Μπογδάνος - Μιχαλολιάκος: Η πιο άβολη τηλεοπτική στιγμή της χρονιάς

Μπογδάνος - Μιχαλολιάκος: Η πιο άβολη τηλεοπτική στιγμή της χρονιάς Facebook Twitter
73

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ήταν διαβασμένος, δυναμικός και καλύτερος απ' τον Σταύρο Θεοδωράκη (που είχε πάρει παρόμοια συνέντευξη). 

Όμως αυτή η εκπομπή πήγε στραβά. (Και δεν μπορούμε να πούμε πως εκπλαγήκαμε.)

Όπως μου έγραψε ένας φίλος: 

Ξέχωρα από το ερώτημα γιατί δεν πήγε χθες η Συντέλεια- που έχει και καλά στοιχεία χιούμορ- να κάνει φάρσα και στο Μιχαλολιάκο, κοίτα πώς αποδόμησε ο φασίστας τον δημοσιογράφο. Που στην πρώτη του εκπομπή, έφερε το τέρας, νομίζοντας ότι επειδή έχει διαβάσει ιστορία μπορεί να τα βάλει μαζί του. Και δεν ξέρει ότι αυτοί οι τύποι δεν παίζουν μπάλα με την ιστορία αλλά με τον λαϊκισμό.

Τον ξεφτίλισε ο Μιχαλολιάκος, χωρίς να πει τίποτα σοβαρό.

Δυστυχώς. 

ΥΓ1. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ίσως ήταν ο καλύτερος δυνατός παρουσιαστής (απ' τους υπάρχοντες στην TV) για να κάνει τη συνέντευξη. Παρ' όλα αυτά ο Μιχαλολιάκος δεν είναι ένας συνηθισμένος πολιτικός...

ΥΓ2. Ο συμβολισμός του ΣΚΑΪ: Χτες δόθηκε χώρος και χρόνος στον Μιχαλολιάκο, σήμερα το πρωί στην Κανέλλη. Ο πρώτος έφυγε "δικαιωμένος" και ήρωας, η δεύτερη κλαίγοντας και ντροπιασμένη. Ίσως ο σταθμός να είναι λίγο πιο προσεκτικός από εδώ και πέρα;

----

Παρ' ό,τι δεν τον αντέχω ίσως μόνο ο Λαζόπουλος θα μπορούσε να φέρει πετυχημένα εις πέρας μια συνέντευξη με τον Μιχαλολιάκο. 

Δείτε πχ. αυτό:

