ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Χειλουδάκη εναντίον Ρουβά: «Στα γεράματα σε έπιασε η βαρβατίλα»

Χειλουδάκη εναντίον Ρουβά: «Στα γεράματα σε έπιασε η βαρβατίλα» Facebook Twitter
55

Το τεράστιο σαλάχι που έπιασε την Κυριακή ο τραγουδιστής και το οποίο έδειξε σε όλους στο Twitter αποτέλεσε το μεσημεριανό γεύμα του Σάκη Ρουβά και της υπόλοιπης εννεαμελούς παρέας του.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής ανέβασε στο Twitter και μια φωτογραφία από το πιάτο του όπου δέσποζε το ψητό σαλάχι αλλά και η σκορδαλιά που το συνόδευε, μέσω της οποία καλούσε, παράλληλα, σε... βοήθεια. «Σαλάχι με σκορδαλιά. Τρώμε 10 άτομα, χρειαζόμαστε και άλλους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκη Ρουβάς στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Χειλουδάκη εναντίον Ρουβά: «Στα γεράματα σε έπιασε η βαρβατίλα» Facebook Twitter

Μεταξύ αυτών που δυσαρεστήθηκαν από τη φωτογραφία του Ρουβά ήταν και η Τζένη Χειλουδάκη, που έγραψε στο facebook της:

Χειλουδάκη εναντίον Ρουβά: «Στα γεράματα σε έπιασε η βαρβατίλα» Facebook Twitter
It's Viral
55

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Δεν θα εξετασω τον λογο που μπορει να εχει η Κ. Χειλουδακη για να "την πει" στον Ρουβα. Θα συμφωνησω μαζι της 100% παρολα αυτα οσον αφορα το ζωο.. καθως ο συγκεκριμενος ανθρωπος δεν εχει αναγκη το κυνηγι για να επιβιωσει..
Βεβαιως και οχι. Αλλα επειδη τρως κοτα δεν σημαινει παραλληλα οτι μπορεις και να σφαξεις μια. Οι περισσοτεροι απο εμας αν δουν πως σφαζεται ενα ζωο πιθανοτητα να μην ξανα αγγιξουν κρεας
Αταξινόμητε αγαπάς τη γνώση υποτίθεται, ψάξε μάθε τη διαφορά ή απλά μη λες ασχετοσύνες και ρίχνεις την μπάλα στα νεολογιστικά (sic) τέρματα, δεν πιάνει.Ναι, είναι κομματάκι ιλαρό να κόπτεσαι για το "λουλούδες" όταν αποκαλείς τη κυρία Χειλουδάκη "τραβεστί", το έλεος του ελέους δλδ! Και όχι, μην μπερδεύεσαι, *εξυπακούεται* πως δεν μ' αρέσει καθόλου ο λόγος της κας Χειλουδάκη.
Άσε μας κοπέλα μου"τραβεστί ο [travestí] Ο (άκλ.) : παθητικός ομοφυλόφιλος που ντύνεται και συμπεριφέρεται σαν γυναίκα.[λόγ. < γαλλ. travesti] "http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%AF&dq="Το σύνολο των τρανσεξουαλικών / διαφυλικών, παρενδυτικών / τραβεστί, ερμαφρόδιτων / μεσοφυλικών ατόμων (οι περιπτώσεις δηλαδή όπου υπάρχει διαφοροποίηση στην ταυτότητα φύλου), αποκαλούνται στην Ελλάδα με την γενική ορολογία διεμφυλικά άτομα."http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%AD%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%BB
Λοιρόν Αταξινόμητε, πρώτον η γυναίκα δεν είναι τραβαστί. Το ότι ο όρος αυτός είναι ρατσιστικός και ξεπερασμένος, προφανώς δεν θα σου πει τίποτα. ίσως να σε πληροφορήσω ότι έχει εγχειριστεί από τα 20 της, οπότε εννοείται ότι επίσημα αποκαλείται τρανσέξουαλ. Δεύτερον, για το θέμα που σε απασχολεί, ποιο το πρόβλημα με τη δήλωσή της; Επιτέλους, ένας άνθρωπος που είχε το θάρρος να σχολιάσει την υποκρισία της νέας ιερής αγελάδας της Ελλαδας. Τουλάχιστον, η Χειλουδάκη ό,τι έκανε, το έκανε φανερά. Δεν προσπαθεί να πείσει όψιμα ως σοβαρός οικογενειάρχης και νοικοκυραίος. Ναι, δεν με χαλάει καθόλου το υποχρεωτικό outing, όταν από πίσω κρύβεται τόση υποκρισία. Επιτέλους, αν κάποιοι δημοφιλείς ''επώνυμοι'' έλεγαν ξεκάθαρα ότι είναι ομοφυλόφιλοι, ίσως σιγά-σιγά ο μέσος Έλληνας μάθαινε να δέχεται τη διαφορετικότητα.