Τελικά ξέρει κανείς γιατί είχε αφεθεί ελεύθερος ο Κασιδιάρης;

Τελικά ξέρει κανείς γιατί είχε αφεθεί ελεύθερος ο Κασιδιάρης; Facebook Twitter
28

Ήταν αρχές Οκτώβρη όταν αφέθηκε ελεύθερος ο Κασιδιάρης μετά την απολογία του, μαζί και ο Παναγιώταρος. 

Από την άλλη, την ίδια μέρα, ο Λαγός προφυλακίστηκε "για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση".

Το ίδιο ακριβώς όμως δεν ίσχυε και για Κασιδιάρη Παναγιώταρο; Είναι ενταγμένοι και οι 2 στην ίδια ακριβώς οργάνωση, και μάλιστα είναι πολύ ανώτεροι απ' τον Λαγό!

Δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί και ο Κασιδιάρης απελευθερώθηκε με όρους - πράγμα που είχε δώσει ένα προσωρινό αίσθημα δικαίωσης στους φαν του κόμματος, για να έρθει την επομένη η κατραπακιά με την φυλάκιση Παππά και Μιχαλολιάκου. 

Για να προφυλακιστεί κάποιος πρέπει να "είναι πολύ πιθανό, κατά αιτιολογημένη κρίση, ότι αν αφεθεί ελεύθερος, θα διαπράξει και άλλα εγκλήματα, όπως προκύπτει από ειδικά μνημονευόμενα περιστατικά της προηγούμενης ζωής του ή από τα συγκεκριμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης για την οποία κατηγορείται."

 

Ο Κασιδιάρης έχει ένα σωρό δικαστήρια, έχει απειλήσει θεούς και δαίμονες, γνωρίζει ποιος είναι ο κρυφός μάρτυρας, έχει επιτεθεί σε γυναίκες σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, κρυβόταν (ΚΡΥΒΟΤΑΝ!) την προηγούμενη φορά που πήγαν να τον συλλάβουν, και πάει λέγοντας. Και με το που αφέθηκε ελεύθερος κλωτσούσε δημοσιογράφους και μετά έλεγε ότι απλώς τους μάτιασε. Πρόσφατα διάφορες αξιόποινες πράξεις του αποκαλύφθηκαν, όταν δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο όπου πυροβολούσε δημόσια πινακίδα, άσκοπα, με όπλο.  (Το ότι υπήρξε δικαστικός που αποφάσισε να μην τον προφυλακίσει επειδή δεν υποψιάστηκε ότι "προκύπτει από ειδικά μνημονευόμενα περιστατικά της προηγούμενης ζωής του" ότι είναι επικίνδυνος πραγματικά με ξεπερνάει.)

 

Τώρα όμως που προφυλακίστηκαν οι Γερμενής, Μπούκουρας και Ηλιόπουλος για δημιουργία και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, η απορία μου μεγαλώνει. Αν τα στοιχεία θεωρούνται αρκούντως σοβαρά για να μπει φυλακή μέχρι και ο (σχετικά) τελευταίος τροχός της αμάξης, γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο υπαρχηγός;

 

Αν ο Μπούκουρας που κλαψουρίζει ότι είναι ευαίσθητος αντιναζιστής και ότι όλη η οικογένειά του είναι Ανδρεοπαπανδρεϊκή μπαίνει μέσα, τότε ο Κασιδιάρης που μόνο αμετανόητος (ή αντιναζιστής!) δεν δηλώνει και συνεχίζει να προκαλεί τι κάνει έξω;

 

Ίσως απλώς οι ανακριτές και εισαγγελείς μπορούν να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος. Ελπίζω μόνο να μην τους (μας) στοιχίσει ακριβά. 

 

 

Τελικά ξέρει κανείς γιατί είχε αφεθεί ελεύθερος ο Κασιδιάρης; Facebook Twitter

 

 

 

28

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