Η χυδαιότητα του Ρέμου και το ξέπλυμα ''αμαρτιών''

Η χυδαιότητα του Ρέμου και το ξέπλυμα ''αμαρτιών'' Facebook Twitter
(*κοίτα ποιος μιλάει)
73

Με εξαιρετικό τρόπο παρουσίασε τα γεγονότα της ημέρας ο Πάνος Μιχαήλ στο ποστ του Karma_Police*Δεν ξεγύμνωσε μόνο την χυδαιότητα του Αντώνη Ρέμου και των πλούσιων ακροατών του αλλά μια ολόκληρη νοοτροπία:

Την (μεταφορική, και όχι κλινική φυσικά) σχιζοφρένεια των πλούσιων επαναστατών - που με το ένα χέρι πίνουν την σαμπάνια και με το άλλο σηκώνουν το λάβαρο της Επανάστασης.

Η χυδαιότητα του Ρέμου και το ξέπλυμα ''αμαρτιών'' Facebook Twitter
Η χυδαιότητα του Ρέμου και το ξέπλυμα ''αμαρτιών'' Facebook Twitter
Η χυδαιότητα του Ρέμου και το ξέπλυμα ''αμαρτιών'' Facebook Twitter

Χλευασμό και πάλι θα προκαλούσε η στάση του Ρέμου αν όλα αυτά τα έκανε και τα έλεγε σε μια ανοιχτή, δωρεάν συναυλία, πχ. στο Λαύριο. Όμως εκεί θα το καταλαβαίναμε ίσως. Θα έβριζε την Μέρκελ (κατηγορώντας την για τα πάντα) με σκοπό να εμψυχώσει τους καψερούς, αδικημένους που τον ακούν και για να τους δώσει την ευκαιρία να εκτονωθούν. Θα ήταν σα να έλεγε "Τη βρίζω για χάρη σας, σας υποστηρίζω, τη βρίζω για όλα αυτά που σας έκανε". 

Το να την βρίζει όμως μπροστά στο κοινό των πλουσίων, που έπιναν σαμπάνιες έξι λίτρων των 25.000 ευρώ και πλήρωναν χιλιάδες ευρώ για το φαγητό (πράγμα που σημαίνει ότι ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ) είναι πραγματικά ανεξήγητο. 

Το να μη ντρέπεσαι να τρως χιλιόευρους αστακούς στη Μύκονο πίνοντας σαμπάνια των 3.000 ευρώ (ή και των 25.000) είναι απόλυτο δικαίωμά σου. [Αποδείξεις κόπηκαν, ή όχι πάλι;] Το να μην ντρέπεσαι να πληρώνεσαι αδρά τραγουδώντας καψουροτράγουδα για την κακομαθημένη ελίτ της χώρας είναι πάλι δικαίωμά σου. 

Το να θέλεις όμως να βγεις και από πάνω, είναι καθαρή χαζομάρα. Ξόδεψε τα λεφτά σου όπως θέλεις, ή κάνε τις αρπαχτές σου όπου μπορείς. Το να ακκίζεσαι με περηφάνεια λέγοντας ότι αν δει τη σπατάλη και την πολυτέλεια ο Σόιμπλε θα "σηκωθεί και θα περπατήσει ο πούστης" είναι το λιγότερο προκλητικό. 

Και η "κουφάλα η Μέρκελ" σε τι έφταιξε στον Ρέμο και στους παρευρισκόμενους; Κανονικά εξαιτίας της οι μέρες των προκλητικών πάρτι, των αστακομαχιών και των πεταμένων εκατομμυρίων στα σκυλάδικα θα είχαν περάσει ανεπιστρεπτί. 

