Αυτή είναι άλλη μία τεράστια διαφορά της Χ.Α. απ' τους αντιεξουσιαστές

Αυτή είναι άλλη μία τεράστια διαφορά της Χ.Α. απ' τους αντιεξουσιαστές Facebook Twitter
82

"Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή". 

Αίμα ναι (των άλλων), αλλά, αλήθεια, για ποια τιμή μιλάμε;

 

Καθώς η συζήτηση για τα *άκρα* ξαναφουντώνει [η αυτοκριτική μας για το cover story είναι εδώ] και οι φήμες λένε πως σύντομα θα έχουμε συλλήψεις και από την άλλη μεριά, εντοπίζω και μία ακόμη μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. 

Δεν χρειάζεται να είσαι αντιεξουσιαστής ή να συμφωνείς πάντα με τις πράξεις ή τις μεθόδους τους, για να το συνειδητοποιήσεις, ότι σε αντίθεση με αυτούς, που υπερασπίζονται τα πιστεύω τους κι ας σαπίσουν στη φυλακή, κάθε φορά που ένας απ' τους Πατριώτες Με Τιμή πιάνεται, ξαφνικά απαρνιέται όχι μόνο το κόμμα, αλλά και τα πιστεύω του.

Το λέγαμε ξανά εδώ και μήνες, όταν σε κάθε μικροσυμβάν που συλλαμβανόταν χρυσαυγίτης (και έβρισκαν τόνους χρυσαυγίτικου υλικού στο σπίτι του και τεράστιες φωτογραφίες του Μιχαλολιάκου!) έλεγε "μα δεν έχω καμία σχέση με τη Χ.Α." και το ίδιο τον άδειαζε και η οργάνωση.

Δεκτό, ήταν τακτική για να μη λερώνεται το όνομα της Χ.Α. Όμως πλέον έχει καταντήσει ανέκδοτο.

Ο βουλευτής Λαγός που προφυλακίστηκε χτες δήλωσε: "Καμία σχέση δεν έχουμε με το Ναζισμό. Όποιος έφερνε ναζιστικά σύμβολα τον διώχναμε!" [ανέφερε ότι η Χρυσή Αυγή δεν χρησιμοποιούσε καθόλου ναζιστικά σύμβολα και μάλιστα τόνισε πως αν έφερνε κάποιος σε συγκέντρωση, τότε του απαγόρευαν τη συμμετοχή.]

Την ίδια στιγμή που στο σπίτι του Υπαρχηγού της Χ.Α. Παππά βρέθηκαν της Παναγιάς τα μάτια (ή μάλλον του Χίτλερ)!

Αυτή είναι άλλη μία τεράστια διαφορά της Χ.Α. απ' τους αντιεξουσιαστές Facebook Twitter
Αυτή είναι άλλη μία τεράστια διαφορά της Χ.Α. απ' τους αντιεξουσιαστές Facebook Twitter

Οι υπόλοιποι βουλευτές αρνήθηκαν ότι η οργάνωση είναι βίαια - και μετά βγήκαν και χαστούκιζαν ανθρώπους, σαν τους τελευταίους τραμπούκους. 

Ο δε περήφανος αρχηγός της Χ.Α., στον ανακριτή υποστήριξε πράγματα πρωτοφανή:

"Στην πολύωρη απολογία του ο κ. Μιχαλολιάκος ισχυρίστηκε  ότι δεν είναι ρατσιστής και ναζιστής, εξέφρασε τη λύπη του για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και αποδοκίμασε τη βία συνολικά. Mάλιστα, χαρακτηριστικά ο Μιχαλολιάκος είπε στον ανακριτή: "Πιστεύω στην κοινοβουλευτική Δημοκρατία."

Αυτή είναι άλλη μία τεράστια διαφορά της Χ.Α. απ' τους αντιεξουσιαστές Facebook Twitter

Και ερχόμαστε στη διαφορά του τίτλου. 

