Η γυναίκα που δεν ευχαρίστησε το Θεό όταν επέζησε από τυφώνα, μόλις κέρδισε 125,760 δολάρια

Η γυναίκα που δεν ευχαρίστησε το Θεό όταν επέζησε από τυφώνα, μόλις κέρδισε 125,760 δολάρια Facebook Twitter
27

Η Rebecca Vitsmun είχε βρεθεί να δίνει συνέντευξη μπροστά από τα χαλάσματα της Οκλαχόμα μετά το πέρασμα του φονικού τυφώνα. 

Ο δημοσιογράφος του CNN, Wolf Blitzer την ρωτάει αν ευχαριστεί τον Κύριο που είναι ζωντανή και τότε η Rebecca κρατώντας τον 19μηνών γιο της αγκαλιά, του απαντάει χαμογελώντας και με μπόλικο αυθορμητισμό πως είναι άθεη.

Aμέσως μετά η αμήχανη αυτή στιγμή αλλά και η ειλικρίνεια της μητέρας έκαναν τον γύρο των media με τα σχόλια να ποικίλλουν...

Αν και αρκετοί την κατακεραύνωσαν για τη στάση της υπήρξε απροσδόκητη στήριξη από μερίδα άθεων οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο διαδικτυακό κάλεσμα του κωμικού ηθοποιού και συγγραφέα Doug Stanhope, ο οποίος καλούσε όλους όσους βρήκαν γενναία την κίνηση αυτή να στηρίζουν χρηματικά την Rebbeca. H καμπάνια ξεκίνησε αρχές καλοκαιριού και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα Χριστούγεννα καταφέρνοντας να συγκεντρώσει το ποσό των 125.760 δολαρίων.

Λίγα 24ωρα πριν ο εμπνευστής της ανέβασε και ένα video μέσω του οποίου εξηγεί όλους τους λόγους που η γυναίκα αυτή αξίζει τα χρήματα.

27

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΔΟΥΝΑΡΗΣ MY STYLE ROCKS ΤΡΑΝΣ ΚΟΡΙΤΣΙ

It's Viral / Κουδουνάρης για My Style Rocks: Το 2025 φτάσαμε να έχουμε ένα τρανς κορίτσι που είχε το θάρρος να μιλήσει

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αποκάλυψε και τον άγνωστο τσακωμό του με την Ελένη Φουρέιρα, εξηγώντας τι είχε συμβεί πριν μερικά χρόνια - «Τσακωθήκαμε και μετά αγαπηθήκαμε»
THE LIFO TEAM
ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

It's Viral / Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: Viral η στιγμή που γυναίκα αρπάζει μπουκάλια κρασιού κατά τη διάρκεια της εκκένωσης

Μια γυναίκα καταγράφηκε σε βίντεο να αρπάζει αρκετά μπουκάλια κρασί από τραπέζια κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου το βράδυ του Σαββάτου, την ώρα που οι καλεσμένοι εκκένωναν τον χώρο
THE LIFO TEAM