Κι όμως, απ' ό,τι φαίνεται δεν πέρασαν. Πολυτελέστατα μαγαζιά που δεν κόβουν ούτε μία απόδειξη, τραγουδιστές που κάνουν κόλπα με τις φορολογικές τους δηλώσεις, ο Ρέμος συνεχίζει την καριέρα του κανονικά, οι πλούσιοι της Μυκόνου έχουν ακόμα χρήματα να σπαταλήσουν για χάρη του. Μοιάζει όντως να μην πέρασε μια μέρα, οπότε γιατί η γκρίνια για τη Μέρκελ;

 

Η χυδαιότητα του Ρέμου και το ξέπλυμα ''αμαρτιών'' Facebook Twitter

Έχω ξαναγράψει ότι δυστυχώς αυτοί που έχουν τη λιγότερη ανάγκη είναι συχνά και οι πιο φωνακλάδες. Σήμερα κατάλαβα κάτι άλλο, για όλους τους Πάμπλουτους Επαναστάτες, τύπου Τράγκα, Ρέμου κλπ. 

Φωνάζουν δυνατότερα κι απ' τον μέσο άνθρωπο -που ξέρει να διαμαρτύρεται έντονα και μαχητικά εκεί που (και όταν) πραγματικά πρέπει- γιατί θέλουν και να είναι αρεστοί, αλλά και να τους τους επιτραπεί να κρατήσουν το πολυτελές τους lifestyle. Φωνάζουν για να καλύψουν την ευμάρειά τους - ελπίζουν ότι οι επαναστατικές φωνές θα αποσπάσουν την προσοχή του κόσμου για να ξεχάσει τα υπόλοιπα, με τον ίδιο τρόπο που λέμε "δες! ένα ελικόπτερο" δείχνοντας πίσω απ' τον συνομιλητή μας για να τον κάνουμε να γυρίσει να δει. 

Τι θα ήταν ο Τράγκας αν δεν ξελαρυγγιζόταν εναντίον των Ναζί Κατακτητών (ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει τους εγχώριους χρυσαυγίτες); Ένας πάμπλουτος δημοσιογράφος με περιουσιακά στοιχεία εδώ και στο εξωτερικό, που θα συγκέντρωνε το μίσος που συγκεντρώνουν άλλοι πλούσιοι δημοσιογράφοι που δεν κάνουν επαναστατική γυμναστική.

Τι θα ήταν ο Ρέμος χωρίς τα χτεσινά ξεσπάσματα εναντίον των κακών Γερμανών; Ένας ξεδιάντροπος εκπρόσωπος της Ελλάδας του χρηματιστηρίου και του αμφιλεγόμενου κέρδους, ένας πάμπλουτος και αναξιοπρεπής σελέμπριτι.

Κι όμως, με τις "φιλολαϊκές κορώνες" του, και αυτός και όλοι οι παρόμοιοι, καταφέρνει κάτι ιδιοφυές: έρχεται (ή νομίζει ότι έρχεται) κοντά στον λαό, και ταυτόχρονα συνεχίζει να κάνει ξεδιάντροπα αυτά ακριβώς που θέλει - αστακομαχίες των εκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο στη Μύκονο, εμφανίσεις για τους πλούσιους - ενίοτε σε μαγαζιά που δεν κόβουν αποδείξεις. 

Είναι σα να λέμε, θα αμαρτάνω μεν, αλλά την ώρα που θα αμαρτάνω θα φωνάζω δυνατά το Πάτερ Ημών. Και αύριο θα το ξανακάνω. Και μεθαύριο.

Έχουν βρει τη λύση μερικοί πλούσιοι (όχι οι αξιοπρεπείς, οι άλλοι), και συνεχίζουν το lifestyle τους - επειδή όμως πετούν δημοσίως τις αντιμνημονιακές τους κορώνες, θεωρούν ότι συγχωρούνται, στα μάτια "του λαουτζίκου". Και έτσι, ανακουφισμένοι, συνεχίζουν με ακόμα μεγαλύτερη ένταση το μεθυσμένο φαγοπότι τους. 

