ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Οι βροντόφωνοι του Ελληνικού Στρατού είναι το πιο αστείο πράγμα που είδα σήμερα

Οι βροντόφωνοι του Ελληνικού Στρατού είναι το πιο αστείο πράγμα που είδα σήμερα Facebook Twitter
52

[Το είχα έτοιμο από χτες, και είδα μόλις ότι το ένα βίντεο το βάλαμε και στο viral - γι' αυτό και εμπλούτισα το ποστ μου για περισσότερη βροντόφωνη απόλαυση.]

Έγινε στα Τρίκαλα η ορκωμοσία της Σχολής Μόνιμων Υπαξιωματικών και ακολούθησε κάτι σαν πάρτι, στο οποίο πήγε και ο Υφυπουργός κύριος Δαβάκης.

Οι σπουδαστές έχουν γαλουχηθεί έτσι ώστε να ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ, όταν τους μιλούν οι ανώτεροί τους, αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι (όπως κι η φίλη μου η μαρία που μου το έδειξε) πώς κρατιούνται οι υπόλοιποι και δεν γελούν. 

Ειδικά ο Υφυπουργός και ο άλλος ανώτατος στρατιωτικός έχουν ένα υπομειδίαμα που λίγο θέλει να εξελιχτεί σε νευρικό γέλιο. 

Υπάρχει και άλλο βίντεο, με ελαφρώς πιο λάιτ περιπτώσεις, όχι όμως ότι δεν υπάρχουν και εδώ διαμαντάκια,

όπως ο νεαρός μετά το πρώτο λεπτό και όλες οι απαντήσεις του μέχρι τέλους, ή ένα αγόρι που μιλάει σχεδόν βαριεστημένα σαν κανονικός άνθρωπος (που ευτυχώς είναι - μου φάνηκε ο πιο σκεπτόμενος απ' όλους), ή δύο γυναίκες υπαξιωματικοί που σχεδόν κοροϊδεύουν την κοινωνία, τραβώντας απλώς τα σύμφωνα για να δώσουν την εντύπωση ότι βροντοφωνάζουν. 

Πάντως σε καμία περίπτωση τίποτα δεν ξεπερνά αυτό - ξανά και ξανά:

====

+ Τώρα και η πρώτη παρωδία των βροντόφωνων!

(by Bondage Family)

52

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