Σεισμός

Αγαπητέ Σύριζα, μπορείς και χωρίς τον Φωτόπουλο

Αγαπητέ Σύριζα, μπορείς και χωρίς τον Φωτόπουλο Facebook Twitter
31

Πριν από μερικούς μήνες, ο Δημήτρης Παπαδημούλης ήταν οργισμένος με την προπαγάνδα που μιλούσε περί σχέσης του κόμματος με τον αμφιλεγόμενο συνδικαλιστή της ΔΕΗ (ο οποίος ελέγχεται από τη δικαιοσύνη).

Αγαπητέ Σύριζα, μπορείς και χωρίς τον Φωτόπουλο Facebook Twitter

Ήταν κάθετος.

Έκτοτε, είχαμε τα γνωστά...

 

Πρώτα ότι "Ο ΣΥΡΙΖΑ "εξέλεξε" τον Φωτόπουλο στο Δ.Σ. της ΔΕΗ"

και τώρα

 

η θριαμβευτική παρουσία του Φωτόπουλου στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, κοντά στα μεγαθήρια του κόμματος.

 

Αγαπητέ Σύριζα, μπορείς και χωρίς τον Φωτόπουλο Facebook Twitter

 

Το κόμμα, αντί να φέρει φρέσκο αέρα ανανέωσης στο πολιτικό σκηνικό, μαζεύει (εκτός των άλλων) τους συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου και τους παλαιοΠασόκους συνδικαλιστές. Την ίδια χαζομάρα που έκανε η ΔΗΜΑΡ όσο ήταν ψηλά στις δημοσκοπήσεις πέρσι - είχε πάρει ακόμα και τον Μιχελογιαννάκη, που τώρα τον πήρε ο Σύριζα. 

 

Όταν μιλάμε για άφθαρτους ανθρώπους δεν εννοούμε το παλιό, κακό Πασόκ. Δεν μιλάμε για ανθρώπους που πάνε όπου φυσάει ο άνεμος, για όσους έχασαν τα (υπερβολικά) προνόμιά τους και θα κάνουν τα πάντα για να τα ξανααποκτήσουν.

 

Με τα όχι, πιστεύω, προχωράς μπροστά. Με το να είσαι και λίγο εκλεκτικός, ακόμα και σνομπ. Όταν όλοι θέλουν να έρθουν στο κόμμα σου, θέλει δύναμη για να πεις μερικά όχι σε ανθρώπους που σε καμία περίπτωση δεν βοηθούν την αξιοπιστία σου. 

 

Ο Σύριζα μπορεί να εκτιναχτεί αν πείσει ότι φέρνει κάτι πραγματικά καινούριο και αξιόπιστο στην πολιτική σκηνή, να διαφέρει αποφασιστικά δηλαδή απ' τον θίασο της Νέας Δημοκρατίας, που ούτε καινούριος είναι ούτε αξιόπιστος.

 

Μέχρι τότε, καθόλου άδικα, ο Φωτόπουλος θα κλέβει την παράσταση απ' το συνέδριο, με όλες τις αγαπησιάρικες φωτογραφίες με τους νέους του συντρόφους.

 

 

Αγαπητέ Σύριζα, μπορείς και χωρίς τον Φωτόπουλο Facebook Twitter

Τι να απέγινε η *φτηνή προπαγάνδα*;

 

 

 

 

 

31

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