Αυτό συμβολίζουν, κατά τη γνώμη μου, οι χτεσινές κατάρες κατά της Μέρκελ απ' όλους αυτούς που την ίδια στιγμή ξόδευαν τα πεντακοσάευρα σα να ήταν πετσετάκια. Μια προσευχή την ώρα της αμαρτίας. 

Μόνο που δεν είναι αμαρτία να ξοδεύεις τα λεφτά σου όπως επιθυμείς. Μερικοί όμως θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Και να πετούν τα λεφτά τους στον αέρα σα γιάχμα, και να είναι λαϊκοί ήρωες και δήθεν επαναστάτες. 

Καλώς ή κακώς όμως, δεν χρειάζεται να είναι όλοι απ' όλα...

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου για την προκλητική εμφάνισή του (που δείχνει ότι δεν έχει καταλάβει και πολλά).

73

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

20 σχόλια
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι επιλήψιμο το να ξοδέυουν τα χρήματα που έχουν με όποιο τρόπο θέλουν και γιατί ο Ρέμος θεωρείται αγράμματος , κακός , μαλάκας ,η οτιδήποτε άλλο επειδή έτυχε να βγάζει χρήματα και να αποκτήσει την σχετική διασημότητα μέσω αυτού του χώρου.Ποιά ακριβώς είναι η διαφορά του με τους άλλους ανθρώπους και δεν μπορεί να πει την αποψή του ή να κράξει οποιονδήποτε?
(Α)ντωνακη λοιπον ακου,Για να περπατησει ο Σοιμπλε μαλλον δυσκολο..Για να παντρευτεις εσυ(καραμελα των media) κι αυτο μαλλον δυσκολο...Για να σταματησουν (αυτοι που τα χουν)να τα ξοδευουν μαλλον δυσκολο...Εσυ καλα κανεις και κονομας και παιζεις το παραμυθακι σου κανοντας τιςαρπαχτουλες σου και αν τυχει και καμια στραβη(εφορια πχ)ξερετε να την κανετε απ την πισω πορτα και να το παιζεται και κινεζοι κ θυματα...(Α)ντωνακη τον μεσο Ελληνα ουτε στο μικρο του δαχτυλακι δεν τον φτανεις,αυτος εχει μπεσα,εχει δυστυχια,εχει πικρες κ καημους...Ασε λοιπον την πλακιτσα γιατι μαλλον αν πεσετε απο κει πανω να δειτε τι εχει να γινει..α και μην ξεχνας να θυμασαι παντα οτι και το καλαμι λυγιζει !!!
1. Στο Ναό της φοροδιαφυγής, μας φταίει ο Σόιμπλε.2. Είναι ελεεινό να λέμε σκατολογικά αστεία για την αναπηρία που του προκλήθηκε από τρομοκρατική ενέργεια.3. Για πολλοστή φορά πο@στη κράζει το παιδάκι, πο@στη ο νιός και πο@στη ο γέρος... πο@στη ακούς σε κάθε μέρος, ω, τι όνομα γλυκό! ...Το θυμάστε το παλιό ποιηματάκι; Πιο συχνά ακούς "πο@στη μου" παρά "Παναγιά μου" σε αυτόν τον τόπο. Και για κάτι που μας, εντυπωσιάζει, μας θυμώνει, για οτιδήποτε.4. Στον προηγμένο κόσμο, οι ομοφυλόφιλοι, όπως ο συνάδελφος του κ. Σόιμπλε επί των Εξωτερικών, έχουν γάμους και σύμφωνα συμβίωσης, δε λέω ότι είναι τέλεια, και έγκλημα υπάρχει και διακρίσεις υπάρχουν, αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι η Πολιτεία εργάζεται στη σωστή κατεύθυνση. Οι gay celebrities δεν κάνουν -όχι πως το λέω για το Ρέμο- σχέσεις και γάμους για τα μάτια του κόσμου.. Πολιτικοί ακόμα και της δεκαετίας του '70 αν και όχι Open, τουλάχιστον δεν έκαναν λευκούς γάμους. Νισάφι.