινλανδια κ.λ.π).Ελπιζω να καταλαβατε οτι δεν ειναι μονο θρησκευτικο το θεμα αλλα με καθε ευκαιρια μας προσβαλλουν.
Ρε σεις τρολλιά πρέπει να είναι. Γιατί το λέω; Μα τα ποστς του δημιουργού του γκρούπ έχουν και καλή ορθογραφία και καλό συντακτικό, πράγμα ανήκουστο για θρησκο-πατριδο-φρικιά. ;)
Το χαλάκι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.γιατι με τέτοιο σχήμα βγαίνοντας από τη πόρτα,εύκολα μπορείς να...μπερδικλωθεις και να φύγεις με τη μια στις σκάλες!η' να κουτουλησεις στη πόρτα του ασανσέρ...