73

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

9 σχόλια
Χειρότεροι δημοσιογράφοι απο αυτόν, οι οποίοι απολύθηκαν επειδή δεν μπόρεσαν να καταφέρουν τον Β.Λεβέντη στην εκπομπή τους, κατέληξαν να είναι υπουργοί άμουνας τώρα.Βλέπω τον Μπογδάνο υπουργό εσωτερικών σε κάποια χρόνια...
Παρεμπιπτόντως, είναι τρελή αδικία ότι ο Β. Λεβέντης έμεινε μια γραφική φιγούρα των 90's (ενώ αν μπεις στη διαδικασία να παρακολουθήσεις σοβαρά αυτά που λέει, σε αρκετές περιπτώσεις έχει βιώσιμες πολιτικές προτάσεις), ενώ ο Μιχαλολιάκος μπήκε στη Βουλή με τη φασιστοσυμμορία του.
Πολύ λίγος ο Μπογδάνος. Φάνηκε να το παλεύει αρχικά αλλά αποδείχθηκε πολύ άπειρος. Τι θέλουν και το επιχειρούν και τελικά βγάζουν ήρωες κάτι Μιχαλολιάκους; Έχουν μερίδιο όχι μόνο όσοι έμμεσα ή άμεσα προβάλλουν τη χα και υποστηρίζουν τα εγκλήματά της αλλά και όσοι επιχειρούν αλλά δεν καταφέρνουν να τη στριμώξουν και να την ξεσκεπάσουν. Φέρνουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα απ' αυτό που ήθελαν.
καλα ο φυρερ δεν ταβαλε με τους εργολαβους βριζοντας τους στη βουλη? τωρα αντι να βαλει τα λεβεντοπαιδα να τους δειρουν, δινει συνεντευξεις στα καναλια τους?υγ επαναλαμβανω: εκει δεν ειχε φαρσα?
Αστεία αστεία, η Πάνια παίζει στα δάχτυλα τον λαϊκισμό και την αλλαγή θέματος. Θα της πούλαγε τρελλίτσα ο Μιχαλολιάκος και αυτή θα του πούλαγε ψυχασθένεια. Πέρα από την πλάκα όμως, ο Μπογδάνος είχε μία λίστα τι πρέπει να ρωτήσει αλλά δεν είχε την εμπειρία να αλλάζει τη ροή της συζήτησης σύμφωνα με την τρέλλα του καλεσμένου. Δεν ήταν ετοιμόλογος, αντίθετα πολύ λίγος και αμήχανος για να αντιμετωπίσει το θέατρο του παραλόγου του Μιχαλολιάκου ο οποίος άλλαζε το θέμα όπως τον βόλευε. Κρίμα, βγήκε από πάνω...
παρακολουθησα την χθεσινη εκπομπη και το μονο που μου αφησε ηταν ενα κενο μεσα μου κ απέραντη θλιψη! Αρχικα προσπαθουσα να καταλάβω τον σκοπό του κ. Μπογδάνου, για ποιο λογο κάλεσε στην εκπομπή του τον κ.Μιχαλολιάκο? τον πιο διαβασμενο κ εμπειρο να ειχαν απεναντι του, εκει θα κατεληγε η εκπομπή. Για ποιο λόγο να δινεις βήμα σε καποιον που δεν μπορει να συμμετέχει σε διάλογο, για την ακροαματικότητα? τι πίστευε ο κ.Μπογδάνος ότι θα γινόταν ήρωας κ θα περνουσε στο Πάνθεον στριμώχνοντας τον κ.Μιχαλολιάκο! Κατάφερε το αντίθετο, στα μάτια πολλών ο κ.Μιχαλολιάκος φαντάζει ήρωας,που μάλιστα εβγαλε και τα "απλυτα" του σταθμού στην φόρα. Θλίψη και σταναχώρια για την γενικότερη κατάντια.
Ήταν φιλότιμη προσπάθεια αλλά θέλει ένα πολύ πιο έμπειρο άνθρωπο για να χτυπήσεις την παραφιλολογία, τις θεωρίες συνομωσίας και τον λαϊκισμό. Επίσης ήταν πολύ λυπηρό όταν ο Μιχαλολιάκος εξαπέλυε κατηγορίες για τον ΣΚΑΙ, που ο Μπογδάνος φανέρα μετά από υποδείξεις στο αυτί του ελεγε για τις επενδύσεις του σταθμού.Υπάρχει άραγε κάποιος δημοσιογράφος στην τηλεόραση που θα μπορούσε να τον φέρει σε δύσκολη θέση χωρίς τα συνηθισμένα βίντεο αλλά με τη συζήτηση;
Έ, όχι και φιλότιμη προσπάθεια φίλε μου... τα δύο πόδια σε ένα σταράκι του έβαλε με το καλημέρα. Έκανε τον στρατόκ@υλο να φαίνεται ρήτορας.
Χατζηνικολάου. Αν και δε νομίζω να έκανε το λάθος ο Μιχαλολιά να πάει! Γιατί όσο λαϊκιστής και να είναι, οι θέσεις του μπάζουν από παντού. Μπορεί να τον αντιπαθεί πολυς κόσμος, αλλά είναι απιστευτα ευφυης, ετοιμολογος και αντικειμενικός (ο Χ όχι ο Μ!)