Και στο καπάκι ο Παναγιώταρος να λέει τον Γερμανό Υπ. Εξ. "κυρία"...Όλη η Ελληνική Καθυστέρηση συμπυκνωμένη σε ένα σωληνάριο με πύον.
Και ξύπνησα σήμερα ελπίζοντας πως δεν θα δω κάποια σοβαρή και άσχημη είδηση.Έπεσα έξω. Υγ: Αν οι ειδήσεις της ημέρας είναι το τηλεκοντρόλ μου, αυτή εδώ είναι το ΣΤΑΡ ΤΣΑΝΕΛ. Ως γνήσιο σταρ κάνει και την πιο πολύ φασαρία. Και ως γνήσιο σταρ, η ουσία του υπάρχει, αλλά είναι μικρή (σχετικά) και από τους πιο πολλούς περνάει και απαρατήρητη.
Είπε ο ... τον ''ανάπηρο'' Σόιμπλε φουστη... Επιλογή του τι κάνει στο κρεβάτι του αλλά γίνεται ο ίδιος γελοίος όταν βρίζει ένα άτομο με ειδικές ανάγκες. Δεν είμαι φαν και θα ακούσω τραγούδια του μόνο στο Ραδιόφωνο. Δεν δίνω δεκάρα για τον σόιμπλε αλλά θεωρώ απαράδεκτο να χλευάζετάί η αναπηρία του ως μέσο διασκέδασης. Τέλος δεν φταίει η Μέρκελ και ο Σόιμπλε για τα χάλια μας... Οι τακτικές των πλουσίων θαυμαστών του των φίλων και συναδέλφων του έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης
Πιο πολύ απ' όλα με εξοργίζει το ότι τέτοιου επιπέδου άνθρωποι(Ρέμος,Αυτιάς,Τράγκας), ελλείψει επιχειρημάτων, χρησιμοποιούν την αναπηρία του Σόιμπλε ως επιχείρημα. Μάλλον αδυνατούν να καταλάβουν ότι η αναπηρία δεν είναι επιλογή κάποιου ή το ότι δεν επηρεάζει τις πολιτικές του απόψεις.Το ότι ο Ρεμος αποκάλεσε τον Σόιμπλε πούστη….τι να πω; Δε σέβεται καν τον ίδιο του τον εαυτό.Ψιλά γράμματα ,θα μου πείτε , μπροστά στον οχετό σαμπάνιας-κακογουστιάς-νεοπλουτοκαγκουρίλας του όλου σκηνικού.
Το όλο σκηνικό μου θυμίζει γυμνασιόπαιδα που πάνε στις τουαλέτες του σχολείου για να καπνίσουν και έλεγαν "πού είναι ο γυμνασιάρχης να μας δει;".Όσο για την Espresso, πριν από χρόνια είχε πρωτοσέλιδο ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ και είχε μαζί δώρο μια τσόντα σε DVD.
Οσο δε για την 'ελιτ" μας, ηταν χορηγος στα μεγαρα, εκλεινε με τα αυτοκινητα της την Β.Σοφιας (παρανομα παρκαρισμενα), αλλα μετα πηγαινε και τα εσπαγε στον Ρεμο.
