4 ημερών λεχώνα

4 ημερών λεχώνα Facebook Twitter
27
4 ημερών λεχώνα Facebook Twitter

Η 26χρονη Caroline Berg Eriksen είναι σύζυγος του ποδοσφαιριστή Lars-Kristian Eriksen και στις 25 Νοεμβρίου έφερε στο κόσμο τη μικρή τους κορούλα.

Αυτά είναι τα ευχάριστα! Τα προβλήματα για την Caroline άρχισαν όταν 4 ημέρες μετά τη γέννα πόσταρε στο instagram το παρακάτω selfie συνοδευόμενο με τη λεζάντα:

 "Αισθάνομαι τόσο άδεια και αυτό μόλις 4 ημέρες μετά τη γέννα".

 

4 ημερών λεχώνα Facebook Twitter

 

Αυτή η φωτογραφία προκάλεσε σάλο και εκνευρισμό στη Νορβηγία και εντός λίγων ωρών έφτασαν οι πρώτες απαντήσεις.

Η συγγραφέας Suzanne Aabel απάντησε παραφράζοντας:

"Αισθάνομαι τόσο χοντρή και αυτό μόλις 4 ημέρες μετά τη γέννα της Caroline".

4 ημερών λεχώνα Facebook Twitter

H Caroline εκτός από σύζυγος ποδοσφαιριστή είναι και δημοφιλής blogger. Η συγγραφέας κατηγόρησε ευθέως πως η Caroline αποτελεί κακό πρότυπο και επιρροή για τις εκατοντάδες γυναίκες που παλεύουν με τις ανασφάλειες τους μετά τη γέννα αλλά και για τις πολλές έφηβες που αντιμετωπίζουν διατροφικέ διαταραχές. Χαρακτήρισε τη κίνηση της αυτή ναρκισσιστική επίδειξη η οποία είναι επικίνδυνη και τη κάλεσε να είναι πολύ πιο προσεχτική.

Τη σκυτάλη αμέσως μετά πήρε η Νορβηγίδα πολιτικός Gry Larsen, η οποία έγραψε ένα κείμενο που δημοσιεύτηκε στο οποίο ανέφερε όλους τους λόγους που βρήκε τη φωτογραφία αυτή κακόγουστη. Το κείμενο συνόδευε η δική της φωτογραφία από τη κοιλιά της μετά τη γέννα...

4 ημερών λεχώνα Facebook Twitter

Πάντως, ο θόρυβος αυτός, δεν προκάλεσε μόνο αρνητικές αντιδράσεις μιας και αρκετοί υποστήριξαν το δικαίωμα της Caroline να αισθάνεται υπερήφανη για το σώμα της ενώ την υπεράσπισή της ανέλαβε λίγο μετά και ο σύζυγός της.

Ο Eriksen υποστήριξε πως βρήκε φασιστική την αντίδραση που προκάλεσε η γυναίκα του και τον τρόπο που προσπαθούν να επιβάλουν την άποψη τους όσοι υποστηρίζουν την αντίθετη άποψη.

Η ίδια η Caroline, μιλώντας στην εκπομπή Good Morning America, απολογήθηκε και εξήγησε πως δεν το έκανε για να προκαλέσει αλλά γιατί αισθάνθηκε υπερήφανη που βίωσε την σκληρή για το σώμα εμπειρία της γέννας

 

It's Viral
27

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