Υπάρχουν αυτοί που όταν τους πιάνουν, αναλαμβάνουν την ευθύνη.

"Ναι, θέλω να αλλάξω το σύστημα, ναι πιστεύω στην ένοπλη πάλη ως τρόπο καλυτέρευσης της κοινωνίας", λένε με ειλικρίνεια και περηφάνεια.

Και υπάρχουν και οι κότες που πουλάνε τσαμπουκά στους αδύναμους αλλά όταν έρθει η ώρα του λογαριασμού σφυρίζουν αδιάφορα.

"Εγώ ρατσιστής; Μα εγώ αποδοκιμάζω τη βία! Καμία σχέση δεν έχω με το ναζισμό, πιστεύω στην κοινοβουλευτική Δημοκρατία", λένε υποκριτικά. Κι ας υπάρχουν τα βίντεο, οι δηλώσεις, οι αποδείξεις, η βία. 

Προφανώς και είναι τακτική του Γκέμπελς, να αρνείσαι τα πάντα, ακόμα κι ότι τώρα είναι μέρα κι όχι νύχτα.

Αλλά δεν καταλαβαίνω: εγωισμό δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι; Αυτοσεβασμό; Αγάπη προς τα πιστεύω τους;

Όσο είναι ελεύθεροι απειλούν θεούς και δαίμονες, χαιρετούν ναζιστικά, αποκαλύπτουν ότι δεν πιστεύουν στη Δημοκρατία, δηλώνουν ρατσιστές, κι όταν τους πιάνουν ξαφνικά γίνονται αρνάκια;

Με τη δήλωσή του στον ανακριτή ο Μιχαλολιάκος τώρα προσπαθεί να πλασαριστεί σαν ο παρεξηγημένος έλληνας Γκάντι. 

 

Στην πραγματικότητα όμως αποδεικνύεται θρασύδειλος, έτοιμος να προδώσει τα πιστεύω του, να απαρνηθεί την ιδεολογία του και να κάνει οτιδήποτε για να γλιτώσει τον εαυτό του. 