περι στράτευσης Ρέμου http://arkoudos.com/blog/?p=659περι δηλώσεων Ρεμου μετά - σταχυολογώ: http://www.omhroi.gr/article_2189.htm"Εγώ ήμουν από την Θεσσαλονίκη από επιτροπές γνήσιες που έκριναν ότι δεν έπρεπε να πάω φαντάρος.""επειδή εμένα μου αρέσει η αλήθεια, η αλήθεια σε αυτό το ζήτημα είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια, είχα κάποιες χρόνιες καταστάσεις με την υγεία μου, οι οποίες κρίθηκαν δύο φορές από τις στρατιωτικές υπηρεσίες ότι δεν έπρεπε να στρατευθώ και δεν έπρεπε να κάνω την στρατιωτική μου θητεία. Με στενοχώρησε το γεγονός"τι να πω. γινονται και θαυματα εκει που ηταν Ι5 (ειχε αραγε αναβολη ή οριστικη απαλλαγή;;;;) εγινε περηφανο (κιολας) Ι1
Πάντως έβγαλε και ανακοίνωση του τύπου "εγώ δεν καταναλώνω σαμπάνιες, είμαι ένας μέσος πολίτης, έκανα χιούμορ για τον Σόιμπλε, γιατί σκοπός μου είναι να προσφέρω χαμόγελο στον κόσμο". Σας τάπωσε, έ;;
Ο Ρεμος ειναι γνωστό για τα "κατορθώματα" του. Δεν μπορω να ξεχασω ότι ανηκε στην ομάδα εκεινη που ειχε αποκτήσει κάποιου είδους απαλλαγή απο την στρατευση και αντι μετα να ζητήσει ενα συγγνώμη (ή εστω να ΜΗΝ ζητήσει αλλά να πει - αντρικεια: δεν γουσταρω θητεια και 1 χρονο χαμενο κλπ, ανθρώπινο κατανοητο και όλοι το εχουν σκεφτει) ειχε αρχισει κατι ψευτοεθνοπατριωτικα (οντας φυγοστρατος, κλπ κλπ), του στυλ "αισθανομαι πολυ τιμημενος πολυ ωραια κλπ κλπ" της πλακας!!! η υποκρισια (απο τοτε ) στο μεγαλειο της.ξεγιολιομαστε αν νομιζουμε οτι το 90s lifestyle θα το ξεφορτωθουμε τοσο ευκολα. απλα θα μεταμφιεστει σε 2010 ψευτομιζεριασμα, ουτε τοτε ουτε τωρα γνησιο.
Οι πραγματικοί πολίτες που έχουν μείνει σ' αυτή τη χώρα μαζεύουν τα κομμάτια τους και παρακολουθούν άφωνοι τον θόρυβο που κάνουν οι τενεκέδες. Κρίμα που πλέον οι τενεκέδες είναι πλειοψηφία.
Δεν γίνεται τότε αυτοί που ονομάζεις πραγματικούς πολίτες να είναι πραγματικοί πολίτες. Παρτάκηδες και δειλοί είναι. Ένας άφωνος πολίτης δεν είναι πραγματικός. Είναι ανύπαρκτος.Υιοθετώντας λοιπόν και εγώ-ας πούμε- τον διαχωρισμό των πολιτών που κάνεις σε δύο μόνο κατηγορίες, τους τενεκέδες και τους άφωνους, η θεωρία σου και η πολιτεία τους, λυπάμαι, είναι αδιέξοδη.
Μα φυσικά θα συμφωνούσες με τον σοφισμό μου. Γιατί είσαι από τους άφωνους πολίτες, αυτούς που δεν υπολογίζονται γιατί κάνουν σαν να μην υπάρχουν, ή αυτοί ή τα όσα γίνονται γύρω τους. Στην αυστηρή νομιμοφροσύνη σας λοιπόν, μόνο πλιζ, μην λερώσετε τους τοίχους.
Βγες και σπάσε κανένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας σε καμιά πορεία ρε Δον Ιδιώτη. Πέτα και καμιά μολότωφ και θα αρχίσει ο Ρέμος, οι ιδιοκτήτες των μπουζουξίδικων και οι θαμώνες να πληρώνουν τους φόρους τους!
