Είτε υπαρκτή είτε τρολ, η ''Katerina Yfanti'' μας διδάσκει πολλά

Είτε υπαρκτή είτε τρολ, η ''Katerina Yfanti'' μας διδάσκει πολλά Facebook Twitter
29
Είτε υπαρκτή είτε τρολ, η ''Katerina Yfanti'' μας διδάσκει πολλά Facebook Twitter

Από τα πράγματα που μπορεί να δούμε στο ίντερνετ και θα μας εξοργίσουν τρομερά πολύ, υπολογίστε ότι περίπου το 80% είναι ψεύτικα. (Εκτός απ' αυτά που έχουν σχέση με την Χ.Α. - εκείνα κατά 80% είναι αληθινά.)

 

Πιθανολογώ ότι αυτό το status update είναι τρολιά. 

Δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα, αλλά το υποψιάζομαι - είναι υπερβολικά εξοργιστικό για να είναι αληθινό.

Είτε υπαρκτή είτε τρολ, η ''Katerina Yfanti'' μας διδάσκει πολλά Facebook Twitter

 

Μου μοιάζει στημένο/γραμμένο έτσι ώστε να δημιουργήσει τρελές αντιδράσεις.

 

Είναι χρήσιμο όμως ακόμα και αν είναι ψεύτικο: χτυπάει στα αντανακλαστικά μας (και τα αντανακλαστικά μας λειτουργούν) πράγμα που αποδεικνύει ότι είμαστε Άνθρωποι. Μας ενώνει εναντίον της ρατσιστικής άποψης της Katerinas Yfanti, υπαρκτής ή όχι, και επιβεβαιώνει το ότι ευτυχώς δεν είμαστε σαν αυτήν. 

 

Από την άλλη βέβαια, πέρα απ' τις αναμενόμενες, λογικές, εξοργισμένες αντιδράσεις, υπήρξαν και οι υπερβολικές τραμπουκοειδείς αντιδράσεις, που δεν είμαι σίγουρος ότι επιβεβαιώνουν ότι -σε αντίθεση με την Yfanti- είμαστε ανεκτικοί στους άλλους, ή ότι είμαστε καλύτεροι άνθρωποι. 

 

Είτε υπαρκτή είτε τρολ, η ''Katerina Yfanti'' μας διδάσκει πολλά - κυρίως για τον εαυτό μας

==

Μου έγραψε σχετικά ο Double Helix με ημέιλ:

  

Επειδή πιθανολογώ ότι αργά ή γρήγορα θα το σχολίαζες θα ήθελα να δείξεις λίγη προσοχή στα σχόλια που ακολουθούν την φωτογραφία.

 

Αν είναι πραγματική η κοπέλα, τότε έκλεισε το account της ή άλλαξε όνομα, αν είναι τρόλ τότε καλά τα κατάφερε, αφού οι παρεξηγημένοι από κάτω έσπευσαν να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Γιατί ακόμα και αληθινή να είναι όσο απαράδεκτο ήταν αυτό που έγραψε, το ίδιο απαράδεκτα είναι και σχόλια όπως:

"Ο Πατερας σ φταιει που δεν τραβήχτηκε κοπελια"

 

"Όλοι εμείς είμαστε κανονικοι άνθρωποι... Εσύ είσαι η ρατσιστρια μωρή ηλίθια! Ο επόμενος ταξιτζής που θα τη πάρει ας την πετάξει σε κάνα σκουπιδοτενεκε να ξεβρωμισει ο τόπος!" (να θυμίσω ότι "να ξεβρωμίσει ο τόπος" ήταν αγαπημένο σύνθημα της Χ.Α.)

 

" Ξεκωλιασμα θελει το κατερινακι.."

 

" Μώρε μια αράπικη ψωλή που της χρειάζεται για να στρώσει..."

 

"Tης μανας σου ο πατος γαρουφαλα γιοματος μωρη δηθεν"


"τετοιες στιγμες η λοβοτομη δεν φαινεται και τοσο απανθρωπη"

 

"Άμα είσαι βρωμομούνα, είσαι.."


"Της μαμάς σου το μουνί, το γαμάν οι Αλβανοί. Παλιοσερβιέτα..."


"na pas na gamh8eis kariola"


"Ψόφα μωρη μανιασμένη....."

 

και άλλα τέτοια ωραία που μπορείς να τα δεις κάτω από την ανάρτηση του screenshot σε άλλους τοίχους, όπως του βασανίζομαι (μιας και το αρχικό facebook post -αν υπήρξε ποτέ- αγνοείται).

Άρη, να σου πω την αλήθεια διαβάζοντας τα σχεδόν έχω αρχίσει να αμφισβητώ το νοητικό επίπεδο του νεοέλληνα που με μία αδιάφορη, τραγελαφική, μίζερη ανάρτηση που τον ενόχλησε κάνει λες και του έβρισαν την μάνα και σπεύδει να δείξει πόσο κοντά είναι στην νοοτροπία της Χ.Α. Υποτίθεται ότι στα πλαίσια της Δημοκρατίας όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται, ακόμα και αυτές που δεν μας αρέσουν. Αν έχει αυτή την άποψη για το μετρό δικαίωμα της, όπως και δικαίωμα μας είναι να την αγνοήσουμε ή να της αντιπαραθέσουμε κάποιο επιχείρημα.

==== 

29

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

1 σχόλια
ΟΚ ρε Double Helix με τα υπόλοιπα, αλλά όχι και "κάνει σαν να του έβρισαν τη μάνα". *Του έβρισαν* τη μάνα. Και τον πατέρα και τον αδερφό και το φίλο και το συνάνθρωπο.
Λυπάμαι αλλά αναρτήσεις τύπου: "Μωρή καριόλα είσαι τυχερή που δεν σε πέτυχα στο μετρό να σου δείξω πως συμπεριφέρεται η δική μου "κοινωνική τάξη" σε ξεκωλιάρες σαν εσένα." δυστυχώς επιβεβαιώνουν ότι όντως υπάρχουν κατώτερα πνευματικά στρώματα, τόσο κατώτερα όσο το δικό (αν υπάρχει) της πνευματικό επίπεδο.