82

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

6 σχόλια
Συγγνώμη αλλα πολύ ρηχό το σκεπτικό σας. Οι αντιεξουσιαστές που συλλαμβάνονται μετά από επεισόδια και δηλώνου "περαστικοί", δηλαδή τι είναι ? Γενικά δεν κατάλαβα προσπαθούμε με Κάθε τρόπο να ωραιοποιήσουμε και να κάνουμε ήρωες τους αντιεξουσιαστές ? Αφήστε το καλύτερα, μην το κουράζεται το θέμα, αρχίζει και γίνετε βαρετό.
Στο Κερατσίνι όταν πέθανε ο Φύσσας μπουκάρανε σε μια καφετέρια και μπαγλαρώσανε τους θαμώνες που δεν είχαν καμία σχέση με τις πορείες ή τα επεισόδια.Απλά και μόνο για να έχουνε να λένε μετά πως "γίνανε συλλήψεις και εκατοντάδες προσαγωγές".Ναι ήταν όλοι αντιεξουσιαστές.Ένα πρόσφατο παράδειγμα...Θεοφάνης όνομα και πράμα.
"Οι αντιεξουσιαστές που συλλαμβάνονται μετά από επεισόδια και δηλώνου "περαστικοί", δηλαδή τι είναι ?"Εχμ... περαστικοί, ίσως; Απίθανο ε; Έχεις βρεθεί ποτέ σε τέτοια "επεισόδια" να δεις ποιους συλλαμβάνουν; Υ.Γ. κουράζετε (β' πληθυντικό), γίνεται (γ' ενικό)
Σου ευχομαι πραγματικα να εισαι καμια φορα οντως περαστικος 2-3 στενα απο καμια πορεια....οταν σε μαζεψουν μην ψαξεις το δικιο σου γιατι θα φας και κανα βρομόξυλο και μετα για να το δικαιολογησουν θα σου φορτωσουν και αντισταση κατα της αρχης και ιδιωνυμο του κουκουλονομου.Τη ζαρντινιέρα την ξεχασατε μου φενεται
"Όποιος έφερνε ναζιστικά σύμβολα τον διώχναμε!" Πηγή: www.lifo.gr Εεεμ hello, ο Κασιδιάρης έχει ένα tatoo με τη Σβάστικα ΝΑ, με το συμπάθειο! Επίσης, είστε κακεντρεχής κύριε Δημοκίδη, τα πορτρέτα που βρέθηκαν στο σπίτι του Παππά αλλά και του Μιχαλολιάκου δεν ήταν του Χίτλερ, αλλά του Τσάρλι Τσάπλιν!
ειστε προβοκατορες ειναι πασιγνωστο οτι η σβαστιγγα ειναι αρχαιοελληνικο συμβολοτα του μουσολινι ειναι απαλλοτριωμενα απο τον μπαμπα παπα οταν ηταν στον ελασκαι τα κρανη με τα αρχαια ς ειναι σπαρτιατικα της εποχης του λεωνιδα
Βέβαια υπάρχει θρασύδειλοι και στην άλλη πλευρά"Ρωμανός: Δεν έχω καμία σχέση με τους "Πυρήνες""http://www.news.gr/ellada/astynomiko-deltio/article/43781/romanos-den-eho-kamia-shesh-me-toys-pyrhnes.htmlΟ οποίος προηγουμένως είχε δηλώσει"Χαρακτηρίζει «γελοιότητες» και «συνωμοσιολογίες» τα όσα υποστήριξε ο Α. Κούγιας περί εμπλοκής του με ακροαριστερές οργανώσεις. «Οι δηλώσεις του μου προκαλούν μόνο νευρικό γέλιο» αναφέρει και απαντά στην ανακοίνωση-διάψευση της ΓΑΔΑ ότι τον παρακολουθούν αστυνομικοί: «Όσο αυτοί δεν με παρακολουθούνε άλλο τόσο ο Κορκονέας δεν πυροβόλησε τον Αλέξανδρο»."http://www.taxydromos.gr/article.php?id=22058&cat=1
O Ρωμανός δεν αρνήθηκε ΠΟΤΕ ότι είναι αναρχικός και μάλιστα το φώναξε μπροστά στις κάμερες. Αρνήθηκε τη συμμετοχή του όμως σε μια οργάνωση. Όποιος είναι αναρχικός, ακόμα κι ένοπλος, δε σημαίνει ότι ανήκει στους Πυρήνες της Φωτιάς. Αυτό βέβαια παρουσιάζει ο Πρετεντέρης, ο Σαμαράς, ο Φαήλος και διάφοροι "αταξινόμητοι".
Ελληνικά δεν ξέρεις να διαβάζεις; Καμένος εντελώς; ""Χαρακτηρίζει «γελοιότητες» και «συνωμοσιολογίες» τα όσα υποστήριξε ο Α. Κούγιας περί εμπλοκής του με ακροαριστερές οργανώσεις. «Οι δηλώσεις του μου προκαλούν μόνο νευρικό γέλιο» αναφέρει "