Στην αυστηρή νομιμοφροσύνη μας λοιπόν, μόνο πλιζ, μην λερώσουμε τους τοίχουςήΣτην αυστηρή νομιμοφροσύνη μας λοιπόν, μόνο σόρρυ, θα λερώσουμε τους τοίχους.
Εσύ δηλαδή θεωρείς πως το πρόβλημα της Ελλάδα είναι η αυστηρή νομιμοφροσύνη;;Να γίνουμε Σομαλία στην οποία τέτοια έννοια δεν υφίσταται λοιπόν και όχι Σκανδιναβία ή Γερμανία που η νομιμοφροσύνη τους στέλνει στον Καιάδα.
Φωνάζουν δυνατότερα κι απ' τον μέσο άνθρωπο -που ξέρει να διαμαρτύρεται έντονα και μαχητικά εκεί που (και όταν) πραγματικά πρέπει- Πηγή: www.lifo.grΌχι ο μέσος άνθρωπος δεν διαμαρτύρεται όπου και όταν πραγματικά πρέπει.Έχει γίνει σάκος του μποξ, και γι αυτό τον σκοπό χρησιμοποιούνται και ανάλογα άρθρα (δεν μιλάω για το συγκεκριμένο), για να πείσουν πως όποιος διαμαρτύρεται έχει άδικο.
Το ότι το group των αντιμνημονιακών περιλαμβάνει εξέχουσες προσωπικότητες-απατεώνες όπως Τράγκας, Κουρής, Ρέμος, Καμένους Έλληνες, Καιάδας & άλλοι Ναζί, κλπ. δε λέει τίποτα σε κανέναν αγανακτισμένο Έλληνα όμως.Κατά τα άλλα, ίσως δε θα έπρεπε κάποιοι να σπεύσουν να καταγγείλουν την έλλειψη αγωνιστικότητας όσων πάνε διακοπές στη Μύκονο και δεν μένουν να αγωνιστούν για την ανθρωπιστική κρίση στην ΕΡΤ και στο Δημόσιο. Όπως βλέπουμε μερικοί από τους πιο μαχητικούς αγωνιστές του κινήματος 'Λεφτά Υπάρχουν' μάχονται ενάντια στα μνημόνια και στις φασιστονεοφιλελεύθερες πολιτικές στη Μύκονο!Άσε που σαφώς και Λεφτά Υπάρχουν όπως βλέπουμε πιο πάνω.Κερνάνε τα πραγματικά θύματα:http://www.lifo.gr/now/economy/31240
Όπως πολύ εύστοχα είπες οι προσωπικότητες-απατεώνες που ανήκουν στο "αντιμηνονιακό" γκρουπ δεν είναι τπτ άλλο απο προσωπικότητες που θα άνηκαν παντού αρκεί να καπηλευθούν την λαική οργή.Το Μνημόνιο και ακόμα περισσότερο ο Τρόπος εφαρμογής του είναι υπεύθυνο για την ύπαρξη τους.Έχεις δίκιο σε αρκέτα απο αυτά που λες.Η Ελλάδα δυστυχώς έγινε χώρα 2 ταχυτήτων...Οι πλούσιοι και οι φτώχοι... και με αυτές τις πολιτικές του Μνημονίου οι πλούσιοι θα γίνονται ΠΙΟ πλούσιοι και οι Φτωχοί ακόμα πιο φτωχοί.
οταν θα δειτε ζάμπλουτο Αμερικανο με το τζιν του και τα sneakers του να κανει περατζαδα το Ματογιαννι και να φοραει ροζ swatch γλειφωντας μπομπονελλα , θα καταλαβετε οτι η Ελλαδα ΔΕΝ ανηκει στην Δυση αλλα ούτε δυστυχως ανηκει στην Ανατολή-μιας και η Ανατολη τα κονομαει απο πωληση ορυκτών-. Και αναρωτιεσε βλεπωντας όλα αυτά......"που υπήρχε ολη αυτη η πεινα "?
Το υπερ-τραγικό σε όλα αυτά πάντως είναι ότι κάποιοι (που δεν θα τους λείψουν όμως) ξόδεψαν μια περιούσια σχεδόν στην κυριολεξία για να διασκεδάσουν με... ΡΕΜΟ!!!!!!!!!!ΡΕΜΟ???