Η απάντηση στα στοιχεία βλέπω από τους δήθεν δημοκράτες είναι της γραμμής Χροισει Αβγοί"Λες τα ίδια με τα τσοντοκάναλα, τους Πρετεντέρηδες και τα καθεστωτικά κόμματα"Κάθε μέρα επιβεβαιώνετε την θεωρία των δύο άκρων. Χαίρομαι που δεν ζω ανάμεσα σας!
Προφανώς αυτός που δεν γνωρίζει ανάγνωση είσαι συ. Στο πρώτο άρθρο αναφέρει ρητά οτι ΔΕΝ είναι μέλος τους ΠΤΦ, παρ'όλο που πιθανά τους γνωρίζει. Η δήλωση αυτή έγινε το 2013. Η πρώτη δήλωση που παραθέτεις έγινε το 2009. Ένα δεκεπτάχρονο παιδί βλέπει να θερίζουν το φίλο του μπροστά στα μάτια του. ΦΥΣΙΚΑ και δεν έχει σχηματιστεί ήδη στο μυαλό του να μπει στον ένοπλο αγώνα. Από κει και πέρα αφού ανήκεις στη συνομοταξία των ανθρώπων που θεωρείς ότι το να ονειρεύεται κάποιος μια αταξική κοινωνία με γνώμονα την αλληλεγγύη και την αυτοοργάνωση ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ με τον ονειρεύεσαι σφαγές αλλοεθνών, καταδυνάστευση των αδυνάτων, επικυριαρχία φύλων, "καθαρά DNA" κλπ, , τότε σου λέω ευθαρσώς ότι ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕ ΖΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, γιατί την μεγαλύτερη ζημιά κι από τους ναζί σ'αυτή τη χώρα την έκαναν άνθρωποι που σκέπτονται σαν εσένα.
"θεωρείς ότι το να ονειρεύεται κάποιος μια αταξική κοινωνία με γνώμονα την αλληλεγγύη και την αυτοοργάνωση" είσαι εντελώς γραφικός. Αν έπιανα τα παιδιά όλου το κόσμου τα χέρια .. αλλά βαρούσαν και κανένα χριστιανό ταξιτζή στο ενδιάμεσο..."Η πρώτη δήλωση που παραθέτεις έγινε το 2009. "Διάβασμα ξέρεις; Το "παιδί" ήταν σχεδόν 18 και δεν ήθελε να πάει να καταθέσει στην δίκη για το φόνο του φίλου του αφού δεν το ένοιαζε η έκβαση της δίκης! Ισχυρίζεται επίσης πως τον παρακολουθούσαν η μπάτσοι. Προφανώς και είχε λερωμένη την φωλιά του και προφανώς ο 20 χρόνος που τον ρίχνει στον ένοπλο αγώνα στα 18 του έχει ήδη αρχίσει τα πάρε δώσε με της ακροαριστερίστικες ομαδούλες
Ο αταξινόμητος (τιμώντας το ψευδώνυμό του) μιλάει πολύ σωστά και λογικά!)Μπορεί να στέκουν συγκρίσεις του στυλ: "ο παιδεραστής ομολόγησε με συνέπεια την πράξη του κ επέμεινε σε αυτήν" και "ο 28χρονος που τεμάχισε την γιαγιά του έκλαιγε και αρνήθηκε την πράξη του"???Τα 2 άκρα είναι άκρα, τελεία και παύλα! Οι δημοκράτες πρέπει να απορρίψουν και τα 2!Οι δημοσιογράφοι δεν είδα να εξευτελίζουν τους αναρχικούς που είχαν βιβλία του Μπακούνιν περί αντάρτικου πόλεων, αναρχίας, κατάλυσης πολιτεύματος, ανατροπή δομών κοινωνίας κλπ κλπ. ΚΑι πολύ καλά έκαναν. Δουλειά τους είναι η καταγραφή του γεγονότος. Και πριν γίνει δίκη ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ, ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ, ΔΙΑΡΡΟΕΣ, ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΣΙΕΣ.Δε παει να είναι και ο αντεροβγάλτης. Υπάρχει δεοντολογία.Απομονώστε τα άκρα, προστατεψτε την υγιή Δημοκρατία, μην λαικίζετε, μην καίτε μάγισσες...!
Θα συμφωνούσα, αν δεν έλεγες: Οι δημοσιογράφοι δεν είδα να εξευτελίζουν τους αναρχικούς που είχαν βιβλία του Μπακούνιν Πηγή: www.lifo.grΈχεις διαβάσει Μπακούνιν? Συγκρίνεις με Αδόλφο?Η τρελός είσαι ή γενναίος.